Gå til innhold

primeop

Medlemmer
 • Innlegg

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

425 profilvisninger

primeop sine prestasjoner

13

Nettsamfunnsomdømme

 1. Ja, de er festet med magneter. Evt kan man bare kjøpe nye puter.
 2. Hvor lenge kan jeg forvente at mine fidelio x2hr kommer til å fungere? Dette er headsettet jeg har hatt desidert lengst og er følegelig også favoritten min, sitter å lurer på om jeg bør kjøpe et sett til å legge i boden mens de enda er tilgjengelig.
 3. Hvis den som tar selvbruning føler seg bra spiller det ingen trille hva jeg mener om saken, det samme om de som velger å ikke brune seg. Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre hva man vil. Til trådstarter, snu på flisa og spør deg selv om du vil tiltrekke deg menn som er så overfladiske at de bryr seg om nyansen i hudfargen din.
 4. Regn ut konkurransepoengene dine så du ser hva minstekravet blir..?
 5. Det korte svaret er nei. Det litt lengre svaret er at du kan politianmelde det om det er grovt nok og da kan de i teorien finne eieren om de har tilstrekkelig med ressurser og ønsker å bruke de. Med en feilmelding om at eposten ikke kunne leveres så har nok brukeren allerede slettet kontoen, eller bare skrevet øæå^^[email protected] uten at adressen noensinne har eksistert. Da er eneste alternativ å spore IP, og da må du igjen via politiet som neppe gidder bruke tid på noe som kun er ufint.
 6. Du må endre primærspråket i officeprogrammet du bruker, det har satt seg til engelsk.
 7. Dette er jo ikke noe mer søkt enn at det på sikt skal kunne brukes til å frakte varer og folk mellom kontinent på et par timer, slik planen til Elon allerede er.
 8. Ikke mye research før du oversetter en 'nyhet'? Kinesiske myndigheter har forbudt kryptomining i flere deler av landet.
 9. Bra du sier i teorien så myndighetene ikke tror du skal gjøre det på ordentlig.
 10. Den mikroskopiske forskjellen et stykke vinyl isolerer når majoriteten av varmen blir ventilert ut utgjør så mye mener du?🤣 Hadde dette vært et problem ville man sett haugevis med class action søksmål i markeder som USA, det gjør man ikke og man har aktører som dbrand som selger dette i bøtter og spann.
 11. https://www.power.no/data-og-tilbehoer/pc-og-mac/stasjonaer-pc/acer-aspire-tc-895-stasjonaer-pc/p-1113981/?utm_source=prisguide&utm_medium=cpc&utm_campaign=product Helt kurant til bruken du beskriver.
 12. Stemmer vanligvis høyre, men etter å ha sett Erna styre covid-året som en full sjømann og komme med flere regelendringer enn en pubertal tenåring så kommer jeg ikke til å gi de en eneste stemme sålenge hun er partileder.
 13. Kan vel like gjerne bare kjøpe en annen pc og sette på en vinylskin?
 14. Hvis den norske versjonen kommer til å fungere på samme måte som NHS sin så har dere ikke dere vaksinenektere noe å bekymre dere for, negativ pcr test og/eller forbigått covid-sykdom gir samme grønne status som vaksinen gjør, dog over kortere perioder.
×
×
 • Opprett ny...