Jump to content

GaiusMarius

Medlemmer
 • Content Count

  80
 • Joined

Community Reputation

42 :)

Recent Profile Visitors

975 profile views
 1. https://fee.org/articles/studies-find-no-evidence-that-assault-weapon-bans-reduce-homicide-rates/ Et slikt forbud fører ikke til færre skytinger, og hindrer fredelige mennesker i å forsvare egen eiendom mot kriminelle og staten.
 2. Delstatene med mest liberale våpenlover i USA har lav kriminalitet og ligger på bunn i voldelig kriminalitet og masseskytinger. Det stikk motsatte av hva du hevder.
 3. Disse kommunene samarbeider ofte med andre kommuner om legevakt og helse, så det argumentet er svært tynt.
 4. Norge har parlamentarisme og mangler skikkelig maktfordeling, så Høyesterett vil neppe gjøre noe med politikernes brudd på Grunnloven denne gangen heller. Mange kommuner har samarbeid om legevakt med andre nabokommuner, og har nok kapasitet når de også har økt kapasiteten i forbindelse med utbruddet av koronaviruset. Det handler om prinsipper. Hvilke andre friheter synes du politikerne skal kunne ta fra deg på eget godtforbinende for å "redde" deg? Ytringsfriheten? Eiendomsretten? Om man blindt tror at politikerne har gode hensikter med det de gjør, ender man raskt opp med tyranni og undertrykkelse.
 5. Det ville ikke vært like lett for tyrannene på Løvebakken å innføre lovene som krenker friheter og undergraver Grunnloven om folket hadde våpen å forsvare seg med.
 6. Viste seg at PCen var i orden når jeg fikk den nye displayportkabelen, det gjaldt bare å koble den i på rett sted. Er fortsatt ikke sikker på hvorfor hdmi kabelen ikke fungerte, men det er nå så, det virker nå iallefall. Takk for hjelpen alle som svarte!
 7. Ok, hadde det samme problemet da jeg forsøkte med HDMI, fikke ikke bilde da heller.
 8. Laptopen fungerer på andre skjermer også. Men på den nye stasjonære vil ikke skjermen fungere. Grafikkortet er tilpasset displaypprt 1.4, men skjermen står det 1.2. Lurer på om det er problemet?
 9. Ok, ny oppdatering: Det står at grafikkortet er tilpasset displayport 1.4, men når jeg koblet til den nye displayportkabelen som er 1.4 virket ikke den heller. Begynner å bli mer og mer overbevist om at det er skjermen som er problemet, den virker fint ellers, men vil ikke samarbeide med den nye dataen. Kan det være at den er for "gammel" for det nye skjermkortet?
 10. Har bare den ene kabelen. Ja, viften på skjermen går rundt, men får bare beskjed om at den ikke finner skjermen. Ja, har klikket mellom de ulike kildene, uten hell. Skal prøve det imorgen.
 11. Komplett a30 som er modifisert. Kabinett: Phanteks Eclipse P300A Air Temp Glass Black Hovedkort: ASUS ROG Strix B450-F GAMING, Socket-AM4 Skjermkort: Sapphire Radeon RX 5500 XT PULSE 8GB Prosessor: AMD Ryzen 5 2600X Prosessor PSU: Cooler Master MasterWatt Lite 700W PSU
 12. Satte den i der som det står HDMI bak på pc'en. Prøvde flere av portene uten at det hjalp.
×
×
 • Create New...