Jump to content

Jokiz92

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)

Recent Profile Visitors

373 profile views
 1. Noen som har snakka med Elkjøp ift de «Bekreftede datoene» (25.01.2021) de har på de fleste 3070 korta sine? Lurer på om det bare er en dato de har satt da de ikke aner når de vil dukke opp? Fikk tak i en MSI Ventus 2x fra Komplett ved lansering, men la samtidig inn ordre på TUF OC hos Elkjøp. Tenker å selge MSI (til kjøpspris eller lavere) hvis TUF dukker opp etterhvert.
 2. Såe, noe som tilsier om vi får fra første batch eller ei? 😅 Er jeg good om jeg har grønn firkant?
 3. Hvilket 3070 kort vil folk helst ha? Ser blant annet at TUF ikke ser ut til å ha kommet på lager ennå.
 4. Hvordan pleier støynivået og ytelsen være på kort med 2 vifter vs 3? Vurderer å prøve å få kloa i et MSI GeForce RTX 3070 VENTUS 2X OC da jeg har begrenset med plass og prisene på andre modeller jeg har plass til har skutt i været, men er redd det vil bli mye støy da det ikke er spesielt mye lufting i kabinettet (NZXT H1). FE hadde også gått men det blir nok tricky å få tak i 😅 Noen som husker ca klokkeslett 3080 FE ble tilgjengelig på Nvidias nettsider? Når det fortsatt gikk an å handle derifra altså.
 5. 3070 TUF OC hele 750 kr billigere enn 3080 TUF OC var ved release. Kjenner jeg er glad jeg venta! /s
 6. Så, ingen benchmarks eller reviews ute ennå (så vidt jeg vet), men hvilket 3070 kort bør man satse på? 😅
 7. Synes det er helt utrolig at folk kommeterer at «det burde du tenkt på» når det kommer til at folk har kjøpt highend kort som det viser seg er enda mindre tilgjengelige. Som om folk «burde skjønt» at de ville være vanskeligere å få tak i enn andre modeller. Sannheten er at Nvidia har gjort en forferdelig jobb ift lanseringen av 3000-serien. Og for folk som unnskylder det med at det er mye større etterspørsel grunnet f.eks Covid så skal et selskap som Nvidia fortsatt være klar over dette og ihvertfall kunne levere mer enn de 10% det viser seg de har fått ut hittil. Selv gruer jeg meg til å ta del i dette sirkuset når 3070 lanseres på torsdag 😅
 8. Hvor ser folk etter Nvidias egne drops? Den engelske nettsiden eller oppdateres wtb siden som per nå bare viser Elkjøp/Komplett/Proshop?
 9. Er det ikke 15. som er datoen? Edit: Ser nå de har endra til 29..
 10. Hva tenker folk om 3070 releasen? Regner vi med like kaos som 3080/3090?
 11. Skal kjøpe ny rigg når RTX 3070 er å få tak i og ser etter kommentarer/innspill til delene jeg har valgt ut. Handleliste Jeg er klar over at kabinett og hovedkort er i overkant dyre ift f.eks prosessoren jeg går for, men jeg falt pladask for NZXT H1 og det ser ut til å være få små hovedkort med usb-c på markedet. H1 kommer også med strømforsyning og kjøling inkludert, så det forsvarer prisen litt ? PCen skal stort sett brukes til gaming av nye titler i 1440p og erstatter en 5 år gammel PC med i5 4690K, GTX 970 og 8GB ram.
 12. Takk for svar! Ser ut til det blir å bytte ut det meste. Vil disse delene være kompatible med hverandre? https://www.komplett.no/wishlist/shared/8e29bffb-3dba-4267-9305-0aa7edd31974 Hvis nei, eller om det finnes bedre alternativer til en middels pris så tar jeg gjerne imot forslag! Når det gjelder valg av skjermkort ble det den typen da det ser ut til å være det som er nærmest i størrelse ift 970en jeg har i dag. Vil nok trenge kjøling og eventuelt ny strømforsyning også?
 13. Hei! Ser dessverre ut som det er på tide å oppgradere PCen jeg kjøpte i 2015, da jeg merker den begynner å få problemer med å kjøre de nyeste spillene på markedet. PCen ble kjøpt i 2015, og fokuset var å ha en liten råtass som var relativt "konevennlig" men samtidig kunne spille det meste (på den tiden) med de høyeste innstillingene. Jeg endte opp med følgende deler: - ASRock Z97E-ITX/ac hovedkort - Intel Core i5-4690k, 3.50Ghz prosessor - Ballistix Sport DDR3 1600MHz 8GB ram - ZOTAC GeForce GTX970 4GB skjermkort - Samsung SSD 850 EVO 500GB harddisk Og dette sitter i et lite Lian Li lian PC-Q08 kabinett jeg hadde håpt jeg kunne fortsette å bruke. Jeg regner med alt må byttes ut etterhvert, men håpte på å ta det litt og litt, og derfor begynne med mer RAM og en ekstra SSD, men jeg er usikker på hva som vil være kompatibelt, da jeg mistenker hovedkortet har sine begrensninger. (Tror det bare støtter opp til 16GB ram f.eks) Noen mer erfarne enn meg som vet hva jeg faktisk kan oppgradere her? Eller om jeg må bytte hele greia? Takker for svar!
×
×
 • Create New...