Jump to content

Krøllalfa

Medlemmer
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)
 1. Altså, TVen vrir seg slik at den ikke er rett i horisontal retning. Veggfestet kan roteres 180 grader, men den holder seg ikke i vater når den roteres til sidene.
 2. Hei! Jeg har en Samsung The Frame 43’’ som jeg har dette veggfestet til. Dette er festet til stendere i veggen etter anvisning. Problemet er at selve festet mellom TV og veggfestet beveger seg slik at TVen blir skjev når den vendes 90 grader, er helt i vater når den står vanlig. Alt virker tight og ingen skruer kan strammes ytterligere. Overser jeg noe vesentlig?
 3. Hei! Skal ha oss ny TV, siktet oss inn på The Frame 43’’ pga. vi ønsker av TVen skal blende inn sammen med store vinduer på sidene. Vi trodde denne kunne brukes med vanlig VESA-feste, men ser at det ikke blir mulig. Spørsmålet er om det finnes «pene» og gode TVer som kan benyttes med vanlig veggfeste, er avhengig å kunne vende den til siden.
 4. Enig. Dog mistenker jeg at hvis dette blir langvarig og hvis antallet permitterte stiger at vi muligens vil se kraftige tendenser til mislighold. Spesielt med tanke på hvor mye usikret gjeld som finnes i Norge.
 5. Tror du på en så drastisk nedgang i boligpriser?
 6. Hei! Vurderer å bytte retning til IT, og da har jeg sett for meg enten informasjonsvitenskap (UIB) eller Informasjonsteknologi (HVL). Jeg har pdd. bachelorgrad i økonomi, og ser for meg at disse to retningene gjerne kan gå fint sammen. Er det noen som har erfaringer fra disse studiene? Hvordan er jobbmulighetene etterpå, må man starte på typiske support-jobber eller havner man fort inn i gjerne mer spennende stillinger? Eventuelt om noen har formeninger om hvilket av de nevnte studiestedene man har størst utbytte fra. Takk for svar 🙂
 7. Sklir er riktig. Dette er starten på et realfagskurs - så VGS-nivå. Må nok lese meg litt opp ser jeg. Takk!
 8. OK, takk for svar. Synes det var en merkelig oppgave til å være første arbeidskrav. Det stemmer som du sier, den sklir oppover. Men jeg klarer ikke helt å se det selv ved å tegne opp.
 9. Hei! Skulle hatt hjelp til en oppgave jeg er usikker på om jeg har fått til. En ball glir oppover et skråplan, starthastighet på 4,0 m/s og den glir to meter før den stopper og glir ned igjen. Hva er akselerasjonen til klossen? Stemmer det at den er -8 m/s^2? Takk.
 10. Jeg er vel 185+ og normal vekt, men har kraftige lår og rumpe. Jeg har lenge forsøkt å finne jeans som sitter godt - men ikke for trang, er behagelig og ikke for lang. Jeg bruker normalt 33/30 og er villig til å betale for å finne et godt eksemplar. Noen som har tips? Helst med stretch og ikke for tykke bukser.
 11. Tips til Chelsea Boots? Helst semsket, men antar at det er en dårlig idé på Vestlandet. Helst god kvalitet som varer. Budsjett der etter.
 12. Helt riktig, jeg jobber med en god del IT allerede (prosjektbasert). Men jeg ønsker å heller jobbe opp i mot finansbransjen i en IT-relatert stilling. Derfor tenker jeg at noe kompetanse ikke kan skade. Bachelor eller et årsstudium slik at jeg har noe faglig kompetanse å falle tilbake på.
 13. Hei! Har kommet til beslutning om å følge "magefølelsen" og bytte fagfelt til IT. Jeg har tidligere utdannet meg innen økonomi, men ønsker å fylle på og kunne kombinere med IT. Jeg er ikke dreven på hverken koding eller noe spesielt innen IT, men fagfeltet interesserer meg. Jeg har sett litt på Informasjonsvitenskap som virker spennende, men samtidig ikke den aller hardeste kodingen - det er heller ikke målet da jeg ikke tror interessen bare ligger for koding. Noen som har erfaringer fra tilsvarende studier og som er i jobb per i dag? Er det mulig å komme seg ut i arbeid med begrenset erfaring innen fagfeltet og ikke minst kunnskap? Fortell gjerne hva du jobber med. Takk for svar.
 14. Kan heller ikke anbefale Matebook (i5, MX150). Ble fort varm og lysstyrken var helt katastrofe.
×
×
 • Create New...