Jump to content

Krøllalfa

Medlemmer
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

Recent Profile Visitors

1102 profile views
 1. Hei! Er på utkikk etter ny stasjonær PC, primært til gaming og jobb/skole. Jeg har laget en liste hos Komplett men jeg synes det er vanskelig å velge, samt å komme under budsjettet på 15 000,- inkl. skjerm. Krav: Liten, ønsket er at den kan stå på pult uten å ta enormt med plass Relativt oppdatert hardware Helst buet 27" skjerm, minimalistisk - men passer til gaming. Burde jeg vente til nye modeller lanseres? Ikke helt oppdatert på denne fronten lengre. Takk for hjelp!
 2. Har du bestilt nå? Hva endte oppsettet med?
 3. Hvilken CPU-vifte går du for? Har vært i stuss på bærbar selv, men med dette kabinettet er jo det ingen tvil om at det blir stasjonær.
 4. Altså, TVen vrir seg slik at den ikke er rett i horisontal retning. Veggfestet kan roteres 180 grader, men den holder seg ikke i vater når den roteres til sidene.
 5. Hei! Jeg har en Samsung The Frame 43’’ som jeg har dette veggfestet til. Dette er festet til stendere i veggen etter anvisning. Problemet er at selve festet mellom TV og veggfestet beveger seg slik at TVen blir skjev når den vendes 90 grader, er helt i vater når den står vanlig. Alt virker tight og ingen skruer kan strammes ytterligere. Overser jeg noe vesentlig?
 6. Hei! Skal ha oss ny TV, siktet oss inn på The Frame 43’’ pga. vi ønsker av TVen skal blende inn sammen med store vinduer på sidene. Vi trodde denne kunne brukes med vanlig VESA-feste, men ser at det ikke blir mulig. Spørsmålet er om det finnes «pene» og gode TVer som kan benyttes med vanlig veggfeste, er avhengig å kunne vende den til siden.
 7. Enig. Dog mistenker jeg at hvis dette blir langvarig og hvis antallet permitterte stiger at vi muligens vil se kraftige tendenser til mislighold. Spesielt med tanke på hvor mye usikret gjeld som finnes i Norge.
 8. Tror du på en så drastisk nedgang i boligpriser?
 9. Hei! Vurderer å bytte retning til IT, og da har jeg sett for meg enten informasjonsvitenskap (UIB) eller Informasjonsteknologi (HVL). Jeg har pdd. bachelorgrad i økonomi, og ser for meg at disse to retningene gjerne kan gå fint sammen. Er det noen som har erfaringer fra disse studiene? Hvordan er jobbmulighetene etterpå, må man starte på typiske support-jobber eller havner man fort inn i gjerne mer spennende stillinger? Eventuelt om noen har formeninger om hvilket av de nevnte studiestedene man har størst utbytte fra. Takk for svar ?
 10. Sklir er riktig. Dette er starten på et realfagskurs - så VGS-nivå. Må nok lese meg litt opp ser jeg. Takk!
 11. OK, takk for svar. Synes det var en merkelig oppgave til å være første arbeidskrav. Det stemmer som du sier, den sklir oppover. Men jeg klarer ikke helt å se det selv ved å tegne opp.
 12. Hei! Skulle hatt hjelp til en oppgave jeg er usikker på om jeg har fått til. En ball glir oppover et skråplan, starthastighet på 4,0 m/s og den glir to meter før den stopper og glir ned igjen. Hva er akselerasjonen til klossen? Stemmer det at den er -8 m/s^2? Takk.
×
×
 • Create New...