Jump to content

Pwolsdal

Medlemmer
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 :)

Recent Profile Visitors

482 profile views
 1. Jeg kan drikke 0,75 liter sprit og 10 øl uten at det synes på meg, men så er jeg også tung (150 kilo) og tilvent. Kjenn på deg selv når nok er nok. Det er ikke så vanskelig. Da legger du inn årene, og sier at du må ha et glass vann og legge deg. Et godt tips er uansett å drikke mye vann før du sovner. OK, du må opp å pisse, men det letter fyllesjuka di masse i morgen tidlig. Bøtt nedpå en halvliter vann før du køyer, og har du muligheten - så spis noe salt mat: Potetchips, eller ett eller annet. Velment råd
 2. Hva synes hyttefolket om at de ikke får dra til hytta si (som de vel betaler mange hundre tusen kroner i året for) denne påsken?
 3. Du skulle hatt en prat med meg, som er kristen - og samtidig tror på vitenskapen, og i tillegg er medlem av Mensa. Tror du raskt hadde kommet til kort. Mye handler om forståelse for filosofi - og det er en vanskelig øvelse for mange.
 4. Som du kanskje ser, svarar eg deg på nynorsk - som eg bør gjere, fordi du skriv nynorsk. Eg er glad i det ekte norske språket, sjølv om eg bur midt i Oslo-gryta: vi har mykje sams her i Noreg, om vi bur aust, vest, sør, nord, i byar eller bygder. Den sjuke ungen vi snakkar om har ikkje eit norsk bein i kroppen. Han har aldri vore i Noreg, han har ikkje norske foreldre. Den einaste tilknytning han har, er at mora hans ein gong har hatt ei raud lefse (pass) det stod Norge/Noreg på. Eg har stor sans for humanitet og det å vere eit medmenneske: Kvifor skal denne ekstrem-muslimske familien ha forrang framfor dei familiane dei har drept, der mødrene har blitt valdtekne, fått heimane sine brende og der fedrane er blitt halshogne og skotne? Det gjeld for det meste kristne og yazidiar. Men vi skal visst ikkje høyre på det øyret, vi skal ta inn denne ekstrem-muslimen som er vaksen opp med å tru at kvinner skal vandre ikring i svarte telt og underkaste seg valdsideologi frå Allah. Slike folk passar ikkje i Noreg, og har aldri passa her. Ta heller inn 10 kristne OFFER, ikkje ein muslimsk TERRORIST! OK, ein kan seie at borna ikkje har noka skuld, men med tida kjem dei til å stø mor si og far sin - slik er det i familiar, så om borna er unge no, er dei framtidige farlege.
 5. Denne «norske» mora bør etter ankomst på Gardermoen øyeblikkelig returneres og utleveres til en kurdisk militsgruppe i Syria, og så får de bestemme hva som er rett straff. Det hadde vært mest rettferdig.
 6. Vi hadde godt nok regelverk for dette i Noreg. Det blei nytta etter andre verdskrigen - og innebar avretting (skot rett i tinninga). Akkurat den lova er avskaffa, men vi har vore gjennom det same før. No sit folk i fengsel 21 år for å ha med seg ein neve hasj på Danskebåten, medan denne mora - som har støtta valdtektar og tortur - får maksimumsstraff på 6 - SEKS - år (ja, du las rett). Halvparten blir mest alltid ettergitt, og i mellomtida kan ho ta høgare utdanning og leve som hotellgjest med eige baderom og TV på rommet.
 7. Gjennomsnittet av nordmenn er dumsnille folk med nokså midlere IQ: De ser et barn på TV som har det vondt, og reagerer øyeblikkelig med at «dette barnet må vi hente uansett hva det koster oss». Så er det desverre slik at det er tusenvis av barn i denne leiren som trenger like mye hjelp som denne «norske» gutten, som aldri har vært i Norge, ikke har norske foreldre, og neppe snakker norsk. En del av disse andre er barn av OFRE, ikke av TERRORISTER, men fordi media har vinklet dette slik at en pakistansk/chilensk familie med særdeles svak tilknytning til Norge får all fokus, ja - så kollapser den jevne nordmanns forstand - og han/hun ser ikke lenger enn til sin egen nesetipp. Maksimumsstraffen for mora er visst 6 år - SEKS år, hvorav halvparten blir ettergitt. I fengselet får hun i tillegg gratis utdanning og bor på enerom med bad og TV (nesten som å bo på hotell). Hvilken «straff» støttet hun at motstanderne hennes fikk i Syria: Halshugging, tortur, brenning og voldtekt. Står «straffen» i stil med det hun har bidratt til/støttet? Nei, jeg vil ikke ha denne sjuke, ikke-norske guttungen til Norge. Jeg vil heller hente ti av barna Yasidi-kvinnene måtte føde etter voldtekter av «nordmenn», og som har det minst like ille som denne familien.
 8. Ingen av dem har et norsk bein i kroppen. Anbefalt for deg: https://www.southparkstudios.nu/full-episodes/s19e10-pc-principal-final-justice#source=9bbbbea3-a853-4f1c-b5cf-dc6edb9d4c00:19eabca7-b00f-4a06-ac66-c9529cef2834&position=10&sort=!airdate
 9. Hei, Olaf: Nei - i den politiske korrekthetens navn blir man vel i Norge «norsk» med en gang man har et rødt pass mellom hendene, men hva sier fornuften og rettsfølelsen din? Hvis du hadde bodd i Kina i noen år og fått kinesisk statsborgerskap. Deretter hadde du gifta deg med en svensk kvinne med sør-afrikansk statsborgerskap. Dere hadde så funnet ut at dere skulle reise til Iran, bosette dere der og delta i krig mot Kina. Der hadde du fått to barn. Det ene barnet ble sykt. Hadde dette barnet vært kinesisk? Hadde du vært kinesisk? Hva sier rettsoppfatningen din om det? Jeg har ei norsk venninne med en far vokst opp på en settler-farm i Kenya. Hun er født der, og hadde kenyansk statsborgerskap, men på 70-tallet ble settlerne forvist fra Kenya. De flytta deretter til Øst-Asia, og bodde der en del år. Uten norsk statsborgerskap. Men etter hvert reiste de hjem til Norge. I løpet av mange generasjoner opplevde de seg fortsatt som norske, de ble ikke afrikanere - selv etter mange generasjoner, og fikk lett opphold i Norge pga. deres etniske herkomst. Så uansett hvor politisk korrekte vi skal være, spiller etnisk herkomst også en rolle for innvandringsmyndighetene (UDI) i Norge i dag. Råder deg til å se noen South Park-episoder med PC-principal
 10. Fullstendig riktig: Dette er barn av IS-prinsesser som har holdt slaver og støttet drap og tortur. De har ikke et norsk gen i kroppen, aldri vært i Norge, og har ingen tilknytning hit bortsett fra at mor har ei rød lefse det står «Norge/Noreg» på. Hvorfor ikke heller hente noen av barna som har lidd under IS sine herjinger og fortsatt lider etter at IS har drept foreldre og ødelagt hjemmene deres?
 11. Hvis vi skal hente ikke-norske barn som lider til Norge, hvorfor ikke hente noen av barna til OFRENE for IS, hvorfor hente etnisk sør-amerikanske/pakistanske barn av IS-krigerne? Det holder ikke med en ugyldig, rød lefse som det står Norge/Noreg på.
 12. Begge foreldrene norske? Det er ikke et norsk gen i noen medlemmer av denne familien. Det eneste norske de har har er et rødt, ugyldig pass det står Norge/Noreg på. Det kvalifiserer ikke til å betegnes som nordmann i min verden.
 13. Det er ikke et norsk bein i kroppen til det syke IS-barnet som omtales, og heller ikke i moras kropp. Dette er terrorister med pakistansk opphav, men med norsk pass (som ikke lenger er gyldig). Det hadde vært like naturlig for denne kvinnen å flykte til Pakistan med barna, men hvorfor vil hun ikke det, mon tro?
 14. Det jeg vet, er at disse «barna» (ikke alle var mindreårige, og de aller fleste over 16 år), har et liv på samvittigheten - Epsteins. Nå som pengeflommen er stanset, skal de forsøke å tappe ut den siste lille cent fra Epsteins lomme gjennom rettsvesenet. Au, da - for noen «offer» dette er...
 15. En 14-16-åring er kanskje «barn» i enkelte definisjoner av ordet, men også så moden at de vet hva som er rett og galt (jf. straffeloven). Å frata alle disse jentene evnen til tenkning, er å gjøre dem en bjørnetjeneste. Fakta er at de ikke opplevde seg som misbrukte før pengeflommen stoppa, først da fant de ut at de hadde blitt utnyttet, Kan noen vennligst fortelle meg hvorfor penger mildner misbruk i en slik grad at det ikke er verdt å rapportere?
×
×
 • Create New...