Jump to content

danielhoifodt

Medlemmer
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

About danielhoifodt

 • Birthday 08/07/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

1120 profile views
 1. Aldri hørt om King of Nordic, men å se på folk spille er ganske gøy.
 2. Det er et interessant spørsmål. Men det kommer mer an på hva du skal kode. På internett idag finner du materiale for å lære deg nesten alt innen programmering. Da er valget stort, og lett å forville seg. Har du ikke noe formening om hva du skal kode er det likegyldig hva du begynner å lære.
 3. Høres ut som du er befart i OS jungelen. Jeg har prøvd apple os og linux. Men ble aldri helt komfortabel. Derimot FreeBSD har jeg aldri prøvd, men jeg skjønner det er et freeware sånn som linux.
 4. Holder en knapp på windows jeg også. Liker windows 10. Liker at du kan pinne mapper. Og det støtter det meste. ?
 5. I denne tråden vil jeg du skal komme med en god begrunnelse hvorfor du liker det operativsystemet du bruker best. Det kan jo enten være windows, mac, eller linux. Det finnes jo flere versjoner av disse, så du kan jo også skrive hvilken versjon du bruker. Håper dette blir en morsom tråd.
 6. Det blir for hemmelig. Men tipper mange tenker sånn. Snakker om inntekten min.
 7. Takk! Deilig å ha det i maskinen. Føler meg litt mer 2019 nå, selv om det er noen år gammelt.
 8. Hei, så jeg kjøpte meg nytt grafikkort, Jeg hadde et geforce 660 ti. I flere år, men jeg fikk feilmelding i Adobe Premiere når jeg skulle lage videoer om at jeg hadde for lite video-minne. Nå er det blitt bedre. Vet, det. Dette var en meningsløs sak. Men det var en gladsak. Noen som har erfaring med kortet?
 9. Hei, sliter ikke med noe akkurat nå. Men det er ganske heavy prosjekter på jobben. Trenger å bli litt flinkere på klasser ol. fikk jobben pga. mine kunnskaper om frontend, men nå lærer jeg alt fra backend til brukerstøtte. Trenger egentilg en overall view av prosjekter med xampp. Kan litt allerede, men skulle likt en god bok. Kansje du har et forslag? Kan godt være pdf! Peace out!
 10. Hei, noen som har noen gode ressurser på xampp for windows, og litt mer teknisk om php?
 11. Tar det lang tid å lære PHP? Har begynt, men begynner å skjønne det er et ganske stort programmeringsspråk. Og så begynner jeg å skjønne databaser og servere. Og hvordan sette opp miljøer osv. Noen gode videoer for å lære WAMP? bruker mest windows.
 12. Noen her som er stabile i lamp stack, eller wamp stack? Jobber med dette om dagen...
 13. Hei, jeg har laget en tutorial(læringsvideo) på youtube. Bruker bootstrap 4 til å sette opp en hjemmeside. Kjekt å kunne. Skriv en kommentar hvis du syns du lærte noe av denne videoen. https://www.youtube.com/watch?v=qw29P_vH0p0 Høres!
×
×
 • Create New...