Gå til innhold

Eddiedhead

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

432 profilvisninger

Eddiedhead sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Så det er på en måte ingen fasitsvar?
  2. Hei. Skal muligens ha TWC men blir fort usikker på dette med jordfeilbryter type b. Tesla skriver: «Wall Connector har innebygget RCD Type A + DC 6 mA. Fordelen med denne beskyttelsen er at jordfeilbryter Type-B ikke er påkrevd ved installering av tredje generasjon Wall Connector. Sjekk med lokale forskrifter angående type jordfeilbryter du trenger.» Men folk på enkelte forumer (og her) skriver at man må ha det fordi TWC har ingen "skikkelig" jordfeilbryter innebygd. Hadde en elektriker på befaring i dag som sa han måtte lese seg opp på det.
  3. Leiligheten har ingen sikringsskap i dag. Ønsket vårt er at når leietager flytter ut om et par måneder så skal vi pusse opp leiligheten og skille ut strømmen fullstendig.
  4. Vi leier ut en kjellerleilighet hvor strøm er inkludert. Men lurte på sånn ca. / grovt regnet hva det vil koste å skille ut strømmen og få inn en egen strømmåler for kjellerleiligheten. Leiligheten er ca. 60 kvm. Skal ha elektrikere på befaring men ville gjerne vært litt forberedt.
×
×
  • Opprett ny...