Gå til innhold

MegIkkjeDeg!

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

766 profilvisninger

MegIkkjeDeg! sine prestasjoner

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. Svaret er JA, man kan sende både brunost og sjokolade med nøtter. Eg sendte før hol og alt kom fram! 🥳
  2. Jeg håper noen kan hjelpe meg her. Sønnen min har fått egen telefon og jeg har installert family link. Jeg måtte logge meg på som forelder på hans telefon for å endre noe, men nå vet jeg ikke hvordan jeg logger meg ut igjen. Så nå har han full tilgang og kan endre ting selv. Noe som ikke er ønskelig.
  3. Betyr det at eg heller ikkje kan sende Freia Mjølkesjokolade? 🥺
  4. Og kva med sjokolade med innhald av nøtter? Nokon som veit? :)
  5. Eg aner ikkje, men har hørt at til meir du syng, til betre sangstemme får du. Men om du blir stum av og ikkje prate er eg litt i tvil om. Det er sikkert ikkje dumt å bruke stemmen din litt kvar dag uansett. Syng litt for deg sjølv kvar dag. 😎
  6. Eg har ein Redmi Note 11 kjøpt i desember. Heilt sidan eg kjøpte telefonen har eg hatt problemer med å mota messenger meldinger. Nokon gonger kan eg høyre eit lite svakt 'klikk' i det meldinga blir mottat og så kan det gå frå 1 minut til det uendelige før det kjem ordentlig varslingslyd. Ofte oppdagar eg at eg har fått ei ny melding fyrst når eg har gått inn i Messenge-rappen eller facebook. Eg har og problem med nedtellingsklokka. Eg kan f.eks sette på 10 min nedtelling, og klokka ringer ikkje før eg tar opp igjen telefonen for å sjekke kor mykje tid eg har igjen. Då varslar telefonen at tida er ute med lyd og det kan stå f.eks -2.45 min. Altså har det gått 12.45 min før telefonen varsla med lyd. Det er veldig frustrerende, for eg kan ikkje stole på å få varsel når eg skal! Nokon som har ein idé om kva dette kan skyldes?
  7. Nei, det er ikkje ho. Men dei kan likne på kvarandre. Hvis eg ikkje huskar feil, hadde ho østlandsdialekt.
  8. Tenket at om det ikkje er nødvendig i utgangspunktet, så ville eg sagt at det er greit, men då må han koste dette sjølv.
  9. Eg har fleire gonger tenkt på ei ung kvinne som jobba som nyhetsanker for TV2 ei kort periode og lurte på om nokon viste navnet hennars. Har prøvd og google, men har aldri klart å finne eit bilde av ho. Vil tippe det er 4-6 år sidan ho jobba der. Ho hadde langt mørk/svart hår, brune auge og forholdsvis lys i huden. Huskar eg syns ho virka litt stram i maska, veldig alvorlig og konsentrert. Men kunne komme med eit glimt i auget innimellom.☺️ Vakker ung dame var ho. Hadde vore artig å vist korleis det gjeng med ho i dag. Nokon som aner kven ho er?
×
×
  • Opprett ny...