Gå til innhold

Anilsen

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

525 profilvisninger

Anilsen sine prestasjoner

7

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vil legge til at fondet var opprettet i barnets navn, og det vises da på min skattemelding hvilke verdier som står i dette fondet. Jeg har ikke ville spurt barnefar om det er tilfelle at han har brukt pengene, for så vondt trodde jeg faktisk ikke om ham, selv om jeg ante uro da hans meldinger til meg plutselig inneholdt smilefjes og vær så snill, istedet for "idiotkjerring" osv. da han insisterte på å flytte pengene. For det var det han sa, pengene skulle flyttes til et annet fond, dette har jeg skriftlig. Har også skriftlig at han løg til meg og at han trengte pengene til seg selv.
  2. Barnefar har spart i fond til felles barn, kun han har satt inn penger der. For et par år siden fikk jeg forespørsel om å godta at han tok ut pengene, med begrunnelse i at han tapte penger hver dag på grunn av dårlige betingelser. Jeg ante ugler i mosen, og foreslo alternative løsninger enn å ta pengene ut (en egen fondsbytte funksjon fra banken osv) men han var så påståelig at jeg ikke turte annet enn å sende godkjenning med underskrift og ID. Nå har jeg ingenting med disse pengene å gjøre, men jeg som har hovedansvaret for barnet (som bor kun hos meg) i tillegg til at han nå har innrømt at han løg samt har brukt opp pengene (på eget bryllup) lurer jeg på om dette var en lovlig handling fra hans side? Han visste nok godt at han trengte min godkjenning for å få ut de pengene, og jeg føler meg lurt og samtidig skuffet og lei meg på vårt barns vegne, som har visst om dette fondet i mange år (og lever enda i god tro om at disse pengene enda eksisterer og skal utbetales ved fylte 18 år) Å være en drittsekk er dessverre ikke ulovlig, men kan dette ellers ha noen rettslig konsekvens?
  3. Hjelp! Spør for en venn (ja faktisk!) Han har registrert seg på ei nettside, som jeg tror er date4friend (ifølge inkassoselskapet). Herfra får han månedlige regninger og inkassoer på mail, via inkassoselskapet) Han trodde han hadde meldt seg ut, han er eldre og svært dårlig i engelsk, og jeg vet egentlig ikke hva han har gjort. Han har allerede betalt en inkasso, men han får alltid fler. Inne på den sida er det absolutt ingen linker, så vet ikke hva opplegget er. Har nå sendt mail til inkassoselskapet (et tysk selskap, for å gjøre saken enda bedre!) men ikke fått svar enda. Jeg vil absolutt ikke forske videre på dette selv da det dukker opp bilder av både det ene og det andre!! Er det noen som har vært borti denne sida, evt vet om en mailadresse hvor jeg kan spørre om hjelp eller forsøke å melde han ut om han ikke har fått det til.
×
×
  • Opprett ny...