Jump to content

Jammaska

Medlemmer
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

160 profile views
  1. Det er mulig å dimme 6 uker før dimmisjonsdatoen ved jobb. Kravene med dette er at dette er en ny jobb, og at det er kritisk behov på den nye jobben, som da er grunnen til at du må dimmitere tidligere. Men dette bestemmes av ditt nærmeste befal, det er en del forskjell om hvor strenge de er på div. regler. Bare forklar situasjon til ditt befal for bedre info, og evt. ta kontakt med arbeidsgiver hvis det er sterkt behov for deg der. Du kan også lese mer på forsvaret sin hjemmeside: https://forsvaret.no/tjeneste/forstegangstjeneste/rettigheter-og-plikter
  2. Hei! Skal søke skole nå til høsten og står dermed ovenfor et vanskelig valg. Er ganske bestemt på å studere IT utdanning, bare ikke hvilken. Flere av de studiene i Gjøvik virker interessante, men jeg vet ingenting om hvordan det er å studere der. Lurer derfor på om det er noen andre som har studert der tidligere. Er veldig opptatt av et bra studiemiljø, og all info er av interesse. Om det er mye å gjøre der, hvordan studiemiljøet, klima osv.
  3. Hei! Skal på førstegansgstjeneste nå til sommeren, og har dermed sett på hvilke muligheter jeg har etter endt førstegangstjeneste. Utdanningen for cybertekniker ( https://forsvaret.no/cybertekniker ) så interessant ut, men jeg føler nettsiden gir ganske lite informasjon. Så jeg er egentlig bare interessert i om noen av dere har erfaringer med denne utdanningen, alt er av interesse. Dette inkluderer oppbygging av studie, om det er interessant/bra studie, muligheter videre, jobber og lønn. Det hadde også vært fint om det var litt overførbart til den sivile arbeidsplassen slik at man ikke bare er låst til forsvaret dersom jeg skulle ombestemme meg etterhvert.
×
×
  • Create New...