Jump to content

Nugatti123

Medlemmer
 • Content Count

  46
 • Joined

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

738 profile views
 1. Forslag til hva man kan kjøpe for 1 person, til 500kr uka?
 2. Har hatt med katten på juleferie. De vi har vært til har en katt. Vi har nå vært hjemme i 3 dager og katten virker litt rar. Går rundt å snuser, sover mye og må stimuleres mer til lek. Katten er ikke mer aggressiv eller passiv til eierne, men litt mer kosete en vanlig. Tenkte først katten var deprimert, men tenker nå at det kanskje bare er at hun trenger litt mer nærvær siden hun nå ikke har selskap av den andre katten. Hva tror dere det kan være? Hun har også nettopp hatt løpetid. 6 mnd gammel.
 3. Nugatti123

  Kattunge ute

  Hei, Når er det vanlig å ta med kattungen ut? Evt hvordan gjorde dere det fra dere ble med katten ut til katten gikk ut selv?
 4. Noen som vet hva denne tapeten heter/hvilken type det er?
 5. Forslag til tema for bachlor i vernepleie?
 6. Synes oppgaven virker bra innholdsmessig:) ville kanskje startet med historien/utbredelsen først og så grammatikk. Tenkt det å bra å trekke inn nynorsken, da det er likt trøndersk på noen områder (er trønder selv), da kan man også trekke inn nynorsken historie og grammatikk osv og sammenligne med trøndersk.
 7. Nugatti123

  Bil og frost

  Så mest sannsynlig har låse mekanismen fyst fast? Har ikke så mye peiling på bil og slikt
 8. Nugatti123

  Bil og frost

  Noen som vet hva som forårsaker at bildør bli treg når man åpner den? Virker som hengslene på døra er litt trege. Det har vært rundt 10 minusgrader om natten. Et annet spørsmål er hva som forårsaker at man ikke får lukket bildøren igjen når man skal varme opp bilen? Og evt hva man kan gjøre.
 9. Nugatti123

  Katteleker

  Noen forslag til katte leker som aktiviserer bra? Har en liten kattunge som blir veldig for lei av lekene sine.
 10. Noen som vet om forsikringen gjelder dersom katten har revet ned tv mens eier har vært borte og TVen har gått i stykker?
 11. Nugatti123

  Kattunge

  Har en jente kattunge på 13 uker. Har hatt henne i 2 uker nå. Hun ble tatt fra moren sin da hun var 10 uker gammel, da moren ble avlivet. Hun er veldig nysgjerrig av seg og ble husvarm veldig fort. Hun er en skikkelig kosepus, ligger på fanget når hun sover. Hun ligger ikke på samboeren sitt fang, hva kan være grunnen til dette? Vet at kattunger kan patter/gnikker labbene som tegn på at de er tatt fra mor fortidlig. Er det andre tegn man kan se?
 12. Nugatti123

  2 hannkatter

  Er det noen her som har to hannkatter som kan fortelle litt hvordan de går sammen? Har 2 hannkatter nå, den eldste (2,5år) freser på den minste (14 uker). Den eldste er borte og snuser på den lille men med engang den lille rører på seg freser han.samt virker det som den store er skemptisk/nervøs når det kommer til den lille. Er første dagen sammen for disse to.
 13. Kanskje dette kan hjelpe litt? Tysk ordbok: https://www.heinzelnisse.info/no/ Gramatikkregler: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://kebl.weebly.com/uploads/7/0/0/6/700663/tyske_gramatikkregler.pdf&ved=2ahUKEwjv9e_-hJLkAhXkmIsKHXqQA74QFjAAegQIAxAB&usg=AOvVaw3sj8naZ0pHy2iSVVazt3tv Nettstedet/appen duolingo synes jeg funker om man skal lære seg språk
 14. Har en MacBook Air der snarveistastene F10, F11 og F12 ikke virker som de skal. Dette er jo lydtastene, men når jeg trykker på disse blir lyden hverken skrudd opp eller ned. Har prøvd å sett på innstillingene på macén men klarer ikke å finne hva som kan være feil. Knappene funker heller ikke dersom jeg holder inn FN knappen. Noen som vet hva jeg kan gjøre? Resten av tastaturet funker som normalt.
×
×
 • Create New...