Jump to content

Nugatti123

Medlemmer
 • Content Count

  54
 • Joined

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

826 profile views
 1. Er det noen fler som er misfornøyd med batterilevetiden til denne samsung mobilen?
 2. Har pr. nå Huawei p20 pro. Tenker å kjøpe ny mobil, men er litt usikker på hvilke jeg skal velge. Jeg er vandt med både Apple og Android. Jeg ønsker ikke å fortsette med Huawei videre. Står mellom iPhone og Samsung. Synes det er et vanskelig valg da begge har fordeler og ulemper. Vurderer å vente til den nye iPhone 12 kommer, evt kjøpe iPhone 11 pro max., men samtidig virker den nye Samsung ganske bra. Noen som har erfaringer med disse? Evt noe å anbefale?
 3. En Apple TV blir altså mer som en tv boks som man kan laste ned apper på? Jeg skjønner man må betale for abonoment for de appene man bruker slik som sumo, Netflix osv, men koster Apple TV noe i mnd utenom dette?
 4. Tenker å kjøpe Apple tv, har noen erfaringer med dette. Har nå bare abonoment på Netflix, HBO, sumo etc som sees gjennom xbox. Er det muligheter for å se direkte tv på Apple tv? Hva koster det i mnd?
 5. Noen som har erfaringer med kattehotell som vil dele? Pris, velvære for katten etc? Hva tenker dere om å ha utekatter på kattehotell, er det mulighet for å være ute?
 6. Tenker det er lurt å alltid ha i tankene at snittet kan gå opp litt. Men selvfølgelig vanskelig å svare på.
 7. Hei, Når er det innafor å slippe katten ut for første gang? Skjønner at man må være med de første gangene. Har lest og blitt fortalt forskjellige ting.
 8. Skal skrive bacheloroppgave nå og sliter med å finne forskningsartikler. Noen som har forslag til søkeord i databaser for Eric og psycinfo? Tenkte å skrive om fysisk aktivitet og rusavhengighet/rusbehandling.
 9. Forslag til hva man kan kjøpe for 1 person, til 500kr uka?
 10. Har hatt med katten på juleferie. De vi har vært til har en katt. Vi har nå vært hjemme i 3 dager og katten virker litt rar. Går rundt å snuser, sover mye og må stimuleres mer til lek. Katten er ikke mer aggressiv eller passiv til eierne, men litt mer kosete en vanlig. Tenkte først katten var deprimert, men tenker nå at det kanskje bare er at hun trenger litt mer nærvær siden hun nå ikke har selskap av den andre katten. Hva tror dere det kan være? Hun har også nettopp hatt løpetid. 6 mnd gammel.
 11. Nugatti123

  Kattunge ute

  Hei, Når er det vanlig å ta med kattungen ut? Evt hvordan gjorde dere det fra dere ble med katten ut til katten gikk ut selv?
 12. Noen som vet hva denne tapeten heter/hvilken type det er?
 13. Forslag til tema for bachlor i vernepleie?
 14. Synes oppgaven virker bra innholdsmessig:) ville kanskje startet med historien/utbredelsen først og så grammatikk. Tenkt det å bra å trekke inn nynorsken, da det er likt trøndersk på noen områder (er trønder selv), da kan man også trekke inn nynorsken historie og grammatikk osv og sammenligne med trøndersk.
 15. Nugatti123

  Bil og frost

  Så mest sannsynlig har låse mekanismen fyst fast? Har ikke så mye peiling på bil og slikt
×
×
 • Create New...