Jump to content

Nugatti123

Medlemmer
 • Content Count

  57
 • Joined

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

926 profile views
 1. Noen som klarer å tyde autografen her? Alt jeg vet er at det er et gammelt bilde. Noen som gjør kjennskap på?
 2. Noen i Trondheim som har en god kjøreskole å anbefale?
 3. Har en katt som sliter veldig med tovede pels klumper/floker i pelsen på magen. Spesielt i lyske området og under forlapper, samt bak under halen. Katten liker ikke å bli børstet og det er vanskelig å komme til for å få klippet de bort. Har prøvd å klippe litt og litt, og tidligere fått fjernet det meste. Når har det kommet en del floker igjen. Har prøvd å spraye med kattebalsam kjøpt på dyrebutikken for å prøve å løsne flokene, og slik at det kan bli letter for katten å floke dem opp selv. Er det noen som har noen tips og triks for å løsne floker når katten ikke liker det? Er forsiktig både ved klipping og børsting og hun er vendt på børsten fra hun var liten men har aldri likt den. Samt og det finnes noen forebyggende tiltak for å forhindre floker når katten ikke vil børstes?
 4. Er det noen fler som er misfornøyd med batterilevetiden til denne samsung mobilen?
 5. Har pr. nå Huawei p20 pro. Tenker å kjøpe ny mobil, men er litt usikker på hvilke jeg skal velge. Jeg er vandt med både Apple og Android. Jeg ønsker ikke å fortsette med Huawei videre. Står mellom iPhone og Samsung. Synes det er et vanskelig valg da begge har fordeler og ulemper. Vurderer å vente til den nye iPhone 12 kommer, evt kjøpe iPhone 11 pro max., men samtidig virker den nye Samsung ganske bra. Noen som har erfaringer med disse? Evt noe å anbefale?
 6. En Apple TV blir altså mer som en tv boks som man kan laste ned apper på? Jeg skjønner man må betale for abonoment for de appene man bruker slik som sumo, Netflix osv, men koster Apple TV noe i mnd utenom dette?
 7. Tenker å kjøpe Apple tv, har noen erfaringer med dette. Har nå bare abonoment på Netflix, HBO, sumo etc som sees gjennom xbox. Er det muligheter for å se direkte tv på Apple tv? Hva koster det i mnd?
 8. Noen som har erfaringer med kattehotell som vil dele? Pris, velvære for katten etc? Hva tenker dere om å ha utekatter på kattehotell, er det mulighet for å være ute?
 9. Tenker det er lurt å alltid ha i tankene at snittet kan gå opp litt. Men selvfølgelig vanskelig å svare på.
 10. Hei, Når er det innafor å slippe katten ut for første gang? Skjønner at man må være med de første gangene. Har lest og blitt fortalt forskjellige ting.
 11. Skal skrive bacheloroppgave nå og sliter med å finne forskningsartikler. Noen som har forslag til søkeord i databaser for Eric og psycinfo? Tenkte å skrive om fysisk aktivitet og rusavhengighet/rusbehandling.
 12. Forslag til hva man kan kjøpe for 1 person, til 500kr uka?
 13. Har hatt med katten på juleferie. De vi har vært til har en katt. Vi har nå vært hjemme i 3 dager og katten virker litt rar. Går rundt å snuser, sover mye og må stimuleres mer til lek. Katten er ikke mer aggressiv eller passiv til eierne, men litt mer kosete en vanlig. Tenkte først katten var deprimert, men tenker nå at det kanskje bare er at hun trenger litt mer nærvær siden hun nå ikke har selskap av den andre katten. Hva tror dere det kan være? Hun har også nettopp hatt løpetid. 6 mnd gammel.
 14. Hei, Når er det vanlig å ta med kattungen ut? Evt hvordan gjorde dere det fra dere ble med katten ut til katten gikk ut selv?
 15. Noen som vet hva denne tapeten heter/hvilken type det er?
×
×
 • Create New...