Jump to content

brbmay

Medlemmer
 • Content Count

  222
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

272 :)

Recent Profile Visitors

1693 profile views
 1. står det så dårlig til med høyre for tiden at de er villige til å ta sjansen på dette og satser på at det går "bra"? Et såkalt trumfkort eller win/lose-situasjon?
 2. Jeg er enig i at førekort burde være 25 år da hjernen ikke er fullutviklet før da (i hovedsak hos menn).
 3. Jeg ville påstå man ikke er særlig voksen før minst 25. Var dette noe utover å leke krig i skogen i noen måneder?
 4. https://www.nrk.no/vestfoldogtelemark/bekymret-for-barn-og-unges-helse-under-pandemien-1.15475431 Innendørs gymtime med tung pust og det hele. Høres ut som en kjempegod plan.
 5. https://www.nytimes.com/2021/03/31/world/johnson-and-johnson-vaccine-mixup.html Den samme Johnson og Johnson som rotet til asbest i talkumpulver? Jøye meg.
 6. Har sikkert blitt sagt før, men jeg liker ikke tanken på disse vaksinasjonshallene uten god ventilasjon med konstant gjennomflyt av personer. Konsentrasjonen av partikler dersom noen er smittet vil jo bygge seg opp uansett om alle har på munnbind (dette er imot hva FHI sier om at det kun skjer dråpesmitte). Uten ventilasjon vil vel partikler ut fra sidene av munnbindet vanskelig kunne unngås siden man skal oppholde seg på samme sted i opptil en time? Distansering fungerer i hovedsak bare utendørs, hvor vinden sørger for stadig utskifting av luften rundt deg? Hva med masker/munnbind med filter for innpust og ventil for utpust, og så kan man ta et kirurgisk utenpå ventilen for å stoppe dråpesmitten som FHI stadig prater om? Beste fra begge verdener?
 7. Hvor lenge varer et P3-filter i en hel/halvmaske ?
 8. det var en del til å være fredag?
 9. Lavt sammenlignet med de tidligere dagene, da.
 10. Statsbygg presser åpne kontorlandskap på NTNU hele tiden til tross for stadig motstand. Det må være en av de staeste offentlige virksomhetene vi har.
 11. Jeg hadde inntrykket av at mandagen også var litt treg, og at tallene hadde en tendens til å komme på tirsdagen. Får håpe det blir lavere da selvsagt.
 12. Noen som tør gjette dagens tall? 1400? Kanskje 1432 for å ha et rundt tall.
 13. Landet har ikke akkurat blitt styrt siden mars. Det har blitt observert og avventet og anbefalt en god del, derimot.
×
×
 • Create New...