Jump to content

Max123

Medlemmer
 • Content Count

  254
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 :)

Recent Profile Visitors

1632 profile views
 1. Denne informasjonen gjelder ikke nødvendigvis alle skoler. Er forskjellig i Bodø, Stavern og Oslo. I Stavern er fadderuken fra Tirsdag 17.08 til og med Lørdag 21.08. Timeplanen er også forskjellig når det gjelder opplegg på skolen, så vent å se til dere får tilgang til den.
 2. Ja. Dere har både skole og fadderuke fra 17.08
 3. Dersom noen har spørsmål om skolen eller studenttilværelsen i Stavern, kan jeg muligens være behjelpelig med å svare på noe. Jeg begynner selv i B3 til høsten. Send isåfall en pm
 4. Hei! det tror jeg er diskvalifiserende ja. Men det beste er å spørre politihøgskolen direkte. Kan være at de tar en individuell vurdering på det.
 5. Stort sett det ja. Men det har også funket for mange å søke på leiligheter på Airbnb for så å sende melding å høre om de er aktuell for langtidsleie.
 6. I politiforum for en stund tilbake skrev de at de skulle ha fysiske tester på B2-studentene for kull 2020 og 2021 pga manglende opptaksprøver før skolen. Tviler dog på at man blir kastet ut hvis man ikke «står» på disse.
 7. Hei. Anbefaler deg å heller skrive i tråden «opptak til politihøgskolen 2021», der er det stor aktivitet.
 8. Ja, de fleste utleiere, hvert fall i Stavern pleier å ha lister med studenter som «reserverer» leiligheter. Dersom man ikke kommer inn får neste på listen muligheter for å leie leiligheten. Men skjønner at du syntes det er vanskelig om du ligger akkurat på grensen til snittet. Det jeg tenkte på da jeg skrev innlegget var når du vet om du har «bestått» egnetheten, er det kun snittet som gjenstår, hvis du da har et snitt som er høyere enn fjorårets ville jeg reservert leilighet, i og med at man da er rimelig sikker på at man kommer inn (selv om man aldri er helt sikker).
 9. Tips til alle søkere som tror de har en realistisk mulighet for å komme inn i enten Bodø eller Stavern. Søk/Finn leilighet tidlig! De beste går fort. I Stavern anbefaler jeg å finne noe som ligger i gåavstand fra skolen. Det går dessverre lite busser der spesielt i helgene når alle sosiale sammenkomster finner sted i sentrum.
 10. Sjekk Finn. Ser det ligger en del ute fortsatt. Eventuelt kan du prøve å skrive et innlegg på "leilighet til leie Larvik" på Facebook. Er jo bare noen dager til skolen starter, så sikkert på tide å få det på plass.
 11. Vet at lærerne anbefaler å kjøpe alle. Men av erfaring er ikke det nødvendig. Se hvor mange sider de ulike bøkene har. Jeg kjøpte eksempelvis ikke bøker som hadde under 20 s pensum da dette var noe jeg kunne låne av medstudenter eller på bibliotek dersom behov.
×
×
 • Create New...