Jump to content

Max123

Medlemmer
 • Content Count

  228
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)

Recent Profile Visitors

1195 profile views
 1. Stavern er virkelig å anbefale! Kjempegodt studentmiljø. Kun politistudenter der, noe som gjør at samholdet blant studentene blir ekstra godt. Fine tur og treningsmuligheter. Stort skoleområde med øvingsgate blant annet. I tillegg er Stavern et treningssenter/kurssenter for blant annet UEH og andre avdelinger i politiet som gjør at studentene kan være med som markører på øvelser og på den måten få et innblikk. I tillegg er det kun to timer til Oslo dersom man ønsker en helg i storbyen eller liknende. Ikke minst er det billig å bo i Stavern. Jeg har en del venner som går i Oslo. Det jeg har fått høre fra dem er at samholdet blant studentene ikke er fullt så godt ettersom de fleste har andre venner/familie i Oslo som de er med på fritiden. I Stavern har vi kun hverandre, og blir dermed nesten «tvunget» til å være sammen. Jeg kan ikke uttale meg noe videre vedrørende de andre to studiestedene. Tror du blir fornøyd med studiet uansett hvor du ender.
 2. Et tips til dere som eventuelt skal starte i Stavern til høsten: Med en gang dere har bestått fysiske tester og tror dere har bra nok snitt bør dere ta kontakt med utleiere på Finn for å få reservert bolig til dere vet helt sikkert om dere kommer inn. De beste boligene går først, så det er viktig å være i forkant! Et annet tips ift bolig i Stavern er å sjekke på google maps hvor langt boligen ligger fra skolen. Ofte står det i annonsene at boligen ligger i Stavern, men så egentlig ligger den 10 minutter med bil (Dette går riktignok greit om du har bil), men dersom du ikke har bil vil dette ofte gå utover det sosiale mtp dårlige bussforbindelser i helger.
 3. Såvidt jeg vet ligger det ikke noen offentlige kilder ute om det per nå. Men vi som er student ved Stavern fikk beskjed i går om at Stavern ikke kommer til å legges ned i førsteomgang. Både Justisministeren og Siv Jensen var på besøk for å formidle nyheten, i tillegg til at det ble feiret med kake. Men, man kan aldri si aldri.
 4. Hvilken skole skal du gå på? Vet bare om Stavern som fikk sånn melding. Mulig de andre skolene ikke har fått. Evt kontakt skolen imorgen
 5. Jeg gjorde det samme.. sendt Mail til phs og venter p svar, men regner med det ordner seg.
 6. Er 6 klasser i Stavern hvert fall. Rundt 166 studenter? Så ca. 27 i hver klasse. Det kan stemme overens med det tidligere studenter har beskrevet.
 7. Noen som vet om man blir invitert til gruppe på Facebook i forkant av studiestart? Evt når pleier dette skje? Noen som kan fortelle hva innholdet i fadderuken var i fjor? Hørte rykter om at tre av dagene var fest og to av dagene var aktiviteter uten alkohol?
 8. Kan anbefale deg å lese velkomstbrosjyren. Der står alt du trenger å vite om første skoledag
 9. Noen som vet om det er mulig å komme seg inn/få tilgang på treningsrommet i Stavern noen dager før skolestart? Flytter 17.Aug, og er keen på å holde treningen i gang de dagene og😅
 10. Hvilke treningssenter i Stavern er å anbefale?
 11. Ikke for å boikotte 😅 men kjører selv fra Bergen, og er fryktelig omvei å kjøre via Stavanger.
 12. Står vel at start blir 20. August i Stavern 🤔
×
×
 • Create New...