Gå til innhold

SRS_98

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

SRS_98 sine prestasjoner

19

Nettsamfunnsomdømme

  1. Noen som vet hvor man finner fullstendig pensumliste for B1?
  2. Tror vi kan gruble oss ihjel over hva snittet kommer til å bli. Forstår veldig godt at flere blir usikre mtp på alle ryktene som har blitt dratt frem i tråden her den siste tiden. Men ingenting rundt snitt-økningen kan bekreftes på noe måte. Vi lever i usikkerheten til den 20. juli. Har god tro for at den datoen blir bare positivt for mange her! Jeg har møtt folk på opptaket som har 49.8 samt at en kollega av meg har 49.6. Det er stor variasjon over hva folk har i snitt. Man må heller ikke glemme at snittet for fysiske prøver var på 46.2! Det vil si at det er søkere som har langt lavere enn 50 i snitt. Vi må også huske på at de som har vært aktive på forumet utgjør en ganske liten del av alle som er med i opptaket. Håper alle kommer inn dit dem ønsker!
  3. Bare hyggelig! Dette vil du klare. Kom meg over dette hinderet ja, men får se hva som skjer på hovedopptaket
  4. Jeg ber deg instendig om å ikke gi opp. Det virker som det er dette du virkelig vil. Dette gjelder egentlig for alle også som har fått avslag. Mange må dessverre søke en del ganger før de kommer inn. Vet om en mann som måtte søke 10 ganger før det var hans tur. Dette beviser bare at det er mulig, tross motgang. Du klarer det nok før så mange forsøk, men da må du bare ikke gi opp. Man må bare stå på og følge drømmen. Gjør noe som gir deg mening og inspirasjon uansett videre, så skal man også se at man tjener på dette personlig og andre måter. Det er heldigvis ikke en øvre aldersgrense for PHS, så man har god tid på seg for å leve litt før man kommer inn. Jo mer livserfaring og bakgrunn man her, desto mer har man å tilby av seg selv og etaten når man kommer inn. Absolutt bare en fordel! Lykke til!
  5. Jeg håper og tror det også bør holde. Har 51.43. Mange som søker Bodø her på dette forumet har rundt 50 til 51 poeng. Grunnet fysiske tester og normalt opptak enn under Covid samt opprettholdelsen av flere studieplasser, så synes jeg det vil være spesielt med særlig snitt-hopp. Tror dette går veien!
  6. Skader vel ikke å gjøre det tenker jeg, så fremst at du tar den med forbehold om at du får studieplass?
  7. Noen andre som har hørt det samme om den mulige snitt-stigningen fra sitt intervju? Og hvordan kan nemda ha teori om dette før hovedopptaket har skjedd? De har fortsatt mange intervjuer og søkere å gjennomgå. Dette virker litt spesielt, særlig sett i forhold til andre år som det blir nevnt samt at dette blir påstått såpass tidlig.
  8. Godt å høre! Har troa Som kjent for mange hjelper adrenalinet og opptakssituasjonen veldig på prestasjonen. Stemmer. Alle venter utenfor porten og venter på å bli sluppet inn til tiden. Er ofte her man kommer i prat med folk. Jeg kom selv tidlig og synes det var en fin mulighet å bli litt kjent med de man skal opp med.
  9. Instruktøren som har ansvaret for deg teller runder. Instruktøren melder for hver runde du passerer. Da får du også beskjed om du ligger foran eller bak for å klare tiden. En stor klokke med sekunder og minutter er på veggen i gymsalen i Oslo. Gi gass og hold jevnt tempo som du vil klare å holde ut med. Eventuelt øk tempo mot slutten ved behov. Lykke til!
  10. Jeg var i nest-siste pulje. Vi ble ferdige ca. 15.30. Puljene som var lenger frem var ferdige en stund før oss. Ellers var opptaksdagen veldig givende. Man kommer lett i prat med andre søkere, og inntrykket mitt er at instruktørene ønsker at flest mulig skal bestå
  11. Det har jeg også! Greit å bare bli ferdig med det. Kan garantere at det er mange som kjenner på det samme på selve dagen. Masse lykke til for alle som går inn i en spennende opptaksperiode
  12. Noen som vet hva snittet for innkalling til opptaksprøver ble?
  13. Flere har spurt om logger tidligere, og jeg tror flere lurer hva dette kan ha å si om man har blitt logget vedrørende en hendelse. Er det noen omstendigheter ved hendelser som er loggført som kan diskvalifisere å bli funnet egnet? Hva om man har vært i kontakt med politiet i en hendelse, men ikke blitt anmeldt? Hva med forenklede forelegg? Vil nemda se på om man har vært melder, vitne eller vært i kontakt med politiet for å tipse om noe som kan være av interesse for politiet? Takk for svar!
×
×
  • Opprett ny...