Gå til innhold

Zts

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Zts

  1. Hvis hun liker Paw Patrol på TV så kan jeg sterkt anbefale Paw Patrol World. Min datter på 3.5 spiller dette og klarer å utføre de fleste oppgavene. Nesten magisk hvor mange ganger hun kan gjøre samme tingen og samtidig finne enorm glede. Spillet har en hovedhistorie som man må følge for å komme til de forskjellige plassene, men alt foregår i en åpen verden med mye annet å gjøre og samle på.
  2. Som mange over nevner så er det ikke lov å gi ut bøter. Den eneste måten du kan gjøre det på er å estimere hva et firma ville tatt for jobben og så fordele det på eierbrøken. De som ikke møter opp må betale sin del. De som ikke kan delta på selve dugnaden pga. jobb osv kan bidra med arbeid før eller etter dugnaden. Som styreleder i et sameie så føler jeg frustrasjonen i den meldingen for det er ekstremt mange som ikke ser på det som sin oppgave å delta på dugnader. Nei, man kan ikke tvinge noen, men alternativene blir gjerne så mye dyrere både i styrearbeid og for de som faktisk dukker opp og deltar i felleskapet. Etter noen dugnader så ser man også gjerne fort mønsteret i de som bidrar og de som glimrer til med sitt fravær 🙂
  3. Jeg har en lignende erfaring som kanskje kan hjelpe deg. Jeg bestilte noen ting fra Elkjøp som viste seg å være feil fra min side. Tok kontakt med Elkjøp og de ba meg bare la pakken ligge slik at den ble returnert og jeg fikk pengene tilbake på konto rett etter. Ta kontakt med de på e-post, chat eller telefon så tenker jeg dette ordner seg for deg uten noen problemer
  4. Zts

    Fiber i borettslag

    Jeg har akkurat vært igjennom samme greien med mitt sameie, dog fra andre siden. Jeg sitter i styret og vi sjekket opp hva som skulle til for å innføre fiber i sameiet. Tidligere har hver enkelt enhet stått for sitt egent internett og TV abonnement. I følge Huseierenes Landsforbund så kreves til det alminnelig flertall for å innføre fiber. Den mnd prisen man må betale for fiber kan legges inn i felleskostnadene uten videre godkjenning. https://www.huseierne.no/alt-om-bolig/sameier-og-borettslag/eierseksjoner/fellesutgifter/ Vår avtale med Telenor, som også er den vanligste måten å gjøre det på er at de står for kosten med å grave helt inn til alle bygninger. Det som ligger i bygningene er det vi som eier. Kosten for graving reduseres årlig, uten at vi betaler for det, men det forutsetter at vi er abonnementer hos dem i en satt periode.
  5. Siden det er usansynlig at det er ett problem med brannskille så har vi undersøkt andre muligheter. Lukten ser ut til å komme inn via kjøkkenviften i etasjen over. Ventilen for kjøkkenviften i første og andre etasje er rett over hverandre og da antar vi at lukten kommer inn fra etasjen under. Det blir nok å følge opp han i etasjen under for å komme fram til en løsning. Takk for alle svar så langt.
×
×
  • Opprett ny...