Gå til innhold

Dagner

Medlemmer
  • Innlegg

    2 997
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Dagner

  1. Uansett hva du mener så kan vi ikke ha en keeper som jevnlig gjør slike feil om vi skal spille både CL og i toppen i PL, se hvor trangt det har vært i toppen de siste månedene, har ikke råd til å rote vekk komfortable ledelser på denne måten her. Flaks at vi fikk 3 poeng i dag, det var på hengende håret
  2. At Foden er ute er jo en god start.
  3. Basert på hva? Leverte bra i straffekonk mot Porto, ellers har han gått nesten en hel sesong i PL sitt mest solide defensive lag og folk gir Raya skryt for at vi slipper inn så lite. Er jo et hån mot stakkars Ramsdale som virkelig måtte jobbe i buret forrige sesong, Raya sin tid har til sammenligning vært en lek.
  4. Jeg driter i hva folk mener om at fotspillet til Raya liksom er en stor grunn til at vi er blitt så mye bedre bakover, i 2024 slipper vi inn veldig lite mål, men allikevel er det flere mål hvor Raya indirekte eller direkte har skyld i at vi slipper inn. Det går ikke an å forandre meningen min, Ramsdale er en bedre keeper. Ferdig snakka.
  5. Greit nok at Raya er en dårlig keeper, men situasjonen med Rice er skikkelig uflaks
  6. Ja, nå kan Raya gjøre opp for seg her.
  7. Har ikke sluppet inn mye i 24, men Raya er skyldig i flere. Absolutt klasse kjøp! Beste keeperen i PL! Edit: Klasse lån....
  8. Ja, hadde noen merkelige varianter med blant annet white som stopper og partey som høyreback i noen kamper, det var ikke veldig imponerende
  9. Jepp, ikke helt fan av det som skjedde med Gabriel i starten av sesongen. Om ikke Gabriel er god nok så vet jeg ikke..
  10. Neida, men hadde han startet på benk i denne kampen hadde han kanskje kunne tatt ett lite innhopp om vi fortsatt har en komfortabel ledelse på 70-80 minutt. Syns ikke Tomi (eller noen andre) har vært helt 100% i dag, blir gøy å se Timber igjen.
  11. Har vært en tøff dag i ringen for Martin så langt..
  12. Ja, jeg står på mitt. Sykt at det er Arsenal som leder 3-0 her
  13. 😂 Nå har spurs vært farlig nærme ved flere anledninger....
  14. Brutalt for Tottenham som soleklart har vært det beste laget her. Arsenal ekstremt kliniske på de få turene de har hatt opp.
  15. Mye dårlig skuespill i både PL og andre ligaer, men denne rullingen som Antony flere ganger (!) har holdt på med i dag er noe av det mest patetiske jeg har sett i "toppfotball" noen gang.
  16. Leder ligaen med en kamp mer spilt, har i utgangspunktet tøffere motstand og City spilte nettopp borte mot et av ligaens beste lag på hjemmebane og ga de en real kalddusj. Dette her er helt standard for City, de gjør jo dette i slutten av hver eneste sesong.
  17. Kall meg gjerne en taper, så får jeg heller bli positivt overrasket om jeg tar feil. Jeg syns det er noe fundamentalt feil med dagens fotball, kjempegøy at Arsenal klarte å gjøre forrige sesongs yngste lag om til et lag som er med helt i toppen, men når vi uansett må krige mot lag som "går helt Chelsea" på markedet så mister det mye av sjarmen syns jeg. Nå har de plaget stakkarslige Everton og Forrest (LOL) en hel sesong med poengtrekk, samtidig sitter trolig noen av klodens skarpeste hoder i en sandkasse og planlegger hvordan City skal slippe unna.
  18. Jeg syns det har vært veldig spennende å følge arsenal de siste 2 sesongene, men det hele blir med en bismak så lenge kontroversielle city dominerer fotballen, lønninger stadig skyter fart mot himmelen og allerede skadeplagede lag presses til å spille flere og flere kamper for hver eneste sesong. Usikker på hvor mye mer jeg gidder å følge med de siste rundene, så får jeg se til høsten om dette er en sport jeg fortsatt vil følge med på. (Og ja, selvfølgelig er jeg litt irritert over at Arsenal ikke vinner PL i år heller)
  19. "Premier league er ikke over enda........"
  20. Veldig innafor resultat mot Chelsea som faktisk har hevet seg noen hakk de siste 2 månedene
  21. Definitivt ment som innlegg, tror white var minst like overraska som meg over at den der gikk inn 😂
  22. Blir det hat-trick i kveld? Forrige var vel Nketiah sitt mot Sheffield.
  23. Til tider vært litt skeptisk over at vi ikke har fått på plass en spiss, men når jeg ser hva chelsea har fått med jackson så er jeg glad arsenal har tatt seg god tid
×
×
  • Opprett ny...