Gå til innhold

ntls

Medlemmer
  • Innlegg

    405
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ntls

  1. Hei,

     

    Jeg håper at noen med god innsikt i å drive eget enkeltmanns foretrak kan hjelpe meg å besvare et par konkrete spørsmål, samt dele litt grunnleggende erfaringer med hva man bør absolutt ta høyde for når man startet og driver et selvstendig karriere. 

     

    Spørsmålet mitt er både økonomisk på hvor mye jeg kan spare på å gå over til eget foretak, uforutsette eller skjulte kostnader, men også hvor mye "papirarbeid" som kan dukke opp med å starte og drive et foretak.

     

    Min metode i dag er å fakturere mine kunder via frilansfinans.no som er så å si null papirarbeid og alt blir gjort automatisk med et par klikk. Derimot er det surt å se at mine f.eks. 100.000,- + mva, som jeg fakturere kunden, vil gjennom erfaring 45% av beløpet forsvinne i middlertidig ansattavgift, skatting og deres cut. Ergo så sitter jeg gjennomsnittlig igjen med så vidt over halvparten av det jeg fakturerer.

     

    Uten å ha tatt noen form for økonomiklasse eller vite noe som helst om å drive firma, så anslår jeg at det kan være mer lønnsomt i lengden å starte mitt eget foretak som jeg fakturere fra.

    I samme eksempel med 100.000,- hvor mye er det jeg kan sitte igjen med dersom det skulle være tilfellet?

     

    Hva andre utgifter er knyttet med å drive enkeltmanns foretak, og ev. hva fordeler er det? 

    Er papir og drifte det økonomiske et stor stress? Jeg har hørt at man kan leie en regnskapsfører som selvsagt skal ha sine prosenter, men er det noen man må, eller bør?

     

    Takker for alle svar, eller spørsmål som kan hjelpe :) 

     

     

  2. Heisann.

    Jeg lurte på hvilke av disse jeg burde kjøpe? Skal brukes til alt av bruk, inkludert gaming!

     

    https://www.komplett.no/product/919421/gaming/skjerm-tilbehoer/skjermer/aoc-35-agon-curved-led-g-sync-ag352ucg?offerId=KOMPLETT-310-919421#

     

    ELLER:

     

    https://www.komplett.no/product/913843/gaming/skjerm-tilbehoer/skjermer/samsung-34-led-curved-freesync-c34f791?fromSearchOverlay=1&q=c34f#

    Har Nvidia skjermkort så kanskje bedre med AOC-skjermen?

     

    Visst dem gjør akkurat samme jobben tror jeg at jeg ville gått for Samsungen, siden jeg liker at det ser så cleant som mulig ut...

     

    Takk for svar :D

    Objektivt er sikkert Samsung sin en bedre skjerm uten at jeg har researchet det. Men du bør vite at Samsung sine Ultrawides per dags dato har ikke G-Sync støtte som samkjører med Nvidia grafikkortet ditt. Så best gaming opplevelse er viktig for deg må du nokk ty til AOC sin skjerm. 

     

    AOC sin Ultrawide er på ingen måte dårlig av det jeg har hørt og man får mye for pengene :) 

  3. Høres ut som en ordentlig morro skjerm å spille på! 

     

    Øker den nødvendigvis dine spill ferdigheter? Nei, mer sannsynlig det motsatte med tanke på hvor nærmt man sitter og hvordan øynene opererer med begrenset fokusfelt. Det er ikke til å unngå å måtte snu hodet for å få med seg detaljer som befinner seg vekk fra senterpunktet.

     

    Men jeg ser for meg at denne gir allikevel mye glede og morro for den kvalitetsbevisste karen med tykk lommebok, og passer godt til bilspill, plattform og rpg spill fremfor f.eks epsort spill.

     

    Dersom denne "rettningen" åpner opp et nytt marked, og prisene normaliserer seg over tid, så ser jeg ikke bort i fra at min neste stue-TV, blir også en spillspesifikk TV, som også kan brukes som "stue-TV" fremfor det omvendte som det har vært fremm til nå.

  4. Litt flaks, å være på rett sted, til rett tid. Holde seg sosial, enten om det er via jobb, venner eller egen fritidssysler, så er det stort sett kun spørsmål om tid før man møter en som fanger ditt blikk og sender blikk tilbake.

     

    Så er det ting som personlig vedlikehold, både utseendemessing, økonomisk, sosialt og mentalt (fornuftig, smart, løsnings-orientert). Har man det i orden så er du allerede godt over gjennomsnittet (også) i å tiltrekke interesser.

     

     Når det skjer, så for du vurdere om kvinnen du har funnet en felles tiltrekning for har de kvalitetene og verdiene du verdsetter i et samhold.

  5. Å holde en god og fruktbar samtale med jenter, eller folk flest er som regel bare en konsekvens av dine sosiale egenskaper og hvor komfortabel de er med deg, så jeg ville startet der.

     

    På nettet har en gjennomsnittlig jente mer folk som er ute etter oppmerksomheten hennes på sosiale medier og det kan være vanskelig å få hennes oppmerksomhet bare der. Hvis du er interessert i henne så finner du på RL planer med henne :)

     

    For min del er jeg ikke naturlig flink konverserer, men jeg har trent mye på det, samt bygget opp god selvtillit og selvfølelse som gjør at jeg kan stort sett si hva som helst, fordi det handler mer om måten man snakker på, både i tonefallet, pauser, blikk og kroppspråk. Gestikulering er f.eks noe som hjelper å drive en mer involverende samtale.

     

    Ønsker du å kunne drive en god samtale med hvem som helst, så vær bevisst på at en samtale er en toveis kommunikasjon, involver alle i samtalen ved å invitere til å dele synspunkter, vær lidenskapelig eller snakk om ting dere begge kan være engasjert i. Forstå forskjell på å snakke om ideer vs spesifikke omstendigheter. Kombiner det med et glimt i øyet og humor og samtidig ikke være alt for seriøs, så har du en god kombinasjon som et utgangspunkt. Ikke alle er like "flink" eller naturlig til å være åpen og snakke selv om du er flink, men er man komfortabel rundt deg vil samtalen flyte mye lettere med deg.

     

    I tillegg bør man være flink til å lytte, og da med alle sansene også med dine føleleser. Men det er et tema for en annen gang :) 

  6. Først og fremst, bør du finne ut om dere er eksklusive til tross for miksende signaler. 

     

    Så ikke bare dropp planene med henne bare for å droppe henne, og se om hun løper tilbake med mindre du faktisk er 100% klar for å faktisk miste henne som en potensiell dame/ting.

    Her må du gjøre ting av riktige årsaker annet enn å bruke manipulasjon.

     

    Fokuser på ditt liv. Legg planer for deg selv, og sosiale planer der du har sjansen til å treffe litt andre mennesker og sirkler. Hold deg faktisk opptatt. Når du har tid innimellom og dere vil treffes igjen, gjør noe spennende ut av det som hun er en ny jente du har nylig truffet. Ikke vær redd for å vise litt lett og lekent at du er seksuelt interessert i henne og ikke bare som en venn. Litt direkte og indirekte berøringer her og der. Dersom hun responderer avvisende, så er det tydelig at hun ikke ser på deg romantisk eller seksuelt, og da er det bare til å fortsatt være venner istedet og fokusere videre på deg og dine planer.

  7. Er glad for at du tørr å snakke om ditt selvbilde og har identifisert dine problemområder. Så du anerkjenner hvor du kroppslig står i forhold til å ha din ideal vekt i forhold til din høyde og kroppstype. Ser også ut som du godtar og forstår at det vil alltid være andre jenter (enten på gaten eller i pornoen som typen din ser på) som er mer fysisk attraktiv enn deg. Det er en dyster spiral å begynne å sammenligne seg selv med andre i alt.  Heldigvis så er du ikke der, men du kan sammenligne deg selv i per i dag, med deg selv hvor du ønsker og bør kanskje være. Kanskje du ønsker å være i den vekten du er i nå, men det det høres ut som du ønsker å gå ned i vekt.  Det er mye man kan snakke om, enten om det er din kjæreste, din egen selvbilde, sexlivet. etc.

     

    Men jeg tror din vekt og motivasjonen til å gjøre det som må til kan gi mange positive ringvirkninger for deg. 

    Motivasjon er en følelse, og som alle andre følelser er det lett påvirkelig av ytre omstendigheter, f.eks man føler seg redd fordi det er mørkt ute. Man føler stress når det er eksamen, glede når man ser sin kjæledyr, osv.

     

    Det samme gjelder motivasjon, ergo motivasjon er ikke 100% noe du kan lene deg på alene. Her er det et par ting du bør ta stilling til: Finne ut hva som gjør deg motivert, og hva som demotiverer deg. Å se på vektleseren kan enten motivere deg til å trene, eller at mister motivasjon. Gjør det som må til for å holde deg motivert og følg opp med å trene eller å ikke kjøpe den colaen.

     

    Andre tingen du må ta stilling til, er at uansett hvor skiftende motivasjonen din er, så er det disiplin som er hovedingrediensen til å gi deg resultater i det lange løp. Legger du en plan om å f.eks trene hver mandag, og ikke spise noe usunt frem til helgen, så bruker du din beinharde disiplin til å følge opp planen din uansett hvor lite og mye motivasjon du har.

     

    Det tredje er å prioritere livsstil endringen din, og spørre deg selv om unnskyldningene dine for å trene er fordi faktisk er opptatt, eller bare gjør deg selv opptatt for å unngå å trene. Hvilken små endringer kan du gjøre for å f.eks få tid til en rask joggetur. 

    Dette vil gi deg deg bedre struktur og små seirer i hverdagen din. Over tid vil du se resultater og vinne selvsikkerheten din både i og utenfor senga. Men det viktigste er at du gjør dette for deg selv og din bedring. Ikke for å please typen eller noen andre.

  8. Så du synes du er tykk og stor, og dine venner kjører på med hvite løgner.

    Du innser at kanskje at du må gjøre en forandring i livet ditt, og du har kommet frem til å spise sunne ting er veien å gå.

     

    Flott så langt, men problemet her at din første umiddelbare løsning er å bli hypnotisert?

    For hva? Å begynne å like frukt å grønnsaker?

     

    Spør du meg så høres dette ut som en lat person som ønsker å gå den etter en quick solution, og er villig til å betale penger for det.

    Du må gjerne prøve hypnose, og kanskje det er det rette for deg. Men uansett vil du kommer du lengre med å tenke langtsiktlig:

     

    Din kropp og utseende er en refleksjon av din livsstil og derav din aktivitetsnivå og type mat du tar i deg.

    Ditt første steg er å se etter en forandring i livsstilen din, erkjenne hva som har gjort deg tykk i utgangspunktet, enten om det er brus og sukker, eller mangel på fysisk aktivitet. Du trenger ikke å spise mer frukt og grønt for å gå ned i vekt, men du bør spise mindre av alt som har gjort deg tykk.

    En livsstil forandring er en forandring i livet, slikt tar tid. Dessuten dersom du kutter ned på alt som er søtt og fettete, vil du etterhvert begynne å finne ut at frukt og grønnsaker har naturlige (mengder) med sukker, og gjennom matkunnskap og matlaging fremheve disse smakene. Med tiden vil du like grønnsaker og frukt.

     

    Men hovedpoenget mitt her er å spørre deg selv, er du egentlig bare en mental lat person som er ute etter en snarvei, eller er du "ekte varer" som ønsker å gjøre en forandring?

  9.  

     

     

     

     

    ..

    ..

    ..

     

    ..

    ..

     

    Hva er vitsen med å løfte tungt om jeg ligger i 800 kcal i underskudd?

     

     

    Du vil ikke bli sterkere eller kunne løfte tyngre, men du reduserer muskeltapet ved å fortelle kroppen din at du har bruk for dine muskler mens du trener deg slank (ned i fett prosent). Du kan også "trene" deg slank ved å ikke gjøre noe styrketrening, men da forsvinner musklene sammen med fettet mye lettere.

     

    800 kcal underskudd høres mye ut for min del. Men dersom man har stålkontroll på macroen, tar vitamintilskudd, omega 3 og nok vann er vel det ikke urealistisk i korte til lengre perioder.

  10. De sier tiden leger alle sår, eller at det blir bedre med tiden.

    Det er bare en frase, beklager.

    Det er vanskelig å glemme noen som ga deg så mye å huske.

     

     

     

    Ingen sier noe om å glemme noen. Det handler om å verdsette fortiden man har hatt med hverandre og finne lærdom i hva som gjorde at det ikke fungerte. Å fortrenge er aldri en god løsning, men det går fint an å få sårene sine leget med å engasjere seg sosialt med nye mennesker. Selvsagt vil man få et "arr" av såret, men arret kan enten styrke deg som person eller trekke deg nedover alt ettersom hvordan man drar nytte av situasjonen. Det er kun en frase om det er det man velger å gjøre.

  11. Det er utrolig tungt å bære på sannheten og ikke minst det emosjonelle som ikke alltid er enig med det fornuften sier (at det er slutt). 

    Gjenkjenner meg alt for godt i hva du føler rundt å ikke være sammen med din eks lenger, og urasjonelle tanker om hvor du står hen i livet i forhold til henne idag og i tiden fremover. 

     

    Så la meg starte med å si at det ikke noe gale med hvordan du føler, tenker og ser på livet akkurat nå. Det er bare maks kjipt og kjedelig.

     

    Så hvordan kan det hjelpe din hverdag? Anbefale å være realistisk om din fortid med henne og din fremtid hvor nå enn det tar deg.

    Dette er mest sannsynlig ikke siste gangen du kommer til å føle deg emosjonell utmattet og ødelagt etter et forholdsbrudd, så du er ikke i noe end-it-all situasjon så det er like gjerne greit å innstille deg på å se lyst på livet fremover og glede deg til en lysere fremtid, med noen eller ikke, hvem vet. Berg-og-dal-baner er bare sånn livet er. Du vet hvor du er i sklia, og du vet at ting vil bli bedre.

     

    På en annen side, det er når man er på sitt mest sårbare man har muligheten til å gro som et individ. Etterpå-klokskapen etter et brudd er fantastisk til å lære om forholdsdynamikk, personlig vekst, lære seg å tenke annerledes og oppsøke nye interesser og eventyr. Personlig har jeg hatt mye god nytte å gå gjennom flere nokså harde brudd og følt at jeg har lært mye om meg selv og mennesker om man bare er åpen for å lære.

     

    Å dele og være åpen om sin sorg med mennesker som kan empatere med deg er en sterk mulighet til å knytte gode lange vennskap med dem. Ikke alle er egnet eller flinke til å forstå sorg og følelser og de ender som ofte å bitche om eksene sine ved første mulighet. Men de som har tatt nytte av innsikt i sine livserfaringer kan hjelpe veldig med å se lysere på livet og fremtiden din.

    Bonus er jo om du kjenner eller blir kjent med noen venninner som kan hjelpe med litt selskap slik at man ikke føler seg totalt forever alone. Fleste jenter bryr seg genuint om sine gutte venner og her er det også mulig å knytte sterke platoniske bånd, ev bruke hverandre litt for sex om det skulle passe.

     

    For meg høres det ut som allerede har den riktige holdningen til å komme over bruddet og må bare fortsette å holde deg fast på å engasjere deg i sosiale aktiviteter med venner. Mas litt på dem til å henge litt ekstra i hverdagen, arranger noe selv og inviter dem. Etterhvert vil tankene om din eks gi mer og mer slipp og være i veien. Til slutt kan du høre hennes navn uten at det røsker opp i såre minner :) Lykke til!

    • Liker 1
  12. Hvor du starter? Du startet for 8 år siden da du var en tenåring. Du er allerede med i "spillet" med mindre du låser deg inne på gutterommet 24/7.

     

    Fortsett med det som gjorde til at du traff jenter og kvinner. Gå ut på opplevelser og vær med på muligheter for samvær. Fant kvinner deg attraktiv da du var religiøs og var avholdts, så finner de deg fortsatt attraktiv den dag i dag. 

     

    Tinder er ikke noe magisk sted. Det er et utvannet høl der du som en fargerik person blir redusert til et bilde med en notis om hvor høy du er.

    • Liker 1
  13. Fordi når vedkommende kom hjem fra jobb og la seg til på sofaen for å spille ble hun liggende der til hun skulle legge seg, som regel midt på natten. I helgene gikk man fra sengen og inn i sofaen og ble liggende der til man skulle legge seg igjen. Alel forslag til å spise sammen eller gjøre kjæresteting sammen ble avfeid.

     

    Dette er langt forbi gaming.

     

    Bare fordi "alle" gjør det (samboerskap), betyr det _ikke_ at alle er egnet for det. Å ha et samboerskap er på det samme som å ha en unge eller en kjæledyr og planter i huset: Alle krever at man tar bevisst ansvar med å pleie og ivareta, prioritere og vanne.

    Noen skaffer seg de tingene av egoistiske grunner og glemmer forpliktelsene som kommer med dem.

     

    Du finner deg nok en kvalitets dame som er mye bedre enn ditt tilfellet.

  14. Om 5-6 år, med litt flere varierte forhold og kjærester, og et par mindre gode livsvalg; vil du huske denne perioden da du var nervøs og sjenert skole jente. 

    Og tenke: "Hva om jeg gikk bort til han og bare.... sa rett ut at du synes han var kul, og smile litt, hva hadde skjedd da? Hvordan kunne livet mitt se ut i dag?"

     

    Kanskje dere hadde endt opp å ha et langvarig deilig forhold sammen. Eller kanskje det ikke var så idyllisk som du hadde forestilt deg og han ble bare en av de mange varierte forholdene dine siden...,

    Uansett ville han bli en større del av minnene dine fra ungdomstiden enn den du har hatt frem til nå.  Det er minnene og erfaringene man gjør i livet som setter farge på personligheten din, og du vil takke deg selv for at du har hatt så mange opplevelser og møtt mange mennesker :)  

     

    Og det med å være sjenert? Jeg er sikker på at de fleste andre rundt deg føler at de er like sjenert som det du er til tider. Det er ikke farlig å gutse litt og stå frem og se hva ville veier det tar deg.

    • Liker 1
  15. Tja, det er ikke så sort hvitt som man skal ha det til. 

    I utgangspunktet så er jeg fast på at dersom hobbyen er noe du brenner for, og har vært med på å gjøre deg til å til den du er i dag, og hun falt for akkurat den personen du er (med gamingen). Så er det feil av henne å kreve at du separerer deg fra din hobby dersom det er noe som gjør deg glad.

     

    På en annen side, så handler det om moderasjon og prioriteringer. Vi alle vet at mye tid til gaming tar gjerne vekk fra andre viktige ting i livet, der i blant, familie og kjæreste. Sørg for at du er der for henne når det trengs, hun må ikke føle seg nedprioritert og på en andre plass fordi du liker å game.

    Dere må være ærlig om temaet og hva dere vil bruke tiden deres til spør du meg. Jeg tror helt ærlig ikke at hun vil kutte deg fra din hobby. Men det er godt mulig at hun føler seg litt ensom og lite betydningsfull for deg, og kanskje til og med frykt for å ikke være bra nok? Det blir da naturlig å slå hardt ned på "fienden" hennes og bli fort irritert når hun ser du skrur på pc'en for å spille rett foran henne.

     

    En av de største lærdommene med et seriøst forhold og ev bo sammen er å balansere tid med men også fra hverandre, med forståelse og respekt. Hva dere skal ha til middag, og hvem som skal ta klesvasken er uvesentlig i forhold.

  16. Jeg forstår fullstendig hvorfor kvinner vil være i lag med menn som er høyere enn dem. Menn er høyere og sterkere enn kvinner av evolusjon og kvinner er instinktivt er mer tiltrukket av det. Heldigvis så er dagens samfunn lett å overleve og andre faktorer som sosial status, god personlighet og stil teller langt mer enn høyde. Høyde er egentlig kun en bonus. Men her er greien:

     

    På dating, og spesielt på Tinder der man oftest finner høydekrav fra kvinner er det veldig skjevt fordelt av kvinner og menn. I et marked der det handler om etterspørsel og tilgjengelighet som styrer "prisen", og vi vet at det er fordelaktig å være kvinne på Tinder, og kanskje dating generelt. Kvinner kan ta seg råd til å velge, menn kan ikke.

     

    Hvorfor skal en kvinne velge en mann med god personlighet og sosialt vellykket når hun kan velge en mann med god personlighet, sosialt vellykket og høy. Dette leder til at kvinner kan sette et minimumskrav fordi de vet at med litt tålmodighet dukker det opp en mann som fyller kravene. Trist men sant.

     

    Men det samme gjelder motsatt vei også. Kanskje derfor posteren over meg synes høye og flotte menn ofte kommer med douchebaggery holdning av erfaring.

    • Liker 1
  17. Personlig sier jeg ikke "date" med mindre det er en leken undertone og man kjenner hverandre godt, og man er minst halvveis inn i et forhold sammen.

     

    I ditt tilfelle spør henne om hun vil være med på x i helga fordi du tenker å dra dit og ser henne som et godt selskap. Date er bare en tittel, i praksis kan du gjøre tingene som innebærer en date... hva nå enn det måtte være, så lenge man er med hverandre på tomanns hånd og er noe interessert i hverandre.

     

    Bruk tiden sammen til å vise dine farger og ta henne med på ting som trigger sansene, enten om det er mat, duft, syn eller hørsel.

    Gjør noe hverken du eller henne har gjort før, slik at det er spennende og nytt for dere begge, og dere deler en erfaring sammen som dere kan mimre om resten av dagen.

  18. Slik jeg ser det, så er utroskap en rekke med mindre gode valg over tid som leder til selve utroskapet. 

     

    Gjorde hun noe som teknisk sett er utroskap? Egentlig ikke, og det er veldig lett (for henne) å feie det under med setninger som "bare møte en kompis, ikke farlig"  men vi kan alle være enig om at hun tok et valg. Eller faktisk flere valg den kvelden:

    Valg 1: Møte på tomannshånd med en mann.

    Valg 2: Dra ut på byn og drikke seg sørpe.

    Valg 3: Ikke dra hjem i fornuftighetens tid.

    Valg 4: Sove hjemme hos han.

    Valg 5: Sove i samme seng med han.

     

    Ingen av disse tingene hun gjorde er teknisk sett utroskap. Men hun kunne absolutt tatt andre valg når som helst på kvelden, som f.eks call it a night tidligere før hun drakk seg full med manne kompisen. Hun kunne også valgt å sove på en sofa.

    Kanskje det finnes et sjette valg hun tok, som var å ikke kline med kompisen.

     

    Når man er over 18 og er ansvarlig for sine egne valg i livet, må man også være bevisst på om valgene man tar er smarte, eller mindre gode og hvilken signaler dette gir og påvirker et forhold og det emosjonelle. Valgene man tar forteller hvem man er. Trådstarter får kanskje aldri vite sannheten om den kvelden, men han vet mer om hvem han er sammen med basert på hennes valg i livet.

     

    Det er egentlig synd at TS er i en situasjon der det er vanskelig å stole på hverandre pga av det hun valgte å gjøre. Det er absolutt ikke noe som bidrar å bygge et eksklusivt langtidsforhold, men hennes respons til denne kvelden og hvordan hun ser, ev ikke ser, at det er det motsatte av å skape et godt forhold burde si noe mer... Du får lytte med alle sansene.

    • Liker 7
  19. Enten så er dette en veldig generøs og rettferdig person, eller så er det en som tror ved å kaste penger på noe, gjør deg automatisk smartere.

     

    Det finnes mer enn nok tråder her å lese om :) Bruk sunn fornuft når du gjør ditt research.

    Uansett tilfelle eller fremgangsmåte; hold deg til planen, forandring tar tid, disiplin, kunnskap og konsis holdning er key.

  20. ...

     

    Anonymous poster hash: 32ce4...ef4

     

     

    Vit at du har et ansvar på å ta vare på deg og dine følelser så godt du kan. Du gjør det veldig riktig å legge ditt hjerte hos noen (det er tross alt en del av å være dypt forelsket og stole på den du er med). Men les over det du har skrevet og det du beskriver ser jo ikke riktig bra ut, hverken for han eller deg.

     

     

    Når det kommer til å glemme noen, så er det først og fremst å skifte tankegangen din om at "ingenting som fungerer" til "Ting vil fungere." Det eneste er at det tar tid i tillegg, og dette er en realitet man være bevisst på:

    Du vil møte flere dager som i dag der du føler det er verre, men da er det viktig at man ser på tidsaspektet og fokuserer på at det vil bli bedre fremover, og det vil komme en vakker dag der du kan høre hans navn bli nevnt uten at det bringer såre følelser.

     

    Dersom du ønsker å komme over han anbefaler jeg da, at frem til den dager kommer, så tar du null kontakt, blokk eller fjern han fra dine kontaktlister. Ikke nødvendigvis unngå han om man skylle "bompi hverandre" Si høflig hei, og gå videre. Men null kontakt med han og erstatt tomrommet i hverdagen din med venner og spesielt nye mennesker istedet.

    Det finnes flere mennesker der ute enn man skal tro, selv de du forventer det minst fra å kunne klaffe godt med. Oppsøk arrangementer og dra på aktiviteter som tilbys i ditt område. Aksepter de dagene som er vonde, og se frem til de stundene som er gode.

     

    Om man tror på skjebnen eller ikke, så er det som sagt ditt ansvar og med det; dine måter du styrer livet ditt på som bestemmer utfallet :)

    • Liker 1
  21.  

    For å få den stramme kroppen tar det gjerne 2-4 år med konsis trening

     

    Det er veldig forskjellig. Kommer jo også veldig ut på hvor man starter.

    4 år er uansett for lenge (etter min mening) med mindre man starter som veldig overvektig.

    Er man dedikert og målbevisst vil jeg si at det er fint gjørbart på 1-2 år så lenge målet ikke er å stille

    i konkurranser etc. Da kan det nok ta noe lengre tid.

    Det er også minst like viktig med kosthold som trening hvis målet er "sixpack" etc.

     

    Selvsagt kommer det ann på hva utgangspunktet er. Er man dedikert nok, ta skuespillere f.eks. så klarer de det gjerne på 3-5 mnd, men det er fordi det er jobben dems å gjøre seg klar til en rolle. Jeg vil ikke si at det representerer Kari og Ola Nordmann. 

    Men det er en grunn for at man forbinder trening med en livsstil fordi det er ikke tidsbegrenset hvor lenge er for lenge. 

     

    Målet mitt er ikke sixpack :ohmy:  Personlig syns jeg det bare er fint på gutter. Men det er jo en smaksak selfølgelig.  2-4 år er leeeeenge , har bare 5 kilo som skal av og få strammet opp litt rompe, lår og mage. Men trur gutta har lettere for å gå ned i vekt enn oss jenter.

     

    Du trenger ikke å bekymre deg for det. ;) Det skal rimelig med dedikert hard trening og kosthold for komme dit uansett om man er gutt eller jente for å få en definert six-pack :wee:  

     

    Fortsett med opplegget ditt som du allerede gjør, og ikke vær bekymret om du må sikte å bruke mer eller mindre tid. Det hele handler om hvor intens du ønsker å trene og skjerpe kostholdet som avgjør hvor lang tid det tar, og ikke minst opprettholde det etter du har nådd resultatene du ønsker. Konsis trening og disiplin er veien å gå :)

  22. Slik jeg ser på karbohydrater, i motsetning til protein og fett, så er karbohydrater det mest disponible kalorien å redusere. Dette innebærer ris, brød, potet og pasta, og ikke minst sukker som er den største synderen av alle karbohydratene. Bevisst redusere inntaket av dette og heller spiste mer proteiner er et steg i riktig retning. Men den største steget du kan ta for å redusere kroppsfett er å holde matinntaket lavere enn ditt forbruk.

     

    Ja er kjipt og jobbe hardt for å gå ned også raser kiloene på igjen. Er det lettere og Gå ned vis man skal ned mange kilo?

     

    Det spørs på metoden din for å gå ned i utgangspunktet. Det er ikke for ditt eget beste å rase ned i vekt ved å overdrive verken matbegrensingen eller energiforbruket ditt i det lange løp, og det er heller ikke lett. Det bedre sunnere og bedre for deg å gå gradvis ned og gjøre det om til en livsstil enn å gå på en diett. På den måten får du innøvd sunnere matvaner om hvor mye og hvor ofte kroppen din trenger mat.

  23. Hei

    Er det noen som har gode tips på hvordan stramme opp litt her og der, vekt nedgang???

     

    Har trent i 2 måneder. Trener 4-6 ganger PR uke alt fra svømming, skiturer, styrke, spinning og puls trening men det skjer ikke noe med kroppen min.

    Hva gjør jeg feil???? Spiser sunt, drikker bare vann og te.

    Hvordan får jeg opp forbrenningen? Begynner og miste motivasjonen.

     

    Tusen takk for gode tips

     

    Når motivasjonen begynner å ta slutt, må disiplinen inn. Her er det ren vilje som får deg gjennom dine 4-6 treninger i uka. Så fortsett med det du gjør og gradvis øk intensiteten & motstanden slik at du overbelaster litt hver gang.

     

    2 måneder er veldig urealistisk tidsperspektiv dersom man skal være resultatbevisst. For å få den stramme kroppen som du ser på instagram av treningskvinner (og menn); tar det gjerne 2-4 år med konsis trening for å oppnå. Ikke hør på disse kvinnemagasinene og facebook artikkelen som påstår at man kan oppnå fantastiske resultater på bare 60 dager med den nye x dietten med disse tre enkle øvelsene. Ikke rart at man mister motivasjonen når forventningene ikke stemmer med realiteten.

  24. Hvorfor føles dette bruddet 100x mer ille enn alle andre, når jeg har villet gjort det slutt så utallige mange ganger?

    Burde jeg egentlig legge henne for hat?

     

    Anonymous poster hash: b4de4...a61

     

    At en dame forsvinner fra ditt liv er ikke en big deal fordi du vil finne og møte nye mennesker hele tiden. Men måten det ble gjort på (utroskap) er et brudd på tillit, ære og følelsen av hva dette reflekterer på deg... og hva hun egentlig til og med synes om deg.

     

    Ikke hat henne. Da bruker du unødig mye av din tid og følelse på en som er allerede ute av livet ditt. Å bære hat for noen er å ta gift, og vente på at giften skal virke på noen andre.

×
×
  • Opprett ny...