Jump to content

test testesen

Medlemmer
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 :)

Recent Profile Visitors

1369 profile views
 1. Takk for svar alle sammen Har også huslån men denne er også maxa ut. så i utgangspunktet skal det gå an å selge bilen og ta opp ny lån ? skjønner at bilen vil tape noe verdi, det jeg lurer på er om jeg vil tape masse med tanke på etablering av ny lån, renter avdrag og slike ting.
 2. Hei, nettopp kjøpt meg en bil for c.a 400k, tok full finansiering. Er veldig opptatt av bil og liker å prøve meg på forskjellige biler i noen mnder. Det jeg lurer på er, nå som jeg har handlet bil, går det an å bytte bil om 6-12mnder uten tap mtp. lån eller hvordan fungerer det egentlig i prakis ? Er ikke helt sikker på lån og hvordan dette fungerer i forhold til billån, renter /avdrag osv. Noen som har forslag ?
 3. Hei, er på utikk etter bruktbil men trenger forslag. Er i etableringfasen og har 400k å prute med på full finansiering. Er godt kjent med vertitap, men er likevel opptatt av å ha en bil som fungerer, har garanti og gir kjøreglede. en gammel golf gir ikke den samme følelsen. Er også tilhenger av å ha en sikker og trygg bil å kjøre. Pendler stort sett hverdag fram/tilbake 60 km. er stor fan av BMW, så kikker på BMW kun. Vil helst ha BMW hel elektrisk, men i3 er uaktuelt. Og BMW er trege, venter egentlig på BMW i4. Noen som har noen erfaringer å dele rundt f.eks. 5 serien, hybrid? evt. 4 serien med diesel motor. eller kanskje hvis det er veldig lønnsomt i denne scenarioen og kjøpe en el bil midlertidig til i4 er klar? Hva slags bil kan man få seg som er god, smidig og med garanti?
 4. Hvordan er lyden på disse? Bedre enn Harman kadron onyx 5?
 5. kan du sende link på hvor man får tak i? fant ikke noe..
 6. Hei er avhengig av AUX inngang på tlf. Min nye tlf har ikke dette og med en USB C til AUX opplever jeg elendig lydkvalitet og lavt nydnivå. med direkte aux så var det helt topp lyd. Dette gjelder da i bil.. Lurer på hva dere mener er den beste USB C til 3.5 mm adapter til telefoner jeg trenger en som 1) har like bra lyd som vanlig aux inngang på tlf eller 2 ) bedre lyd
×
×
 • Create New...