Jump to content

Windsofmarch

Medlemmer
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 :)

Recent Profile Visitors

628 profile views
 1. Windsofmarch

  Brukket ankel

  Hei! Videre behandling spørs på hvor i ankelen bruddet er. Siden de dro i ankelen, bør den ikke belastes før du kommer tilbake på kontrollen, iom at ankelen kan være ustabil. Normal gipsetid er 5-6 uker, men igjen dette varier med type brudd. Blir nok en hinkete russetid på deg
 2. Igjen kommer en haug tiltak uten noen form for nytte-/kosteffekt. Arrogansen til Helsedirektoratet er vemmelig.
 3. Problemet er vel ikke at vi spiser kjøtt, men at dagens kjøttindustri står for en stor del av klimagassutslippene, i tillegg til å være svært skadelig for jorden og landbruket. Så i stedet for å dytte i seg kjøttdeig, pølser og kjøtt av elendig kvalitet, er det mer fornuftig både for helsen og miljøet å spise kjøtt sjeldnere, men da av bedre kvalitet. Grass-fed kjøtt har hatt det bedre, er en viktig del av å et regenerativt landbruk og er langt mer næringsrikt.
 4. Igjen lemper FHI og Helsedirektoratet på med tiltak uten noen form for redegjørelse av kost-/nytteeffekt, eller evidensgrunnlag forøvrig. Det at intensivavdelingene går i knestående av 5-15 innlagte corona-pasienter er utelukkende politikerne og helsebyråkratene sin feil, som over mange år har bygd ned sykehuskapasiteten til fordel for "effektivisering".
 5. Dette er politisk bestemt. Her er samme overlege som melder om for liten kapasitet på Ahus i 2019. (https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/50kk0e/vi-har-for-mye-aa-gjoere-ahus-er-overfylt-naa-maa-helseministeren-og-sto) Jeg kan ikke forstå det på annen måte enn at det er for mange inkompetente folk uten noe form for eierskap til det de driver med, som sitter i disse helseforetakene og i ymse helselederstillinger.
 6. To intensivsenger per 100 000 innbyggere på Ahus. Politikere og andre helsebyråkrater har i en årrekke bygd ned sykehuskapasiteten. Færre senger; mer effektivisering. Resultatet er at det skal ikke mer enn 11 COVID-positive på intensivavdeling til et av Norges største sykehus, før hele korthuset raser.
 7. Det er dessverre slik at det gjøres svært få medisinske obduksjoner av døde, koronasmittede pasienter i Norge, så det er svært vanskelig å si hvor mange dødsfall som faktisk skyldes covid/vaksine. En grunn til det er at det nesten ikke finnes sikre nok obduksjonssaler i Norge, selv ikke på OUS (!).
 8. Igjen settes det i gang tiltak uten noe faglig begrunnelse annet enn "det er summen av tiltak som teller". Den psykiske helsen til barn og unge er på bristepunktet, og de velger å begrense ytterligere for en populasjon som tilnærmet ikke dør eller blir syke av viruset. Arrogansen til FHI og Helsedirektoratet er vemmelig, men likeledes typisk norsk.
 9. Det brukes daglig faksmaskiner i helsevesenet, det finnes ingen tilgjengelig legemiddelliste og programmer må rebootes flere ganger per vakt for å i det hele tatt fungere. I 2021. 🤷‍♂️
 10. FHI og Helsedirektoratet fremstår provoserende arrogante. De økonomiske og helsemessige konsekvensene av nedstengningen skremmer meg.
 11. Kalager har vært og fortsatt er en av de få fornuftige stemmene i COVID-mediakjøret. Helsedirektoratet og regjeringen synes jeg virker altfor selvsikre i sine vurderinger. Kost-nyttevurderinger er fullstendig fraværende.
 12. Gitt at det går opp i dag; husk å ta ut profits! FOMO er farlige greier.
 13. Så det som skjer her nå er at hedgefond seg i mellom driver prisen ned.
 14. Historisk sett har Biden vært en uhemmet "corporatist". Jeg er forøvrig helt enig med deg; dette er vemmelig og bekrefter igjen at mannen i gata egentlig ikke har så mye å stille opp med.
 15. Dette er åpenbar manipulering. Her går RobinHood inn for å hindre at aksjer kan søkes opp og kjøpes. Utrolig.
×
×
 • Create New...