Jump to content

Bardaga

Teknisk Ukeblad Media AS
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 :)

Recent Profile Visitors

885 profile views
 1. Her han du publisere bilder du selv har tatt med Huawei P40 / P40 Pro. Vennligst spesifiser kameramodus hvis du endret den fra standard, og om du har AI aktivert eller ikke. Kom gjerne med kommentarer og ønsker til våre testpiloter. Les også hva våre testpiloter mener om P40 Pro:
 2. Diskusjon.no har i samarbeid med Huawei funnet fire testpiloter som vil dele sine erfaringer med P40 Pro i denne tråden. Kom gjerne med spørsmål! Les 1morgoth1 sin anmeldelse her Les Hedonism sin anmeldelse her Les murf3n sin anmeldelse her Les Merko sin anmeldelse her Flere bilder kan du se her: Dette er et kommersielt samarbeid mellom Huawei og Diskusjon.no. Vi har ikke vært involvert i testpilotenes anmeldelser og deres meninger er deres egne.
 3. Da takker vi for alle søknader og stenger nå påmeldingen. Vi har allerede kontaktet noen av dere, og kommer til å kontakte flere i løpet av dagen. Om du hører fra oss eller ikke; tusen takk! Og følg med på testene som kommer her på forumet framover!
 4. Hei! Takk for alle nye søknader! Vi tar kontakt med aktuelle kandidater fortløpende. Det vil være mulig å melde seg som testpilot hele helgen.
 5. Takk for mange gode søknader! Vi går igjennom alle fortløpende denne uken og vil ta kontakt med aktuelle kandidater på privat melding. Minner om at det fortsatt er mulig å vise interesse for å bli testpilot ved å legge igjen en kommentar i tråden.
 6. I samarbeid med Huawei søker Diskusjon.no rundt fire testpiloter som får mulighet til å bli blant de første i Norge til å teste nylanserte Huawei P40 Pro. Hva innebærer det å være testpilot? Som testpilot forventes det at du deler dine erfaringer med telefonen i forumet, hvor du på slutten av testperioden legger igjen en brukeranmeldelse i forumet med en karakter. Vi ønsker også at testpiloten utforsker kamera, utseende, batteritid og den nye appbutikken til Huawei, AppGallery. Testperiode: Uke 17 og 18. Jeg vil bli testpilot - hvordan deltar jeg? Send en interessemelding gjennom å svare på denne tråden, med en kort beskrivelse hvor du forklarer hvorfor du er interessert i å teste telefonen, og hvorfor du tror at du hadde vært en god testpilot. Vi vektlegger høy teknologiinteresse, og det teller positivt dersom du ser på deg selv som en early adopter - som trives med å bruke og teste ny teknologi. Diskusjon.no kommer til å kontakte aktuelle kandidater i en privat melding på forumet over påske. Vilkår: For å delta må du være 18 år eller eldre Testpilotene forventes å være aktive i forumet og dele erfaringene med produktet underveis i testperioden. Når testperioden er slutt, forventes det at testpilotene skriver en anmeldelse på ca. 500-1000 ord. Senest 10. mai. Aktuelle kandidater vil bli bedt om å oppgi personinfo. Av disse vil vi plukke ut våre testpiloter som blir kontaktet på epost. Som takk for hjelpen får du beholde telefonen om kravene over er oppfylt. Diskusjon.no/TU Media kommer til å samle inn adresse som er nødvendig for å sende telefonen. Disse opplysningene blir lagret iht. personvernforordningen i Norge. Les mer om telefonen her: https://consumer.huawei.com/no/phones/p40-pro/ Obs: Pilotprogrammet arrangeres på oppdrag av Huawei. Dette er en annonse, og tråden er forbeholdt påmelding som Huawei-testpilot. Alle innlegg som ikke er påmeldinger til testpilotprogrammet, vil bli flyttet eller fjernet
×
×
 • Create New...