Jump to content

Bardaga

Teknisk Ukeblad Media AS
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 :)

Recent Profile Visitors

707 profile views
 1. Her han du publisere bilder du selv har tatt med Huawei P40 / P40 Pro. Vennligst spesifiser kameramodus hvis du endret den fra standard, og om du har AI aktivert eller ikke. Kom gjerne med kommentarer og ønsker til våre testpiloter. Les også hva våre testpiloter mener om P40 Pro:
 2. Diskusjon.no har i samarbeid med Huawei funnet fire testpiloter som vil dele sine erfaringer med P40 Pro i denne tråden. Kom gjerne med spørsmål! Les 1morgoth1 sin anmeldelse her Les Hedonism sin anmeldelse her Les murf3n sin anmeldelse her Les Merko sin anmeldelse her Flere bilder kan du se her: Dette er et kommersielt samarbeid mellom Huawei og Diskusjon.no. Vi har ikke vært involvert i testpilotenes anmeldelser og deres meninger er deres egne.
 3. Da takker vi for alle søknader og stenger nå påmeldingen. Vi har allerede kontaktet noen av dere, og kommer til å kontakte flere i løpet av dagen. Om du hører fra oss eller ikke; tusen takk! Og følg med på testene som kommer her på forumet framover!
 4. Hei! Takk for alle nye søknader! Vi tar kontakt med aktuelle kandidater fortløpende. Det vil være mulig å melde seg som testpilot hele helgen.
 5. Takk for mange gode søknader! Vi går igjennom alle fortløpende denne uken og vil ta kontakt med aktuelle kandidater på privat melding. Minner om at det fortsatt er mulig å vise interesse for å bli testpilot ved å legge igjen en kommentar i tråden.
 6. I samarbeid med Huawei søker Diskusjon.no rundt fire testpiloter som får mulighet til å bli blant de første i Norge til å teste nylanserte Huawei P40 Pro. Hva innebærer det å være testpilot? Som testpilot forventes det at du deler dine erfaringer med telefonen i forumet, hvor du på slutten av testperioden legger igjen en brukeranmeldelse i forumet med en karakter. Vi ønsker også at testpiloten utforsker kamera, utseende, batteritid og den nye appbutikken til Huawei, AppGallery. Testperiode: Uke 17 og 18. Jeg vil bli testpilot - hvordan deltar jeg? Send en interessemelding gjennom å svare på denne tråden, med en kort beskrivelse hvor du forklarer hvorfor du er interessert i å teste telefonen, og hvorfor du tror at du hadde vært en god testpilot. Vi vektlegger høy teknologiinteresse, og det teller positivt dersom du ser på deg selv som en early adopter - som trives med å bruke og teste ny teknologi. Diskusjon.no kommer til å kontakte aktuelle kandidater i en privat melding på forumet over påske. Vilkår: For å delta må du være 18 år eller eldre Testpilotene forventes å være aktive i forumet og dele erfaringene med produktet underveis i testperioden. Når testperioden er slutt, forventes det at testpilotene skriver en anmeldelse på ca. 500-1000 ord. Senest 10. mai. Aktuelle kandidater vil bli bedt om å oppgi personinfo. Av disse vil vi plukke ut våre testpiloter som blir kontaktet på epost. Som takk for hjelpen får du beholde telefonen om kravene over er oppfylt. Diskusjon.no/TU Media kommer til å samle inn adresse som er nødvendig for å sende telefonen. Disse opplysningene blir lagret iht. personvernforordningen i Norge. Les mer om telefonen her: https://consumer.huawei.com/no/phones/p40-pro/ Obs: Pilotprogrammet arrangeres på oppdrag av Huawei. Dette er en annonse, og tråden er forbeholdt påmelding som Huawei-testpilot. Alle innlegg som ikke er påmeldinger til testpilotprogrammet, vil bli flyttet eller fjernet
 7. Jeg har Weenect Cats og den fungerer veldig bra! Litt i overkant stor til min lille pus, men det virker ikke som den plages. Der får du beskjed når den går utenfor et bestemt område, og du kan følge den live. Veldig grei app.
 8. Hvis du er glad i å gå på tur kan jeg anbefale dette: https://www.dntoslo.no/seniorgruppa/ Masse fine turer, men også hyggelige medlemsmøter. https://www.dntoslo.no/aktiviteter/?audiences=senior&organizers=forening:115
 9. Bardaga - kan jeg spørre hvor du bor? Hvis det er i eller ved en av de større byene, så er det noe galt med kommunikasjonen mellom dyrevernorganisasjonene og dem som vil ha kattunger. Hei! Ja bor i Oslo. Fordelen ved å få en kattunge fra et hjem, slik jeg ser det, er at de ofte er mer vant med mennesker og barn. Kattunger som ikke er vokst opp med mor kan bli litt "rare", i noen tilfeller. Det samme med kattunger som blir gitt bort alt for tidlig, derav grensen på tre måneder. Men nå syns jeg de fleste organisasjoner har blitt ganske flinke med å kommunisere ut hvilke katter de har og skriver gjerne litt om personligheten deres. Skulle jeg hatt katt igjen i dag ville det blitt fra en slik organisasjon.
 10. Katten min fikk et kull for to års tid siden (hun er nå sterilisert). Hun er utekatt så det gikk veldig fort. Det var null problem å få gitt bort kattungene! Hun fikk fire, tre av de gikk til folk jeg kjente. La ut den ene på finn og fikk over 30 mail på et par dager. Er nok mange som ønsker seg en kattunge, men flere og flere som steriliserer, ikke vet jeg. Det samme var det når jeg skulle få meg katt, det var faktisk ganske vanskelig, var mange om beinet på de som lå ute på finn. Hun er en helt vanlig gatemix. Hvordan du skal få henne drektig når det er en innekatt er ikke godt å si... Ellers er jeg forsåvidt enig med de andre i tråden, det finnes nok kattunger i verden, men jeg er ikke i tvil om at du vil finne et godt hjem til de om du velger å gå for det.
 11. Jeg visste heller ikke hva jeg skulle gjøre etter vgs. Så det ble et år på Folkehøgskole og det er jeg veldig glad for! Du kan studere så og si hva som helst så om du er glad i PC spill eller paragliding så kan du gjøre det til fulle et helt år, og få studiepoeng samt CV-mat. Her bor man jo på internat som er et bedagelig liv med servert middag, lunsj og frokost. Alle som går på Folkehøgskole går der for å få nye venner så det er en flott anledning å utvide sitt sosiale nettverk, og bli kjent med folk man ellers ikke ville blitt kjent med. Nå skal det sies at min studietid på Universitetet var de morsomste årene, her skjer det ting hele tiden og det er noe helt annet enn å gå på vgs. Mens man studerer er det også god mulighet for utveksling, husk det
×
×
 • Create New...