Gå til innhold

Favoritter til å vinne fotball VM


zeebra

  

24 stemmer

  1. 1. Hvem vinner fotball vm?

    • Tyskland
      10
    • Brazil
      7
    • Frankrike
      9
    • Spania
      4
    • Argentina
      2
    • Portugal
      2
    • Belgia
      3
    • England
      1
    • Et annet lag
      1


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...

Det blir vel Tyskland, Brasil, Frankrike eller Spania som vinner, sånn jeg ser det. Outsidere er Belgia og Argentina, og syntes de to landene har mye av de samme problemene som må rettes opp for å kunne vinne. 

Problemet deres er å spille som et lag og få hele laget med istedenfor å gå på enkeltspillere. Belgia har hatt problemer med backene tidligere, men en 3-manns forsvar og 4 på midtbanen kan endre det problemet. Har i grunn ikke solide backer med seg heller, men Lukaku er ikke så verst, egentlig. Han har potensiale og har fart. Argentina har luksusproblem offensivt, og det blir et problem når "alle" vil ha ballen og Messi vil ha den mest. Forståelig, men spillere som Aguero og Di Maria vil også være mye borti ballen så det blir mye rot. Argentina sitt andre problem er det defensive. De er ikke så solid bakover som favorittene fint kan utnytte. Men klarer disse to landene å få laget samspilt så kan de bli veldig farlig.

 

Spania har spillere som neppe kommer til å være med så mye lenger. Spillere som har vært med å vinne tidligere og som snart ser slutten på sine karrierer. Tenker da på Busquet, Iniesta og Ramos, først og fremst. At Aspas ble tatt med var ingen overraskelse for meg, han har levert så det holder denne sesongen. 4. plass på toppscorerlisten med 22 mål, bare bak navn som Messi, Ronaldo og Suarez. Vel fortjent, og Morata må bli igjen som i manges øyne var overraskende. Kanskje det, men han har vært plaget med skade en stund og har hatt en svak sesong ellers. Spania har mange erfarne spillere, og det er fåtall av unge spillere i troppen. Riktignok kan flere av de spillerne fint spille neste VM også, men Spania må tenke i nye baner etter dette sluttspillet. Så dette er siste sjanse for et siste hurra for flere av spillerne, og får de samspillet til å fungere som de har gjort så ofte før, så kan det bli bra. Og med Aspas i angrep har de endelig en spiss som kan score en del mål også.

 

Brasil, Frankrike og Tyskland har 3-4 lag som kunne kommet langt i VM. Bare 23 spillere fra hvert land kan delta, så det viktigste er å ta ut de som passer best sammen. Deschamps har kanskje ikke tatt ut de 23 beste spillerne, men han har tatt ut 23 spillere som han mener passer best sammen. Og det er jo hva fotball handler om til syvende og sist. Det samme har Löw i Tyskland gjort, mens det Brasilianske laget har tatt med stammen fra VM-kvalifiseringen. 3 uhyre sterke lag, hvem kan vippe de av pinnen? Tyskland har Müller som scorer mye mål i VM, 10 mål på 2 VM-sluttspill (5 mål i 10 og 14) og har nå også med seg Timo Werner (21 år gammel) som banker inn mål for RB Leipzig. Mye forskjellig kvalitet i alle 3 lagene, så de skal ikke ha problemer med å kunne endre taktikk og formasjon underveis.

 

Jeg tror Frankrike stikker av med gullet, og man må også tenke på at det å forsvaret et VM-gull er uhyre vanskelig. Det har ikke skjedd siden Brasil gjorde det i 58 og 62. Det er på en måte "alle" mot Tyskland (siden de er regjerende mester) og alle vil jo kunne slå dem. Det blir utrolig spennende å se de forskjellige lagene, og gleder meg som en unge. Blir stadig vekk noen overraskelser også, så hvilket lag kan overraske i dette VM? Sitter med en følelse av Polen, men håper også Danmark, Island og Sverige biter godt fra seg og spiller underholdende fotball. En ting er sikkert: Jeg skal se alt (om ikke noe skulle dukke opp), for det er tross alt bare VM hvert fjerde år. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...