Jump to content

Erling Storvik

Medlemmer
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 :)

About Erling Storvik

 • Birthday 09/26/1960

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

502 profile views
 1. Jævlig bra, rett og slett!! Har notert meg «Pain is temporary, paper is forever» :) Det er nesten fonøyelig at vi som ble mobbet har klart å bli til noe bra. Og terapi er en investering. Hilsen :e)rling
 2. Jeg for min del skulle ønske Elon Musk brukte sin kreativitet og store handlingskraft til kun å prøve å redde jorden vi bor på og ikke belastet den ytterligere med rakettutskytningene. Og også at forumtråden inneholdt kommentarer om det samme, istedenfor ensidig teknologisk begeistring og kommentarer (selvom også jeg selvsagt er fascinert av hendelsen). På tide å våkne og prøve å slukke brannen folkens.
 3. Dette er på høy tid. Jpg low til medium kvalitet er for dårlig, png8 og png24 tar stor plass men er ofte nødvendig pga bakgrunn osv – jeg tipper at det er mulig å få verden til å bytte til jpeg XL men da bør de finne et enklere og bedre navn jeg tror det er slike detaljer som kan bety noe i en overgang.
 4. Er det ikke et par selskaper som skal lage full dekning via satellitt i disse dager? Responstid er vel ikke avgjørende hvis man ikke gamer, for privatpersoner hvertfall, så alt kan jo fort bli snudd på hodet.... Men Telenor har aldri hatt noen stjerne hos meg. Vi som husker at et helt land måtte bytte til ISDN-linje for å få ADSL og vet hvordan de f.eks gjorde dette med analoge linjer og en dongle i USA... men det er lenge siden nå 😄
 5. Det kan være at noe av motivasjonen for å like et slikt produkt er at vi på sikt må tenke på nye måter for å redde klimaet – på alle områder av livet. Vi kan være enig i at per i dag gir det ikke mening, og klimaregnestykket er sikkert dårlig – men du kan jo ta den diskusjonen med barnebarna dine når du ventet så lenge du kunne med å tenke nytt?
 6. Det er jo artig å beregne hvor bred sektor man trenger å lete utfra at det ser ut til at den faller rett ned, og at man vet orienteringen til kameraet – kanskje innenfor 50-100 meter i en rett linje utfra observasjonsstedet, 5 km... en svart stein.. ja jeg tror men trenger litt flaks
 7. Poenget er vel ikke at oljen tar slutt, poenget er at klimaet ikke tåler at vi brenner den. Det er derfor vi skal slutte å bruke den.
 8. Så utrolig bra at du tar en offensiv holdning på lederplass Jan, og at du går foran med å poengtere at endringene går for sakte, selv med pandemireduksjoner. Faktabasert argumentasjon om hva som er i ferd med å skje på jorden vil forhåpentligvis overbevise flere om at det haster veldig. Det viktigste vi nå kan gjøre for å bidra til klimadugnaden, er slik jeg ser det å bruke stemmeretten, redusere personlig forbruk og å klimakompensere for de reisene vi gjør. I tillegg håper jeg at teknologi også kan bidra til å redde klima.
 9. "Hva menes med at "Norge ligger på avfallstoppen i Europa"?. Betyr det at vi er de største grisene, eller at vi er gode på sortering og gjenvinning?" Som @Proton1 sier, forstår ikke om vi er flinke eller dårlige. Kun slått av Danmark. Nesten på topp. Må være at vi er flinke til gjenvinning.
 10. Jeg syns dette er så uinteressant. Vi lever i en verden med motorer og kraft som for en stor del drives av fossilt brensel og vi skal til en verden der strømmen er fornybar og bilene går på strøm. Så enkelt er det. At veien dit gå via produkter som i en kortere periode er sammenlignbare eller verre enn det vi kom fra, det kan vel ikke overraske noen. Men hva er alternativet? Teknologisk utvikling vil skape gjenbruk av materialer, rene prosesser og fornybar kraft som ikke ødelegger jorda, og det er dit vi skal. Slike sammenligninger måler bare hvor langt vi er kommet og er ikke noe argument mot den overgangen vi nå er midt inne i.
×
×
 • Create New...