Gå til innhold

Llandari

Medlemmer
  • Innlegg

    2 034
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Llandari

  1. Hva ønsker du å oppnå? Hvis du vil få saken ut av verden og betale det du skal, ta kontakt og etterlys faktura. Dersom du håper å slippe unna, må du bare sitte stille i båten til det har gått tre år.

    Er de helt ferdige med jobben? Jeg har hatt flere håndtverkere som ikke sender faktura før alt er gjort. Jeg har også vært borti firma som fakturerer en gang i halvåret.

  2. Gjest 0c75c...794 skrev (1 time siden):

    Ja, den er jo inkludert åer idag. Men ved økning av husleie kan jeg lage ny kontrakt?

    Anonymous poster hash: 0c75c...794

    Du kan kun lage ny kontrakt når den gamle går ut eller når du får ny leietaker. Hvis du ønsker å endre kontrakten utenom det, må leietaker være enig, eller du må si opp kontrakten (og risikere at nåværende leietaker flytter). Skal du si opp kontrakten må du ha lovlig grunn til det, og det er neppe mulig å få til om du ønsker at nåværende leietaker skal bli boende.

     

    (Forbehold om skrivefeil og upresise formuleringer)

  3. Loko skrev (3 timer siden):


    Hun mente fortsatt at kalibrering av radar ikke var en garantisak hvor jeg poengterer at den beviselig ikke har vært utsatt for ytre påvirkning. Hun kommenterer da at bilen blir utsatt for ytre påvirkninger med en gang den kjører ut på veien.

    Serviceleder sier altså at bilen har komponenter som ikke tåler at bilen brukes. Normal bruk regnes neppe som ytre påvirkning i en reklamasjonssammenheng.

    • Liker 2
  4. Hvis du har tabellkort, så spiller det ikke så stor rolle om det er satt opp for mye lønn. Gjeld er heller ikke så farlig, så lenge du ikke havner over verdien for formuesskatt på 1,7 mill om du justerer til rett beløp for gjeld.

    Rentene er det dog viktig at stemmer, så de bør du ta en kikk på. (Regner med banken din viser hva du skal betale i renter i løpet av året, min gjør i alle fall det)

  5. BIGG skrev (1 time siden):

    Tja...:

    "Arbeidstaker kan inngå skriftlig avtale med arbeidsgiver om overføring av feriedager på inntil 12 virkedager (2 uker) til påfølgende ferieår jfr. ferieloven § 7 (3). Dette er altså noe begge partene må være enige om, og ingen av partene kan i utgangspunktet kreve slik overføring.

    Dersom arbeidsgiver for eksempel ønsker at arbeidstakeren skal avvikle all ferien i løpet av ferieåret, kan arbeidsgiver som hovedregel kreve dette."

    Link:

    Regler for overføring av ferie - Lovdata

     

    "For feriedager som utsettes på grunn av sykdom er det ikke noen begrensning for antall dager som kan overføres til neste kalenderår. Det vil si at all ferie som ikke er brukt i løpet av et år på grunn av sykdom, skal overføres til det påfølgende året."

  6. Overmoden 3.0 skrev (12 timer siden):

    Heeeeeeeeeeei. 

    Hvordan står det til?

    Ja, nei, det er snart jul og jeg er litt stressa over om julegava til dama er bra nok. (Jeg fikk vite av noen andre at hun ønska seg det jeg har kjøpt, hun har ikke nevnt det til meg i det hele tatt.)

  7. Jeg ville sjekket at dette ikke er en scam. Du har fått kvittering på at du har betalt og du kan selvsagt også gå tilbake og sjekke at kortet ditt er belastet for nevnte beløp. Jeg ville kontaktet Powerpass og spurt om Atriga har noe med dem å gjøre i det hele tatt.

×
×
  • Opprett ny...