Gå til innhold

NightlyDev

Medlemmer
  • Innlegg

    100
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NightlyDev

  1. Komplett og datoene på AMD prosessorer er jo helt bananas. Komplett sier jo at de ikke vet noe mer enn datoene på siden, og at det er datoer fra deres leverandør om når Komplett kan forvente å få de.

    Hadde jeg hatt en leverandør som gir meg datoer som blir utsatt i over 95 % av tilfellene så hadde jeg i hvert fall ikke delt denne datoen videre med egne kunder. Men jeg antar de er bevisst da det sikkert øker salget en del når datoene alltid er litt frem eller tilbake i tid, i stedet for langt frem i tid.

    Er det noen som har fått 3950X? Hvor og når bestilte dere? ?

    • Liker 2
  2. Tray/OEM versjonen har de hatt inne en god stund, men det er jo forståelig at de ikke ønsker å selge de på samme måte med tanke på  at det er et "annet" produkt og garantiene for box-versjonen ikke gjelder.

    Spent på når Komplett får inn 3950X og om de vil fortsette å utsette datoen i noen måneder slik de gjorde med 3900X.

    Komplett sa i november at forventet dato som regel stemte, men i helgen så ble den jo endret fra 2. til 19. desember, som forventet.

    Hadde vært veldig kjekt å få den i år, min i7-2600K har blitt ganske så sirup, spesielt etter alle disse "fiksene" for intel sine bugs.

  3. Jeg synes det er interessant hvordan Apple så og si aldri nevner konkurrenter eller sammenligner telefonene mot andre i sine reklamer, men Google, Samsung og flere virker obsessed av å være "bedre" enn iPhone når de gjør noe nytt, for å så følge etter senere. 

     

    Apple gjør nøyaktig det samme de og. Steve Jobs gjorde jo narr av samsung sin note under keynote for ny iphone og sa at ingen kom til å kjøpe den da skjermen var alt for stor. 3,5" var det som var bra i følge den tullingen. Og en ser jo hva apple selv endte opp med. Det er rikelig med slike eksempler, i begge retninger.

    • Liker 2
  4. Med alle fordelene en har med elbil så vil det bare være rett at prisen gjennom bomringen blir den samme.

     

    Elbiler er jo "gratispassasjerer" i det meste. Både når det kommer til merverdiavgift, årsavgift, håpløshet(ja, elbilister har lengre betalingsfrist), strøm og bompenger.

     

    På den andre siden så har vi andre som betaler ekstra for kjøp, engangsavgift, drivstoff, årsavgift og bompenger.

     

    Ønsker en kollektivtrafikk og mindre biler og forurensing i byer så er jo like bompenger for alle en god ide, for elbiler har fortsatt store fordeler.

  5. Synes denne utestelgelsen av Huawei er helt idiotisk. Det er jo ingen tvil om at det er fordi USA er redd for å miste markedsandeler til et selskap de selv ikke kan utnytte for overvåking.

     

    Det er jo kjent at USA holder på med det de påstår at kan være et problem med Kina.

     

    Om Huawei sitt OS tar av så vil dette være å skyte seg selv i foten dersom de ønsker kontroll.

    • Liker 2
  6. Denne artikkelen har ikke spesielt høy kvalitet og sprer feilinformasjon.

     

    Bare for å peke ut et par av de:

    AMD har ikke lansert noe "Ryzen 2", de lanserte tredje generasjon ryzen, basert på zen 2.

     

    "AMD skryter selv at at de har målt tilsvarende ytelse i spillet PUBG med sin Ryzen 9 3900X som med Intels Core i9-9900K."

     

    Det er og feil. Det sa/viste de om den 8-kjernede 3800X.

    • Liker 2
  7. Artikkelen bør vel merkes med 'Annonse'?

    Så tunge biler (uansett tyngdepunkt) har sjeldent noe på bane å gjøre, og er man på trackday eller race weekend vil man kjøre, ikke lade eller vente på nedkjøling.

     

    Jeg er ganske skeptisk til tesla. De holder på litt som apple og kommer med falske påstander for å øke salget. I følge Musk så skal Model 3 Performance slå M3 på alle områder. Det har ingen tro på. Hadde det vært tilfellet så kunne de bare ha tatt bilen til Nurburgring og bevist det.

     

    At en bil på 1800-1900 kg ikke har noe på bane å gjøre er ikke tilfellet. Bare se på BMW M5 som har mange hundre kg ekstra.

    • Liker 2
  8. Blir spennende å se hva som skjer. Bygde meg nylig ny maskin og det sto mellom AMD og Intel. Landa på en i9 9900k, blant annet pga. virtualiseringsstøtte (AMD har per dags dato ikke støtte for nested virtualization, men det er kanskje snevert bruksområde).

     

    AMD har da også støtte for det, så du har ikke gjort spesielt god research.

  9. En ting som er irriterende i Firefox er at man ikke har mulighet til å redigere "browser identification".

     

    I "Konqueror" en nettleser, kan man redigere all informasjonen om system og nettleser til hva som helst, også forhåndsprogrammerte valg. F.eks kan man identifisere seg som Windows XP og Internet Explorer 6.0 om man vil. Eller man kan skrive identifiseringen selv.

     

    Det hadde vel hjulpet delvis med dette problemet.

    Det vil være ganske meningsløst. Selv om du endrer UA til IE6 så vil det være enkelt for en nettside å sjekke om det er tilfellet, med mindre du har fått slått av både js, css og sikkert mer i nettleseren.
  10. Du trenger ikke videostrømming for å oppnå dette. Du kan ha all spillogikk på serverside og bare ha rendering på klienten og oppnå det samme. Det ville redusert båndbreddekravet med magnituder (Men ikke latencykravet) Hovedformålet med serverside rendering er å la brukere slippe å ha dyr renderinghardware

    Rendering på klienter gjør det enkelt å jukse, for da har en jo data en egentlig ikke skal ha tilgang til, i motsetning et en videostrøm, så jo.
  11. Det er dessverre ingen fordeler med spillstrømming.

    Du kan da ikke tenkt mye dersom du mener det, for det er en rekke fordeler. Slutt på juks og modifisering av spillene, nettverkskode blir vesentlig enklere å skrive og vil fungere mye bedre da alle spillere er lokale. Begge deler er to store ting spill sliter med i dag.

     

    Det at alle spillere er lokale med lav forsinkelse samtidig som at maskinvaren kan stoles på åpner og opp for vesentlig større og mer komplekse spill.

  12.  

     

    Jeg har nå Chrome på iPadden ihvertfall. Hvis du mente at man ikke kunne laste ned andre nettlesere med iOS. :)

    https://itunes.apple.com/us/app/google-chrome/id535886823?mt=8

     

    This app is only available on the App Store for iOS devices.

     

    For at du ikke skal tolke meg sammen med "saueflokken": Mobilen min er en Samsung Galaxy A6+, den stasjonære pcn kjører Windows 10, har en Xbox One samt en Nintendo Switch. :)

    Du har "chrome" på din iPad, ikke chrome. Det er webkit/safari som kjører i bunnen, så du kan mer eller mindre se på det som et skin for en ræva nettleser. Og ja, safari på iOS er en ræva nettleser som er vesentlig dårligere enn både Chrome, Firefox, Opera og Edge.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...