Jump to content

NightlyDev

Medlemmer
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

106 :)

Recent Profile Visitors

830 profile views
 1. Det er en elendig løsning, og langt fra sikkert. La brukere autentisere seg på bankid.no, og bruk U2F.
 2. Det er vel ytterst få som gjør noe de mener vil bli etterforsket med en IP-adresse en selv betaler for. Noen gjør vel det, men om dette er noe som oftere blir brukt så vil det føre til at enda flere blir klar over det. Alt i alt bare en knøttliten potensiell gevinst, med et garantert stort tap.
 3. Hva er den beste måten å få ut god all-round ytelse av en 3950x? Ser noen sier BCLK og noen sier per CCX. Hva er den offisielle maks anbefalte temperaturen og spenningen? Ser AMD sier 1,5 V er normal for høyere frekvenser. Antar det er noen her som har lest og prøvd det meste.
 4. Komplett og datoene på AMD prosessorer er jo helt bananas. Komplett sier jo at de ikke vet noe mer enn datoene på siden, og at det er datoer fra deres leverandør om når Komplett kan forvente å få de. Hadde jeg hatt en leverandør som gir meg datoer som blir utsatt i over 95 % av tilfellene så hadde jeg i hvert fall ikke delt denne datoen videre med egne kunder. Men jeg antar de er bevisst da det sikkert øker salget en del når datoene alltid er litt frem eller tilbake i tid, i stedet for langt frem i tid. Er det noen som har fått 3950X? Hvor og når bestilte dere? ?
 5. Tray/OEM versjonen har de hatt inne en god stund, men det er jo forståelig at de ikke ønsker å selge de på samme måte med tanke på at det er et "annet" produkt og garantiene for box-versjonen ikke gjelder. Spent på når Komplett får inn 3950X og om de vil fortsette å utsette datoen i noen måneder slik de gjorde med 3900X. Komplett sa i november at forventet dato som regel stemte, men i helgen så ble den jo endret fra 2. til 19. desember, som forventet. Hadde vært veldig kjekt å få den i år, min i7-2600K har blitt ganske så sirup, spesielt etter alle disse "fiksene" for intel sine bugs.
×
×
 • Create New...