Jump to content

DKC

Medlemmer
 • Content Count

  2852
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1987 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

8862 profile views
 1. Venter på koronatest. Eller, venter på å få SMS om tidspunkt for test. Så jeg venter på å vente. Norge i et nøtteskall, ting tar så innforjævlig lang tid. Rart folk går lei og bryter karantene?
 2. Midt på treet-spill blir ytterlige ødelagt av at det kræsjer konstant. Kjipt, Life is Strange var mye bedre.
 3. Høsten begynner å nærme seg nå. Endelig kan man gå en hel dag i skauen uten å dø av heteslag.
 4. Kjenner meg igjen i det du skriver om at man "MÅ være takknemlig for at det gikk bra!". Selv var jeg ekstremt syk som barn og har trosset alle odds ved å overleve mange hjerteoperasjoner, den siste for et par år siden. De rundt meg sier stadig vekk at jeg bør være glad for at jeg lever, at jeg må være glad for at jeg fungerer noenlunde greit istedenfor å fokusere på begrensningene. Men noen dager føles alt bare urettferdig. Hva skal man være takknemlig for? At som i mitt tilfelle at jeg ble født med en hjertefeil, eller i ditt tilfelle at du uskyldig ble et trafikkoffer? Noen dager er det bare dritt der alt føles urettferdig, og sånn må man få lov å ha det. Jeg tror det bare vil ta tid før du lander etter alt som har skjedd, og det vil nok dessverre ta litt lenger tid enn du tror. Kroppen heles kanskje helt iløpet av noen måneder eller lenger, men kanskje ikke helt, og det psykiske vil nok ta enda lenger tid. Akkurat det er dessverre litt fordi man hele tiden blir fortalt at man skal være glad og takknemlig når man tidvis egentlig bare er forbanna og føler at ting er urettferdig.
 5. Håper ryktene om at et nytt Mario-spill er rett rundt hjørnet er sanne, remaster eller ei.
 6. Edit: Fant ut av det. Måtte endre språk i spillet, og dette er visst et kjent problem. Noen av spillene jeg laster ned via Game Pass er på tysk når de er instalert. Hva er greia med det? Tenkte å pløye igjennom Halo Master Chief Collection siden jeg aldri har prøvd Halo før, men tysk-kunnskapene har tapt seg siden ungdomsskolen. Får ikke til å bytte heller?
 7. Begynte på Spiritfarer i kveld og satt limt til TVen i fire timer, slikt skjer aldri lenger. Er allerede ganske sikker på at dette blir årets spill for meg.
 8. Prøver Path of Exile igjen, men er ikke heeelt solgt enda. Hopper nok raskt tilbake til Grim Dawn.
 9. Tipper selger irriterer seg like mye over kjøperen han sikkert har en "avtale" med, men som også plutselig slutter å svare. Å selge ting på Finn er et helvete.
 10. Fargekodene på land. "Dette landet blir rødt!", "Dette landet er gult!". Men for i helvete, drit nå i fargekodene og si "IKKE REIS UTENLANDS!". Også ganske smålig av Bent å bruke ungdommen som syndebukker for at smitten blomstrer igjen. Det er ikke derfor den blomster, det er fordi vi åpnet grensene for tidlig. Fordi reiselivet tydeligvis trumfer alt annet.
 11. GTA 4 har blitt oppdatert på PC, mulig det er en stund siden men jeg la merke til det i går. Er allerede 10 timer inn i spillet og elsker det like mye som første gang jeg spilte det. Ellers er det Animal Crossing for alle penga. Rundet 200 timer nå og finnes ikke lei!
 12. Enig, selv om Animal Crossing holder meg opptatt i lang tid fremover. Covid-19 ødela nok en del for Nintendo sine planer for 2020. Rotet bort laderen til Switchen min på ferie, har ørten vanlige USB-C ladere liggende hjemme. Kan jeg bruke disse for å erstatte den originale strømledningen til docken? Antar det ikke går, og at jeg må bite i det sure eplet og kjøpe ny lader.
 13. Får håpe på det. Tatt ferie hele 2020 skrev jeg, men Animal Crossing kom jo for bare noen månder siden. Trenger ikke noe annet storspill enn det igrunn i år. Vil heller at de skal bruke god tid på å gjøre BoTW 2 til et fantastisk spill. Litt overrasket over at det ikke er kommet en ordentlig DLC til Odyssey, når Nintendo først har begynt å lage DLCer.
 14. Forsåvidt enig, men etterhvert som man låser opp nye egenskaper blir slossingen i Spiderman ganske morro. Er iallefall mer lekent og man har flere muligheter enn i Batman, der følte jeg man styrte en tanks til tider. Historien i Spiderman ble faktisk ganske interessant også etterhvert, er glad jeg fullførte det selv om jeg var nære på å gi meg tidlig.
×
×
 • Create New...