Jump to content

DKC

Medlemmer
 • Content Count

  2803
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1947 :)

Recent Profile Visitors

8560 profile views
 1. Takk! Skal oppdatere når jeg er ferdig. Fortsatt en del igjen å gjøre, men det nærmer seg. Målet er å få plass til alt jeg eier i en liten personbil (med unntak av møbler). Da er det lettere å selge og flytte på kort basis.
 2. Haha, priceless! Hadde denne fantastiske samtalen for et par måneder siden, jeg er selgeren: - Solgt? - Ja. - Jeg tar den! - Den ble akkurat solgt dessverre. - Hva faen? Jeg skrev jo først?
 3. Resident Evil 2 falt ikke helt i smak, så nå er det tilbake på ymse sprell i Red Dead 2. Opplever stadig mye nytt selv om jeg er ferdig med historien for lenge siden.
 4. Ny runde med salg av diverse drit på Finn. Er overbevist om at hele Norge er full av analfabeter. Hvor vanskelig er det å forstå ordet HENTE? Hvor vanskelig er det å se at prisen står i annonsen? Frister å kjøre alt på dynga i morgen, hadde gjort det om det ikke var snakk om en rundt kr 20 000,- når alt blir solgt.
 5. Gjør ingenting. Dette er uansett et spill for neste konsoll-generasjon.
 6. Resident Evil 2 remaken på PS4. Nydelig spill, pløyer nok igjennom dette iløpet av uken ja.
 7. Serien er basert på bøkene, som foregår før spillene. Spillene er nye historier skapt av CDPR.
 8. Beste visuelle design til.. Unity-Zelda-klonen? Ser ut som de har laget det på tjue minutter. Herregud.
 9. Det er ikke SD-kort det her er snakk om, men cartridgene spillene kommer på. De har nå hatt en maks kapasitet på 32gb, men denne dobles kanskje nå, ergo kan vi får større spill i fremtiden
 10. Nå er det bare et par timer til det skal overspises julemat. Så er det en 5-6 timer der det handler om å overleve julegave-helvetet, og så er det et helt år til neste gang! God jul!
 11. Det er helt idiotisk. Fringilla i bøkene blir klassifisert med hudtonen "pale". I serien: Mørkere enn natta. Triss er til og med mulatt eller semi-neger eller hva enn man kan kalle det i disse krenkelse-tidene vi lever i. Ser ikke resten, gir meg halvveis. Ikke gjør Henry en så veldig god jobb som Geralt heller Trist. Dette kunne blitt fantastisk bra.
 12. At Witcher-serien renner over av mørke skuespillere. Til og med noen av de kritthvite alvene blir portrettert av mørkhudete.
 13. Joda, men disse er en måned gamle og knapt brukt.
 14. Spiser ikke junk, og er over snittet opptatt av god håndhygiene, så det er ikke problemet. Tror det går seg til etter litt wear and tear, håper det iallefall. Trykker inn med normal styrke, som holder i massevis på alle andre kontrollere jeg har.
 15. Folk som sender laaaaange videoer på Snap. Kjedelig å bruke mobildata på slikt skit, har bare 500mb data i måneden som bruker å holde i massevis.
×
×
 • Create New...