Jump to content

DKC

Medlemmer
 • Content Count

  2843
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1980 :)

Recent Profile Visitors

8792 profile views
 1. Får håpe på det. Tatt ferie hele 2020 skrev jeg, men Animal Crossing kom jo for bare noen månder siden. Trenger ikke noe annet storspill enn det igrunn i år. Vil heller at de skal bruke god tid på å gjøre BoTW 2 til et fantastisk spill. Litt overrasket over at det ikke er kommet en ordentlig DLC til Odyssey, når Nintendo først har begynt å lage DLCer.
 2. Forsåvidt enig, men etterhvert som man låser opp nye egenskaper blir slossingen i Spiderman ganske morro. Er iallefall mer lekent og man har flere muligheter enn i Batman, der følte jeg man styrte en tanks til tider. Historien i Spiderman ble faktisk ganske interessant også etterhvert, er glad jeg fullførte det selv om jeg var nære på å gi meg tidlig.
 3. Kommer det en ny direct da? Føler Nintendo bare har tatt ferie fra hele 2020. Like greit, får man ryddet opp i backlogen.
 4. "Vi har ikke lov til å klage på varmen her i Norge!" Visst faen har vi det. Nå er det altfor varmt.
 5. Designet er ikke akkurat tidløst nei, men satser på at den sorte ser bedre ut. Er også spent på om denne i det hele tatt får plass i TV-benken min. Men når det er sagt, er virkelig klar for en ny generasjon med fantastiske Playstation-spill! Spent på ytelsen.
 6. Hvorfor kommenterer du på noe du virkelig ikke liker?
 7. Turte ikke å være så lenge pga nettet, haha!
 8. Fikk ordna det nå! Nettet her har vært helt krise siste dagene så det var sikkert her det var noe tull. Henta litt pærer og appelsiner! Kul øy du hadde.
 9. Jeg vet jeg spurte tidligere, men har vært opptatt siste ukene. Er på jakt etter pærer og appelsiner i Animal Crossing. Spiller stort sett litt hver dag nå, og tenker å spille i kveld og i morgen kveld. Noen som vil bytte mot epler og kirsebær? Får fersken om et par dager også. Vennekoden er: 0387-5118-2900 Edit: Piper flytter forresten ut i dag om noen vil ha henne.
 10. Enig! Filmpolitiet hadde gode anmeldelser av spill, og de var ofte litt mer nyanserte.
 11. Har gått en måned uten rødt kjøtt snart. Merker jeg er mer opplagt og at jeg jevnt over velger sunnere alternativ på butikken. Skulle bare prøve en måned, men tror det blir to eller tre.
 12. Andre som spiller Animal Crossing her? Måtte begynne på nytt for en tid siden da jeg "ødela" spillet med time travel, føltes poengløst å plutselig være i januar 2021. Men! Jeg er på utkikk etter pærer og peach, har epler og cherries om noen er interessert. Er på reise i dag men kan bytte i morgen om noen har?
×
×
 • Create New...