Jump to content

DKC

Medlemmer
 • Content Count

  2824
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1961 :)

Recent Profile Visitors

8674 profile views
 1. Vanskelig å dømme utifra bilder, men ser ut som den vil ligge bedre i hånden enn DS4. Liker ikke at X, O osv ikke har de ikoniske fargene. Den ble veldig matt nå. Håper på en klassisk variant med klassiske farger på knappene. Blir uansett ikke kjøp første par årene.
 2. Er coop i Luigis Mansion noe tess? Har en voucher som ligger og dirrer etter å bli brukt. Er så sykt spent på om disse Mario-remake-ryktene stemmer. Isåfall får lommeboka kjørt seg til sommeren/høsten.
 3. Står over gitt. Plukker opp samleboksen om noen år, dette er bare tull og tøys.
 4. Så utrolig idiotisk. Dette er sånn som KUN Nintendo kan finne på å gjøre.
 5. Koser meg med spillet selv, og er enig i mye her. Men. Hvorfor kan man ikkje lage kister og lagre ting der? Det irriterer meg grenseløst.
 6. Kjøpte to vouchers nå, får jo ikkje handlet fysisk når man sitter i karantene. Måtte nesten sjekke hva dette Animal Crossing greien er for noe, er spent på om jeg liker det. Og så var det denne andre voucheren da, hva i all verden skal man bruke den til? Står mellom Luigis Mansion 3 og Dragon Quest XI egentlig, men burde ha is i magen. Må man ha NSO for å kunne bruke vouchers? Abonnementet mitt går ut i mai, og jeg har ingen planer om å fornye det.
 7. Medias runking av Covid-19. Det er nok nå.
 8. Vi trenger vel strengt talt ingen av de. Forstår fortsatt ikke gleden med disse typer spill, men så er jeg sikkert bare en gammel grinebiter.
 9. Om det bare gikk an å ha alle presentasjonene over dette moderne greiene som ungene kaller for internett. Skjønner helt ærlig ikke vitsen med E3. De store aktørene har vel trukket seg før dette viruset ble en snakkis, så tipper dette er kroken på døra for E3 for godt.
 10. Blir spennende. De har sagt at Geralt sin historie er over, så tipper det enten blir en ung Vesemir vi følger, eller en helt ny karakter som de lager selv.
 11. Har gameplayet et snev av funksjonene fra FFXV, så dropper jeg hele greia.
 12. To ting. Videoer på YouTube som putter helt tilfeldig musikk fra spill, som regel Mario eller Zelda, i videoene sine mens de prater over. Hva faen er vitsen med musikken? Og hvorfor spillmusikk? At det nye designet på forumet her gjør til at jeg nesten ikke bruker det lenger. Sikkert like greit, men litt irriterende.
 13. Fortsatt en femmer? Så fem = null, notert. Hva er vitsen med en skala med 10 tall når man kun bruker halvparten?
×
×
 • Create New...