Jump to content

Walkyrje

Medlemmer
 • Content Count

  416
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

81 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1869 profile views
 1. Håper det blir et møkkavær fra den 19 juni og i alle fall 4 dager fremover.
 2. Så bra takk for info. Gleder meg vilt til release Har spilt både den 1 og 2 og nå når jeg har begynt og bli voksen. Litt over 50 får jeg endelig prøvd 3 ern.
 3. Av dubeditter her i huset, så er det questen og xbox,x en som blir mest brukt. Etter det pc og ps4 Kos deg med questen.
 4. Er faktisk enig med deg. Assassin creed odyssey runda jeg aldri. Ble for langdrøyt. Witcher 3 klarte jeg og runde main story på, men ikke den siste dlc,. Utrolig nok klarte jeg og runde Red dead 2 men der var story,en såpass bra. Naughty Dog spilla er jo bare bra. Er heldigvis ikke for lange heller til nå i alle fall.
 5. Om jeg ikke husker feil kan man bruke rift controllerne. Fikk en key jeg kunne bruke på oculus store. Tror alle backerne gjorde det. Men selv brukte jeg en xbox controller i spillet.
 6. Spilte litt Elite dangerous før i tiden selv. Husker jeg fikk meg min første anarconda. Men så ble jeg bare trøtt og lei av og fly rundt, Planetene man kunne landre på synes jeg var alle like. Så ble bare mer og mer fraværende fra spillet. Nå har jeg ikke spilt det på et år. Så mulig jeg tar det opp igjen om det er kommet noe mer bra innhold.
 7. Helt enig var tragisk. Får håpe på noe bedre utover sommeren.
 8. Jeg spilte nesten igjennom res 7 på psvr. Oppløsningen er ikke noe og skryte av, Men har sett mye værre i psvr Men spenningen med res7 i vr er noe av det beste jeg har vært borti. Nervene har det ikke bra av og spille det i vr.
 9. Jo desverre. Krysser fingrene for at vi får en vr utgave av res7 på pc også.
 10. Ble selv litt hekta på Snowrunner om dagene. Er et ok spill for sånne gamlinger som meg som snart går av med pensjon. Ellers så er det litt rdr2 på pc,en om dagene. Får jo sånne Morgan Kane viper av det.
 11. Helt greit og se at jeg ikke er alene om og ha elendig nett i disse tider Fant ut at jeg kunne bruke mobil,en som hotspot og da gjekk det litt fortere.
×
×
 • Create New...