Jump to content

Baldini

Medlemmer
 • Content Count

  200
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

89 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Flott anmeldelse!! Dette var noe annet enn det oppgulpet som lå på itavisen. Dette blir et kjøp!!
 2. Gikk på hjemmesidene og fant denne informasjonen: https://www.asus.com/Graphics-Cards/ROG-STRIX-RTX2060-O6G-EVO-GAMING/specifications/ Power Connectors : 1 x 8-pin Så da er det vel riktig, men vært kjekt å vite hvorfor det er forskjell på 2 like kort.
 3. Hei folkens! Har i dag gått til innkjøp av nytt grafikk kort til sønnens gaming PC. Jeg i min maskin har samme kort, men med 1x6 1x8 pins connector fra PSU. Men på det nye kortet, som også er et ASUS GeForce RTX 2060 ROG Strix EVO så er det bare èn stk 1x8pin connector (se bilde) Er dette en nyere model, eller oppgradert version? Tenkte jeg skulle ringe komplett å høre om det var noe galt med det. Men vi har startet opp og virker som alt funker. Synes det bare var veldig rart, siden mitt kort også er et rtx 2060 men med flere connectors. Noen som vet hvorfor? Eventuelt om det er en feil? https://imgur.com/a/1P8PYTt https://www.komplett.no/product/1157064/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort/asus-geforce-rtx-2060-rog-strix-evo?noredirect=true?noredirect=true
 4. Tar dette som en selvfølge. Men greit å vite at alt som lanseres fremover må kanskje kjøpes på nytt når PS5 er ute. I så fall blir det veldig lite shopping fremover.
 5. Synes dem skal slutte å love datoer når det veldig ofte utsettes uansett. Vent heller til 1 uke før og så kom ut med datoen. Bedre bare si det det kommer når det er klart, istedenfor bare flytte datoer i hytt og gevær.
 6. Se mer nøye etter, hadde masse teksturer...men ikke lett å se på stream grunnet 1080p. Men joda, plenty details der
 7. Har forhåndsbestilt på komplett, blir forbaska spennende om jeg får med eller uten Blu-Ray... 🙄
 8. Gleder meg til dette! Artig med noe skikkelig hjernedødt! Kommer helt sikkert til å bli oppdatert med mer ting å gjøre utover også. Prisen på 180kr også helt grei
 9. Kjøper begge konsollene for å ha tilgang til alt! Driter i hvem som vinner ditt og datt... Sony vann? Skulle gjerne smakt litt på den drikken der.
 10. WTF?! :O Kjøper jeg et spill på One X hadde jeg forventet at det uansett hadde funket på X series?? Dette var skuffende! Jeg vet dem har bekreftet dette på PS4 at 100 spill vil være klare til å fungere på PS5 på dag 1, og alt annet følger på i etterkant, uten at skal koste en krone ekstra. Dette hørtes jo helt kørka ut!
 11. Stemmer nok dette. Fikk epost om at noen har prøvd å logge inn på min nintendo konto fra annet sted i verden. Byttet passord asap og satte på 2-trinns.
×
×
 • Create New...