Jump to content

Baldini

Medlemmer
 • Content Count

  177
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

69 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Er vet virkelig ikke mulig å glede seg til Cyberpunk 2077 ?? :O Hva med Nioh 2, Last of us 2, Doom Eternal, Breath of the Wild 2 ? Og nå om 14 dager Warcraft III Reforged.
 2. Spiller ingen rolle. Venta i så mange år kan man like godt vente noen år til
 3. Yup er faktisk veldig artig! Men merkelig ikke havna på lista her da gitt xD
 4. Får virkelig håpe det har replayability, rpg elementer og muligheter for masse dlc fremover
 5. Eller, hvis du vil slippe oppdateringer i dele hele tatt...hold deg til Android. Been there done that!
 6. Super glad for jeg bestemte meg for å vente. Og vente litt lenger skal jeg til ting har stabilisert seg mer. Snart Borderlands 3 og skal bygge ny PC så dette er null stress!
 7. Fantastisk fint innlegg! Kjente meg igjen i hver eneste setning! Og dem som aldri spilte vanilla, vil heller aldri kunne forestille seg hvordan det var...selv om man hører andre snakke om det. Personlig skal jeg tilbake, men...som superduper casual. Ender nok aldri opp med en epic igjen, men det er heller ikke målet. Veien til 60, og ikke minst skaffe litt blues etterhvert holder nok for meg.
 8. Ser kanskje for meg Overwatch 2 som noe likhet med Borderlands/Destiny, altså mer PvE rettet enn rein PvP kanskje.... ?
 9. Dropp å kjøpe Windows til 1200kr og heller kjøp den på eBay for 50kr. Gjort det i åresvis og funker knall! Ja 100% ekte windows key registrert på microsoft.
 10. Ja var det jeg tenkte. ACG er også ute med review og mener mye det samme som nevnt her. Er nok litt " meh " sammenlignet med Just Cause 4. Sikkert greit på 50% så inntil det skiper jeg dette. Like greit å spare pengene til Borderlands 3
 11. Ekstremt fornøyd med mitt G933. Kan brukes i timesvis uten å føle ubehag. Heller aldri noe connection problemer så hvis dette er like bra eller bedre blir det garantert kjøp en vakker dag!
 12. Hmmm ja gleder meg til dette Veldig spendt på hvilken score dette får. Blir det asap-kjøp eller vent på tilbud? Blir spennende!
 13. Hei! Spiller dere fremdeles? Har ikke spilt MHW, men har vurdert det lenge. Spiller mye annet, men ofte alene så er gjerne med hvis dette fremdeles er aktuelt.
×
×
 • Create New...