Jump to content

Baldini

Medlemmer
 • Content Count

  289
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

165 :)

About Baldini

 • Birthday 07/09/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2301 profile views
 1. Nei, mods som Questie tar moroa ut av spillet for min del. Da er det jo forbanna fint at alle kan velge selv eller om noen ønsker å spille med bind for øya så er det opp til hver enkelt ! :)
 2. Faktisk liker jeg spillet veldig godt. Som nevnt av noen andre her har jeg også brukt 200kr på "battlepass" for å ha litt bonus. Etter 50 timer og maks level 60 og paragon 10, har jeg ikke brukt mer og trenger det ikke heller. Spillet er underholdene en viss periode og møter jeg veggen så sier jeg meg ferdig. Alternativet er Lost Ark som skal prøves etter hvert, og veldig kult at det er lett å spille med andre, kontra D3 som er helt dødt nå. Hadde ikke dette vært på PC hadde færre spilt det og mye mindre negativitet rundt loot boxer ville jeg tro. Helt grei tidsfordriv om man klarer å gi F i å kjøpe noe
 3. Så lenge ikke spilles på den måte det er tenkt er det lite imponerende. Kan ikke kalle det speedrun en gang, det er jo reinspikka glitchrun!
 4. "Eg er lei. Sorry altså, det er ikkje meir å seie" Hva med å bruke en annen anmelder som ikke er lei borderlands?
 5. Koser meg veldig, spillet er knallbra og arcade er tipp topp!
 6. Tror ikke ett sekund på at playstation bruker pcie 4.0 SSD. haha den var ny, dagens!
 7. Så lenge ikke performance mode har blitt fikset og en forferdelig resolution scaling og ikke-eksisterende antialising skal spille støve så jævli lenge.
 8. Hvilken skjermkort, mye ram og cpu har du? 🤔😉 MSI GeForce RTX3090 SUPRIM X - Intel Core i9-11900K - Corsair Vengeance RGB PRO DDR4 3200MHz 32GB - Samsung 980 PRO 7,000 MB/s 5,100MB/s 2TB
 9. WOW! rett og slett WOW for en flott anmeldelse! Akkurat dette jeg hadde håpet å lese om. Og takk for dere lot en Dark Souls-fan anmelde dette! Skal spilles på PC i 4k max settings!
 10. Skulle nesten tro gamer.no bevist drar ned et så storslått spill for å få flere "clicks" for dette er bare flaut og henger ikke på greip. Personlig gir jeg F i hva dem skriver men man mister jo veldig fort respekten for et av norges støste nettside innen gaming. Greit nok dette bare er èn persons mening, men burde han fronte gamer.no sin anmeldelse på trykk, og kanskje finne en som er litt mer engasjert. Omtrent ingen spill som er perfekte og ofte blir dem bedre med tiden selvsagt. Høres litt mer ut som Andreas Klebo er møkk lei og av å spille så kanskje finne en annen fremover der ting gjenspeiler seg litt mer korrekt. For guds skyld ikke få han til å anmelde Elden Ring eller God of War lol. Og hvor i granskauen ble det av anmeldelsen av Dying Light 2 gamer.no? Få Andreas Klebo-Espe til å ta den også så blir det fort 1/10.
 11. Bare vent til God of War Ragnarok får 2/10 her inne lol. Ser den komme! Andreas Klebo-Espe har sikker skrevet den klar alt. Alt for litt clicks....
 12. Hvor i granskauen blir det av anmeldelsen på Dying Light 2 ?
 13. For soul-fan serien vil dette spillet vare i åresvis. 6 år siden Dark souls 3, så det sier litt :) personlig skal elden ring spilles sønder og sammen før det installeres noe annet.
 14. Dette er årets storspill uten tvil. Alt for lenge mellom souls-spill for tiden. Får bare håpe det kommer masse content fremover. Etter par tusen timer i demons souls, dark souls 3 og bloodborne skal det bli herlig med noe nytt og spennende
×
×
 • Create New...