Jump to content

Baldini

Medlemmer
 • Content Count

  246
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

116 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1797 profile views
 1. Har bare plass til 50" på den veggen men takk for info
 2. Har bestilt den nå. Kan vel ikke være helt ræva. Forhåpentligvis bedre enn min fra komplett som nå er snart 4år
 3. Hellu! Trenger en ny TV for å ha på spill rommet som brukes av meg og ungene. Per i dag har vi https://www.komplett.no/product/918927?noredirect=true# kunne tenkt oss litt nyere modell og litt bedre bilde. Elkjøp har en Qled til litt under 6000kr og vurderer å kjøpe denne. Det går mest å spille konsoll / gaming osv og litt TV / film titting. https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/149417/samsung-50-q60t-4k-uhd-qled-smart-tv-qe50q60tau nå har jeg ikke så superpeil på hva jeg skal se etter men vil det være bedre bilde på den fra Elkjøp og være en liten upgrade? Eller er den var Elkjøp katastrofe ? har budsjett på bare rundt 7-8000kr. takker for alle tips
 4. Gleder meg helt kokko mye til dette! Rådigga forrige spill som nå ble oppjustert til 60fps på PS5. Satser på den nye får NG+ og masse ekstra content fremover i tid
 5. Skjønner egentlig ikke hvorfor mange sliter med å skaffe en PS5. Litt knot er det men, det å ha varsling på lagerstatus på 5-6 forskjellige steder funker som fjell. Er man litt kjapp på labben å våken, så er det fult mulig å skaffe.
 6. Sitter egentlig bare å venter wotlk classic. Den må jo bare komme hvis BC blir en suksess. Blizzard vet at wotlk-fans skriker etter å reise tilbake til northrend å forbli der fast. Blir spennende å se om 2 års tid
 7. Skal jeg ha hjelm på hode uansett så spiller ingen rolle hvordan ser ut...
 8. Da er det veldig bra jeg ikke er som vanlig folk for dette var 10/10 fra min side! Ikke veldig mange spill i denne sjangeren som er som Outriders så dette savnet jeg veldig! Superglad for å være veldig uvanlig å digger dette spillet!
 9. Flott anmeldelse! Ja det er rett og slett drit gøy fra start til slutt. Jakten på neste loot og tweake items er fantastisk artig. Nå elsker jeg RPG, looter-shooter sjangerer til de grader og det er det ikke alle som gjør. Liker du mikrostyre og med nedlesset av loot som ogå i Borderlands er dette midt i blinken for deg!
 10. Så langt, etter 10 timer inn synes jeg det virker veldig bra. Fint med restriksjoner på ting slik at man må virkelig jobbe for å komme videre. Lei av easy mode. Eneste jeg skulle ønske var at det var +bonus for å spille på vanskeligere i nivå. Ikke bare oppjustert HP på fiender og/eller tar mer dmg. Spill på vanskeligste å bli belønnet deretter.
 11. Vi har samme feil/melding på vår Volvo v40 cc. kommer å går litt og gassen reagerer litt tregt før den «tar» noen som har peil på dette ?
 12. Vel og bra, men at dem ennå ikke har klart å patche HzD slik dem gjorde med God of War til 4k 60fps er helt merkelig.
 13. Så klart, er ikke overrasket! Microsoft har jo ikke en dritt annet å by på så noe må dem klamre seg fast i!
 14. Kjøpte deler fra komplett rett før jul til sånn ca 20.000 uten GPU, gikk på finn å fant et 1080ti kort til 3900kr. Jammen er jeg glad for dette nå. Har flere GPU i bestilling men aner jo ikke når dem kommer. Men en eller annen gang i 2021 så er det vel for håp for et 3080.
×
×
 • Create New...