Jump to content

Baldini

Medlemmer
 • Content Count

  184
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

72 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Enig i mye av det du nevner her. Jeg håper bare "down the road" at dem lanserer egne TBC, Wotlk og servere slik at man kan velge sin favoritt expansion og holde seg til den. Retail siste årene er det bare for mye svada og endringer på alt mulig som ikke alltid faller helt i smak.
 2. Blir spennende å se hvor pent det har blitt! Men får jo inderlig håpe at det kommer multiplayer også!
 3. haha sant! Uansett rett før neste expansion vil dem gjøre om på leveling systemet, slik at det blir 1-50 (velg expansion) og deretter 10 neste levels blir nyeste content. Dvs, man uansett vil levele mye raskere. XP bonus nå er kjekt for dem som spiller, men BFA er såpass kjedelig at kan like godt vente til høsten
 4. Da var spillet kjøpt! Skal spilles på nightmare for å drøye og bruke lengst mulig tid på det Spiller man slike spill på normal mode så har det ofte tildenser til å bli kjedelig i lengden, og alle upgrades merkes i grunn lite. Nightmare ftw!
 5. For min del kan Xbox være x10 raskere, PS har spillene og det er som er avgjørende. Det vil se pen ut på begge konsollene uansett hvordan man vender og bøyer på det. Har man gamer PC trenger man i grunn ikke xbox. Begynner å bli lei av å ramse opp PS spillene som er system-sellers.
 6. Er vet virkelig ikke mulig å glede seg til Cyberpunk 2077 ?? :O Hva med Nioh 2, Last of us 2, Doom Eternal, Breath of the Wild 2 ? Og nå om 14 dager Warcraft III Reforged.
 7. Spiller ingen rolle. Venta i så mange år kan man like godt vente noen år til
 8. Yup er faktisk veldig artig! Men merkelig ikke havna på lista her da gitt xD
 9. Får virkelig håpe det har replayability, rpg elementer og muligheter for masse dlc fremover
 10. Eller, hvis du vil slippe oppdateringer i dele hele tatt...hold deg til Android. Been there done that!
 11. Super glad for jeg bestemte meg for å vente. Og vente litt lenger skal jeg til ting har stabilisert seg mer. Snart Borderlands 3 og skal bygge ny PC så dette er null stress!
 12. Fantastisk fint innlegg! Kjente meg igjen i hver eneste setning! Og dem som aldri spilte vanilla, vil heller aldri kunne forestille seg hvordan det var...selv om man hører andre snakke om det. Personlig skal jeg tilbake, men...som superduper casual. Ender nok aldri opp med en epic igjen, men det er heller ikke målet. Veien til 60, og ikke minst skaffe litt blues etterhvert holder nok for meg.
 13. Ser kanskje for meg Overwatch 2 som noe likhet med Borderlands/Destiny, altså mer PvE rettet enn rein PvP kanskje.... ?
×
×
 • Create New...