Gå til innhold

Baldini

Medlemmer
 • Innlegg

  341
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Baldini

 • Bursdag 09. juli 1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

2 700 profilvisninger

Baldini sine prestasjoner

201

Nettsamfunnsomdømme

 1. Kjøpte akkurat den gamle versjonen for 5790 inkl MW3 som jeg solgte for 650kr på finn. Tviler på finner ny noe billigere enn det.
 2. Enig, men tviler på det kommer. Da kan man bare låne av en kompis å reviewbombe alt man ønsker uten å eie det. Slik at digitale kjøp eier du 100% og er knyttet til PSN konto. Så forsåvidt støtter jeg det.
 3. FFXIV klarer det helt fint. Skulle til å nevne det og helt enig. FFXIV funker helt glimrende men jeg spiller like på å PC som på konsoll og tenker aldri over det. Enkelte PC folk som omtrent aldri har holdt i en kontroller skjønner jeg det blir for vanskelig å mestre.
 4. Skikkelig drit at Cata kommer ut og fjerner WOTLK som var den beste exp blizzard har noen sinne laget. Etter WOTLK med 12mill aktive spillere gikk det bare rett i dass hele greia. Min fint, da kan jeg bare drite å bruke mer tid på wow i hele tatt når det beste blir borte.
 5. Splitter flyter ekstremt godt nå på mitt 4080 14600k DDR5 64GB system i 4k maks med dlss (ikke FG)
 6. Gleder meg noe helt vanvittig til dette spillet og venta lenge! Score for min del spiller liten rolle da det er så ekstremt individuelt fra anmelder til anmelder. Føles ofte som jo lavere score, desto bedre liker jeg det...
 7. Står i artikkelen over: Steam-versjonen inkluderes i spillets eksisterende spilling på tvers av plattformer. De som kjøper fra Valve-butikken kan dermed spille med de på Battle.net, PlayStation eller Xbox. Som med alle andre plattformer må de på Steam koble seg opp med en Battle.net-konto for å spille.
 8. Det er vanskelig men det finnes en "cheat", throwables... Det som er vanskeligst er faktisk minibossene. Liker du Bloodborne så liker du dette. Spillet er utrolig bra, 8/10 fra meg etter 30 timer. Hilsen sikker en av norges største soulsborne fan. PS! Lords of the fallen er selvfølgelig forhåndsbestilt til ps5. Spilte gjennom det første Lords, meget bra tross 15 FPS enkelte plasser Skal gi Lies en kjangse selvsagt, kult høre du likte det :)
 9. Tror jeg står over dette og teller ned til Lords of the Fallen i oktober. Lies of P er sikkert greit, kanskje litt overkant vanskelig grunnet insane timings du må beherske for gjøre nok dmg... så får jeg håpe Lords innfrir skikkelig
 10. Er så dritlei høye priser på GPU og hva det koster å game i 4k at dette toget har jeg hoppet av nå. Rett og slett ikke verd det så lenge man ikke sitter 24/7 for min del i alle fall. Da er det like greit å prøve være fornøyd med en konsoll som varer noen år uten å måtte tenke på bytte hardware eller tømme lommeboka.
 11. Ja det er elendig for DEG ja, da ville jeg spilt noe annet.
 12. Helsike for et rått spill! Spilt det ørten ganger på PS5 og spillet ser så bra ut at kunne vært tatt ut av en Pixar film! Og nå på PC med ennå råere settings.... for en flott overraskelse!
 13. totalt uinteressante ? Det du snakker om der er ekstremt individuelt! Enorm mange bedre spill på PC? Personlig kunne jeg ikke vært med uenig. Men det er derfor jeg også ønsker tilgang til alt, for å ikke begrense seg selv til eksklusiviteten. Joda, jeg har gamer PC til 44.000kr... men jeg er mer på PS5 enn på PC fordi spillene der er så enormt mer underholdene enn det som er (til nå) lansert på PC. Det kommer, men PC henger igjen på flotte spill-titler. Som nevn innledningsvis, ekstremt individuelt.
×
×
 • Opprett ny...