Jump to content

sviskekompott

Medlemmer
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

652 profile views
 1. Mener du at man gjør klokt i å vente litt siden prisen i sommer vil blir kunstig høye?
 2. Noe annet jeg lurer på er, hvis man kjøper en vogn og spikertelt, så viser det seg av vogna er moden for utskifting, er det da en smal sak å tilpasse en ny vogn til det eksisterende spikerteltet? Tenker da at vogner kommer i forskjellige størrelser, utførelse, hvor dør og tilgang til andre tekniske komponenter befinner seg osv... Får man det tett i overgangen mellom vogn og spikertelt? Leste også at vogner som stod stille på jordgrunn ofte var mer plaget av fukt enn hvis de stod på sement/asfalt? Ser at noen bygger nesten hele vogna inne, det kan umulig være bra siden fukten fra bakken under vogna ikke kan forsvinne noe steder bortsett fra opp i vogna?
 3. Igjen takker for masse gode opplysninger. Har lest litt ang nye brannregler på campingplasser med økt krav til avstand og mulige brannparseller som skal gjøre det mulig for brannbiler å ta seg frem. Kan se ut som det er en del endringer, så da lurer jeg på om det beste er å klyve opp på gjerdet og vente litt. Snakket nylig med en eier av en campingplass og han sa at noen av leietakerne måtte flytte på seg for å at plassen skulle tilfredsstille krava. I tillegg at mange måtte justere hvordan vogna stod og dermed demontere plattinger og spikertelt. Så det er nok en del som får litt å gjøre i sommer.
 4. Takk for et fyldig svar. Jeg er ikke kun ute etter å teste å sove i en campingvogn, men få en følelse av hvordan det er å oppholde seg på en campingplass over lengre tid. Støy, hvor tett det blir, komfort osv...mange faktorer. Og hvis jeg forstår deg rett, så kan det man tror er en enkelinvestering fort blir noe helt annet hvis vogna er gammel, spikertelt må byttes/justeres osv? Ser at noe legger ut campingvogner på over 15 år med forskjellige typer spikertelt til opp i mot en halv million. Selve vogna kan umulig være verdt mer enn max 50-60000 tusen og enkel spikertelt er vel neppe verdt allverdens. Har også forstått at det innføres en del nye regler nå med tanke på brannsikkerhet og at flere campingplasser må gjøre en del justeringer.
 5. Dama har lyst å kjøpe seg en fast plass på campingplass, jeg er skeptisk siden campinglivet aldri har appellert til meg. Ferie for min del er å reise rundt og se nye ting. Ikke sitte på en plass hele sommeren. Men jeg har sagt meg villig til å teste. Har foreslått at vi leier en campingvogn på en plass en uke eller to for å se om dette er noe for oss, høres det fornuftig ut? Ser at det er mange som selger vogn på fast plass til svært høye priser. Vogner på om i mot 20 år og med en liten platting og spikertelt som de skal ha flere hundretusener for. Jeg er lite greie på campingvogner, men har hørt at fukt er et gjennomgående problem på gamle vogner. Så hvis man kjøper en dyr plass med en gammel vogn risikerer man å måtte skrote vogna og kjøpe en ny en. Hva har man da betalt kanskje 400 000 for? Retten til å leie en plass? Noen som har erfaring med slikt?
 6. sviskekompott

  Ryggsmerter HJELP!

  TS her: Takk for gode råd! Jeg prøver å gå en tur hver dag. Noen ganger er det helt topp, andre ganger verker det for hvert skritt. Knebøy osv er jeg ferdig med for alltid. Prøvde det et par ganger i fjor og det var med livet som innsats, men er helt enig med deg at aktivitet er alfa og omega. Å sitte stille er det verste. Håper at jeg kan komme meg en tur i bakken til neste år 🙂
 7. Tror det er mye å gjøre hvis man vil gjøre en god innsats.
 8. Hva slags motbydelige holdninger er dette? Her har man en som tjener bedriften i mange år og så skal det være ok for en kynisk ledelse å behandle ansatt som dritt.
 9. Hei Hvilke studier gir garantert jobb etter man er ferdig. Tenker da på 3 års utdannelse fra universitet. Jeg er selv voksen og har derfor ikke så god tid. Må velge et studie som gir garantert jobb og muligheter for jobbing i studieperiodene. Utdannelse innen helse er vel et valg, finnes det andre? takknemlig for alle svar
 10. Hei, min nabo har en del gamle trær som råtner og deler av dem faller ned på min eiendom. Hva kan jeg kreve at naboen gjør med dette?
×
×
 • Create New...