Jump to content

Mir

Medlemmer
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

1245 profile views
 1. Mir

  Privatlærer

  HeI! Hvis en annen person er privatlærer min og jeg vippser penger til han. Må han betale skatt? Det stå på nettavisen at diverse småjobber privat 40 000 kr så trenger man ikke å betale skatt? Diverse småjobber privat 40 000
 2. Hei! Er det mulig å ha støttekontakter i 2 kommuner?
 3. 1. Hvor mye kan en voksen person med aspergers syndrom få i uføretrygd uten skatt?
 4. Mir

  Privat psykiater

  Hei! Jeg vil sjekke om den har private psykiater Aina Bergseth ( http://www.privatpsykiater.no/forside) er virkelig lege. Hvem må jeg kontakte for å finne om den personen har virkelig tatt utdannelse og har autorisasjon? Mvh Mir
 5. Hei! Jeg har aspergers/høytfungerende autisme. Jeg sliter med å se på detaljer og ikke det helhetlig bilde. Det gjelder spesielt læring for eks fra boker eller ppt fra forelesninger. Vet dere om noen psykiater eller psykologer i Oslo eller Bærum som kan fikse den har problemet og som helst har refusjonsavtale?
 6. Hei! Jeg kjenner meg ikke igjen når jeg ser meg selv i speilet og jeg har ikke en bilde i hode mitt om hvordan min ansikt ser ut. Jeg klarer ikke å gjenkjenne meg på bilder. Jeg har ikke ansiktblindhet/prosopagnosia. 1. Har du lignende plager? 2. Hvordan fikk du fikset disse plagene?
 7. Hei! 1. Har du blitt mobbet på skolen? 2. Vet du hvordan du fikk fikset problemet?
 8. Mir

  Bytte adressen?

  Hei! Jeg bor på studentbolig i Oslo. Jeg vil bytte adressen sånn at posten fra helsevenet, lånekassen og i tillegg ting som jeg bestiller fra nettet kommer til den nye adressen. Hvordan gjør jeg det?
 9. Hei! Hvor kan jeg finne sinnemestringskurs kurs i Oslo?
 10. Mir

  Avlastning hjemmet?

  Hei! Moren min for betalt for å passe på broren min med Down syndrom som er 26 år gammel. Faren og moren min har alvorlig depresjon. Søsteren min har psykose og broren min har alvorlig OCD. For moren min er arbeidet hjemmet fysisk og psykisk krevende. 1. Er det mulig å søke om avlastningstjeneste i Bærum sånn at de kan hjelpe moren min med vasking og rensing av klær, rom, kjøkkenutstyr og doer? 2. Vil moren min få betalt mindre hvis vi for hjelp av avlastningstpjenesten?
 11. Mir

  Dps i horten?

  Hei! Moren min må henvises til Dps i horten. Hvilken sted må man henvise til?
 12. Hei! 1. Broren min har psykisk lidelse. Kan man få støtte fra kommunen til privat psykiater til det? 2. Er det andre ting som voksne med Down syndrom kan få støtte til når det gjelder helse?
 13. Min bror er 28 år gammel og han har Down syndrom. Han bor i Bærum. Han snakker ikke. Hvordan henviser man han til offentlig logoped?
×
×
 • Create New...