Gå til innhold

bulldog

Medlemmer
  • Innlegg

    600
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bulldog

  1. Sliter med å få HtcSense til å virke. Får laget konto, men den finner ikke telefonplassering, og "lås telefon" virker heller ikke. Har forsøkt å slette kontoen og opprette på nytt, men får dette til kun fra telefonen? Når jeg går fra pcen får jeg kun innlogging, ikke noe sted jeg kan registrere på nytt. Noen tips?

     

    Kort svar: https://www.htcsense...#account/create (Hjem = E-post)

     

    Langt svar: Se innlegg nr 476

     

    Lykke til!

     

     

    Flere tips? Har forsøkt å regge den både fra pc og fra telefon enda en gang, men fortsatt ingen telefonsporing..

     

    Og du er sikker på at telefonsporing også er påslått på telefonen?

    Innstillinger >> Min Plassering >> Telefonsporing

     

     

    Ja; rent bortsett fra at det er Innstillinger -> Plassering -> Telefonfinner på min telefon. Kanskje det er problemet; at det er en nyere / eldre versjon av Locations?

  2. Sliter med å få HtcSense til å virke. Får laget konto, men den finner ikke telefonplassering, og "lås telefon" virker heller ikke. Har forsøkt å slette kontoen og opprette på nytt, men får dette til kun fra telefonen? Når jeg går fra pcen får jeg kun innlogging, ikke noe sted jeg kan registrere på nytt. Noen tips?

     

    Kort svar: https://www.htcsense.com/no#account/create (Hjem = E-post)

     

    Langt svar: Se innlegg nr 476

     

    Lykke til!

     

     

    Flere tips? Har forsøkt å regge den både fra pc og fra telefon enda en gang, men fortsatt ingen telefonsporing..

  3. Lurer på å kjøpe denne til kona, men finner veldig lite info om den på nett. Ser at den har den nye i3 prosessorserien fra Intel, så det borger vel for ganske bra ytelse, og den selges nokså rimelig. Noen som har noen synspunkter / alternativer i samme prisklasse?

  4. asus har et X48 kort som har ddr3 og ddr2 sloter, og med 3 pci slots ,

    så her kan du jo bruke dine gamle brikker hvis du vil vente med å kjøpe ddr3

    jeg kommer til å kjøpe ddr3 ram nå om en 1mnd når jeg skal til innkjøp av ny pc, 4gb for 2000kr, syns det er helt greit å betale for ddr3 ram, er bare 15mnd siden jeg kjøpte 2gb ddr2 ram for 1600kr og det var den billigste typen,

     

    prisene på ddr3 ram synker ikke så voldsomt mye mer nå tror jeg,

     

     

    De jeg har nå er DDR (1), så lurer på om jeg skal gå for DDR2 eller DDR3.

  5. Skal oppgradere den gamle kassa nå og går nok for en Core2 duo E8400 og en 600W strømforsyning av et eller annet slag. Er usikker på om jeg skal gå for 4GB rask DDR3 eller 8GB ikke fullt så rask DDR2. Hva vil gi best ytelse? Forslag til hovedkort tas også mot med takk. Har et 9800gtx kort og tenker at det er fint å ha muligheten til å kjøre SLI etterhvert, så det må være 2xPCI express. Så rask frontsidebus som mulig er også fint. Anyone? Budsjett er ca 4000 for prosessor, hovedkort, minne og strømforsyning.

  6. Kamera: Canon EOS 350d

    Greit til mitt bruk, men må innrømme at jeg sikler på 30d / 40d.

     

    Kitobjektiv 18.55 3.5-5.6

    Brukes ikke

     

    Sigma 18-50mm 2.8

    Godt allroundobjektiv, men kan bli noe blast i fargene.

     

    Canon 50mm 1.4

    Favoritten. Deilig bokeh og skarp som fy nedblendet. Primært til innefotografering og portretter.

     

    Canon 100mm 2.8 macro

    Siste tilskudd til familien, leker med macro og noe portretter. Veldig fornøyd så langt.

     

    Har forferdelig lyst på en 70-200L f4, hører mye godt om den og kunne tenkt meg litt mer tele og anvendelighet enn det 100mm kan gi meg.

     

    Forøvrig en lidelse å lese denne tråden, så mye flott utstyr.. :-)

  7. Jeg vet :-)

     

    Det stammer nok fra en exploit som nå er stoppet. tidligere kunne man sette seg i et transport fly, fly over fiendens titan, så fikk man poeng for at noen spawnet i d en og byttet sete. en bytter sete, den andre flyr, bytte neste runde elns... "troop transporter pin" fikk man også en hel masse av. Hvis du ser på statsen til noen som har dette som besterunde er det sannsynlig at de også har noen sånne. Det er mange av dem som utnyttet dette som fikk poengene wipa fra kontoen, men sikkert en del igjen..

  8. zappy: Tja, eg veit no ikkje heilt det... Eg har hatt brukbar suksess med å forsvare meg med maskinpistolen som Engineer har, samt at viss du har låst opp Pilum så kan denne og brukast, med stor suksess, til nærforsvar mot infanteri. Engineer er trass alt aldri meint å skulle kjempe direkte mot infanteri, så det teke i betraktning så tykkjer eg at denne klassen klarar seg fint! :)

    7671142[/snapback]

    Problemet ligger i at det som oftest er fientlig infanteri i nærheten og noe mer balansert burde det være. Assult har tross alt store fordeler med de andre tingene de har. I BF2 kunne man løpe rundt som Anti Tank nettopp fordi man kunne ta ut infanteri med det.

     

    Pilium, er det prosjektil anti tank våpenet? Lite splash, så man må nesten treffe dead on. Kan ikke styres, så virker ikke på bevegende targets. Det fungerer selvfølgelig av og til, men det er langt ifra godt nok.

    7740534[/snapback]

     

    Øvelse gjør mester ;-) Jeg digger pilumen. Til infanteri er den jo håpløs, men da har man jo en smg som jeg synes fungerer helt ok. Engineer med motionmines og pilum er jo en kickass kombinasjon på maps som har en del hardware. :-)

  9.  

    Det med at unlocks er en motivasjon for å spille mere, tja, ok, greit for de som liker det, men ett helvette for de som ikke liker det.

    Jeg gidder iallfall ikke spille ett spill, der du må ha stats for å kunne spille klan-matcher f.eks.

    Når du må samle deg opp poeng for å unlocke både granater og shock-pads\ revive, så synes jeg det har nådd grensen på hvor tåpelig unlocks er..

     

    Buddy systemet derimot er jo en kjekk funksjon, men Xfire funker også helt fint.

    7687995[/snapback]

     

    Hva er det som er "et helvette" med at man må unlocke ting? er det ikke ok å ha noe å spille for? De unlocksene du nevner åpner man på et par timer spilling, så at det er noe problem kan man knapt si..

     

    Min mening: begge er gode spill, har spilt alle battlefieldspillene, og spiller nå bf2142. Liker det bedre og bedre, ikke minst pga. titanmode som kan være skikkelig morsomt. Synes også at 2142 ser hakket bedre ut enn bf2, men det får være opp til hver enkelt å vurdere. Liker personlig også "karrierepoengene" som man får i 2142, gir ihvertfall meg motivasjon å få bøtter av poeng. :-D Kall meg en statshore eller hva dere vil. hehe

  10. Engineer missliker jeg. Mest fordi de er så dårlige i forrhold til Anti Tank i BF2. Vanskeligere å kontrollere guided missiles og tanskene må skytes bakfra eller fra siden, eventuelt i beina på walkere. Minene er grei når man får unlocket det.

    Anti tank rifle unlocken er for vanskelig å treffe med. Prosjektilet har lav fart, så om målet ditt beveger på seg så er man dømt til å bomme.

    7647113[/snapback]

     

    Vanskeligere å kontrollere? Synes det er omtrent det samme. Pluss det at man har oneshot-kill bakfra gjør det morsomt. Minene er jo helt overlegne! Legge en liten haug på et passeringspunkt så er det garantert kill..

     

    Har nå faktisk spilt til sølv på alle klasser minus support som jeg er 1-2 timer unna. Har vel marginalt spilt mest assault. Voss herjer..

  11. Hei

     

    Jeg skal ta backup av en oracle database som kjører på en Unix server. Ser ut som det er versjon 8.0.4 som kjører på den.

     

    Regner med det ikke nytter å bare kopiere ut databasefilene med redo logger etc. Men selve Oracle har jeg vært pent lite borti.

     

    Noen som har et tips om hvordan jeg enklest mulig kan ta en backup av databasen? Det er somregel alltid minst 5-6 brukere som er pålogget systemet, og bruker databasen.

    7631985[/snapback]

     

     

    Du kan ihvertfall bruke Symantec (Veritas) Netbackup med Netbackup for Oracle. Ikke akkurat helt gratis, men det er en bra løsning.

×
×
  • Opprett ny...