Jump to content

Kroat

Medlemmer
 • Content Count

  338
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

156 :)

Recent Profile Visitors

743 profile views
 1. Det har til nå blitt søla bort over 100 milliarder kroner på å stanse smitten her til lands. Hadde det ikke vært bedre om man i stedet hadde bygget koronsykehus for 200 milliarder kroner ?
 2. 7 juli 2018 Kidnapperen oppretter en ny Bitcoin konto 10 juli 2018 Kidnapperen får overført Bitcoin på sin nye konto 27 juli 2018 Kidnapperen leser om 2,3 milliarder kroner i Dagens Næringsliv 31 oktober 2018 Kidnapperen vil ha 9 millioner EUR som han sier er "4% av dine penger" 100% = 225 millioner EUR som igjen er lik 2,3 milliarder kroner 2 november 2018 Politiet kontakter kidnapperen gjennom å overføre en sum Bitcoin til en Bitcoin kommunikasjonskonto. 10 november 2018 Kidnapperen svarer gjennom overfører en sum Bitcoin fra sin nye konto til samme Bitcoin kommunikasjonskonto. Hvem er eieren av den ny Bitcoin kontoen og kommunikasjonskontoen ? Og Monero kontoen Tom Hagen overførte 14900 Monero til ? Det kan umulig være kryptomannen som ville at Tom Hagen skulle investere i utvinning av kryptovaluta. Snarere en person som viste om kontakten mellom Tom Hagen og kryptomannen. Hvem viste om kontakten mellom Tom Hagen og kryptomannen ? Hvorfor har ikke politiet funnet ut det ? Er det så mange personer som viste om det, at det ikke er mulig å finne rett person ? Eller hva er problemet ?
 3. Han har nok snakket om Tom Hagen og sin forretningsidé utenfor forumet også, noe som førte til at andre fikk andre idéer. Dette er sikkert noe han selv forstår og vet mer om, men av frykt for både det ene og det andre ikke vil snakke om. I hvertfall ikke etter at han ble siktet for medvirkning, etter det lille han sa i avhør.
 4. Måten de etterforsker på er veldig vanskelig å forstå. Jeg er enig i at kryptomannen vet mer enn han sier. Men de fikk ikke dette ut av ham ved å sikte ham for det ene og det andre, for da gikk han i forsvarsposisjon. Det man skulle ha gjort var å stille de rette spørsmålene og snakket litt mer med ham uten noen siktelser. Ser at de ikke har snakket med ham "siden 9. juli i fjor, da han var inne til avhør" Jeg tror fortsatt Hagen er uskyldig. "Dagen etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem i Lørenskog, nevnte ektemannen Tom Hagen mannen som nå er siktet for frihetsberøvelse." Politiet kan derfor ikke ha snakket med kryptomannen før dagen etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant.
 5. "Det skal ha vært den bortføringssiktede mannen i 30-åra som tok kontakt med et av Tom Hagens selskaper, Tom Hagen Eiendom AS, og ba om et møte for å foreslå en forretningsidé. Gjennom sitt eiendomsselskap eier Tom Hagen Fet Næringspark ved Fetsund. Der er det i seinere tid blitt etablert et datasenter som av Romerikes Blad er blitt omtalt som «et av verdens mest sikre». «Kryptomannen» skal ha sett for seg at Tom Hagen Eiendom AS kunne investere i utvinning av kryptovalutaen Bitcoin."
 6. Det er sikkert flere sånne rundt om kring i byen, som enda ikke er oppdaget. I Tokyo er dette helt vanlig.
 7. Ok, Tom Hagen har alibi. Har kryptomannen alibi ?
 8. https://www.nrk.no/osloogviken/xl/mann-la-dod-i-leilighet-i-oslo-i-ni-ar-1.15337692
 9. Covid-19 er bare en av en lang rekke Food safety incidents in China Landet har 1.400.000.000 innbyggere som alle trenger mat.
 10. Det Kina satser på, er å bli neste land i rekken.
 11. Det må jo være deilig å kunne holde på sånn Sikkert ikke noe de vil ha noen endringer på. Men de kunne ha delt ut litt dollar til andre også, så det blir litt mindre bråk i verden.
 12. Politibetjentene er bevepnet ? Therese ser veltrent ut
 13. 88% av verdens transaksjoner er knyttet til dollar. Når verden forsøkte å parkere USA på sidelinjen. Svarte USA med: Ok, da gir vi faan i alt (Trumps regjeringstid) Og vi er derfor nå tilbake til verdens reservevaluta, som det med Biden bare blir mer og mer av, i form av rednings pakker på tusenvis av milliarder dollar.
 14. Lørdag kom fullt uniformert politi på en uanmeldt kontroll på Frontline Muay Thai Kampsportsenter i Oslo. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/X81zmW/coronakontroll-paa-kampsportsenter-fikk-oss-til-aa-foele-oss-skyldige
 15. Ja Israel vil ikke ha et sterkere Iran i Midtøsten. Siden USAs dollar (verdens reservevaluta) er knyttet til verdens oljehandel. Vil USA ha kontroll over Irans oljehandel. Det er dette Kina motarbeider, da de selv vil styre verdensøkonomien til sin egen fordel, de har mange munner å mette. Erna har ikke noe valg, alle oljeland må følge USAs oljepolitikk.
×
×
 • Create New...