Jump to content

Kroat

Medlemmer
 • Content Count

  509
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

211 :)

Recent Profile Visitors

1709 profile views
 1. "cirka 60 prosent av de vaksinerte er beskyttet mot influensasykdom" 0 prosent av de vaksinerte er beskyttet mot covidsykdom
 2. Nei, influensavaksinen beskytter mot influensasykdom. Mens covidvaksinen ikke beskytter mot covidsykdom.
 3. Poenget var at folk tror de ikke kan bli smittet og syk etter "vaksinen" fordi det snakkes om "immunitet mot covid" Mens vi her snakker er 8000 nye smittet https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/28JmpG/hoeyeste-smittetall-paa-en-dag-noensinne
 4. Forklaringen din er bare tull, copy/past denne linken https://www.google.com/search?q="immunitet+mot+covid" Du fikk opp din side fordi du skrev https://www.google.com/search?q=immun+mot+covid
 5. At du gidder. Du skriver "Blar du deg gjennom de 16600 resultatene" Men bilde ditt avslører at det du fant var blant 195.000 resultater.
 6. Ja det er en av de About 16,600 results du får, siden du finner "immunitet mot covid" i teksten.
 7. Jo, den teksten fant du her https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/befolkningen/vaksinert-eller-gjennomgatt-covid-19/ https://www.nannestad.kommune.no/publisert-innhold/politikk-og-organisasjon/informasjon-om-koronaviruset/koronavaksine/ og det er ikke en av de 16600 kildene jeg ga deg, "immunitet mot covid" finnes ikke i teksten. Siden du tydeligvis uten problemer tyr til bløff. Ser jeg ingen grunn til å diskutere dette med deg.
 8. About 16,600 results Du snakker om å leve i fornektelse.
 9. Feilinformasjonen er i media og her i forumet Google "immunitet mot covid"
 10. Hvor mange millioner må bli smittet før du skjønner at det er en sammenheng mellom antallet smittede og feilinformasjon ?
 11. Aftenposten informerer om hvordan folk tenker "Mange håpet nok at med utbredt vaksinering, så skulle pandemien i Norge være over. Det er langt fra tilfellet." Hvorfor tenker folk slik ? Jo, på grunn av det missvisende ordet "vaksinering" Ingen er vaksinert mot pandemien, alle kan fortsatt bli smittet og syke. Hvorfor er det så vanskelig å ta til seg (prosessere) at det kun er snakk om legemidler som i noen tilfelle lindrer sykdomsforløpet, ikke vaksiner ?
 12. Jeg er ikke antivaxer. Jeg har tatt alle ekte vaksiner. For hundrede gang, ingen er immune etter "vaksinene" mot covid
 13. Du snakker om kuvending, men det er godt vi er enig Siden ingen er immune etter "vaksinene". ikke kall det vaksine ! Da det kun er snakk om legemidler som lindrer sykdomsforløpet. I motsatt fall en eller kanskje to millioner smittede. OBS: Hvis planen med begrepsforvirringen er at alle skal bli smittet, er det greit.
 14. Må en millon bli smittet før du skjønner at folk ikke skjønner noe ? Fordi man bruker feil ord om dette. Ingen er immune etter "vaksinene" "Immunitet er en generell betegnelse på det å være immun og unngå å bli syk etter gjentatt smitte med en bestemt mikroorganisme." "Immunitet er et medisinsk begrep som beskriver den situasjon som råder når en organisme har tilstrekkelig med biologiske beskyttelsesmekanismer for unnvike infeksjoner, sykdommer eller annen uønsket biologisk invasjon." Essential Meaning of immunity 1medical : the power to keep yourself from being affected by a diseaseThey have developed immunity to the virus.They have developed an immunity to the virus.
 15. Jeg så i kveld filmen "The Age of Adaline" En fantastisk film full av følelser og romantikk
×
×
 • Create New...