Jump to content

123hei

Medlemmer
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

490 profile views
 1. Takker for gode innspill Noen som har noen erfaringer med f. eks master i samfunnssikkerhet ?
 2. Hvilke muligheter finnes det dersom en har en bachelorgrad som politi utenfor politiet? Er det muligheter i forsvaret f eks uten at man må bo nord for polarsirkelen? finnes det noen masterutdanninger en kan bygge videre på som ikke krever x antall års erfaring? er det noen relevante yrker som en stiller sterkt til osv. kom med forslag eller ideer dersom noen vet noe.
 3. Er helt ny i aksjegamet, men har kjøpt noen aksjer i noen selskaper jeg har troa på. Lurte på om dere kan gi deres vurderinger og tanker om disse selskapene. De jeg har er: - Tomra - Scanship holding -Scatec solar - Norsk hydro - Elkem - Thin ( bare 100 kr av ren nysgjerrighet) - Grieg seafood - Kongsberg gruppen - Nel Har også lest litt om Hofseth biocare, men vet ikke nok om de enda for at jeg vurderer et innkjøp
 4. Hva gjelder som samfunnskritisk funksjon for å slippe heimevernet. Gjelder jobb i tvungen psykisk helsevern?
 5. 123hei

  Dusje med ortose

  skal ha den på i 10 uker så er jo litt rart at jeg ikke får dusjet på en så lang tidsperiode
 6. 123hei

  Dusje med ortose

  har et brudd i overarmen og har nå tatt av gipsen og fått på en ortose, eller en HUMERUS COMFORT frakturortose. Som går dekker armen ned til albuen også er den bundet rundt brystet mitt. Lurte på om noen av dere har hatt det samme og hvordan dere løste det med dusjing. Fikk beskjed av sykepleieren om at jeg ikke kunne dusje de kroppsdelene som var dekket av ortosen så lenge jeg hadde den på, og den skulle være på hele tiden. Så hva skal jeg gjøre? hun sa "dusje halve kroppen også ta kattevask på resten". men dette kan jo umulig være rett, eller hva sier dere?
 7. Har brukket armen og blir gående med gips i opptil 6 uker. Var godt i gang med 5x5 men det programmet kan jeg ikke følge lenger. Så trenger litt tips til øvelser jeg bruke.
 8. Jeg er på utkikk etter masse bøker i Stavern, så viss du er i området og har noen bøker til b1 gi meg beskjed
 9. har dere kjøpt inn bøker allerede? eller venter dere til skolestart for å se hvilke bøker man trenger?
 10. Jobber som tilkallingsvikar i barnehage og avtalte med arbeidsgiveren at jeg skulle jobbe totalt 6 uker der i sommer, dette ble avtalt allerede i mai måned. Fikk tilbud om å jobbe hos en annen barnehage, men jeg takket nei siden jeg hadde allerede avtalt med den første barnehagen først. Så fikk jeg kontra beskjed for noen dager siden at jeg var satt opp med en feil med 2 av ukene, så nå jeg går glipp av 2 ukers arbeid. Har jeg noen rettigheter med å klage til arbeidsgiveren om dette siden vi hadde jo avtalt de ukene for rundt 2 mnd siden, jeg hadde jo planlagt å bruke hele sommeren på å jobbe der, og jeg har jo sagt nei til andre og droppet å dra på ferieturer fordi jeg skulle jobbe. Kan jeg gjøre noe her? står ingenting om dette i arbeidskontrakten
 11. har forøvrig ikke lastet opp noen av delene viss det har noe å si
 12. til dere som har vært med på intervju før, har dere tatt med attest fra forsvaret eller jobb?
 13. Noen som har vært på intervjuet og som kan si om enkelte ting man bør tenke over før man drar på opptak selv?
 14. noen som vet hvor strenge de er med slyngbensparkene på ryggsvømming? sliter veldig med teknikken der
×
×
 • Create New...