Jump to content

123hei

Medlemmer
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

886 profile views
 1. Bruker selv Nordea, men ettersom man må ringe inn for kjøpe amerikanske aksjer vurderer jeg å skifte plattform. Kurtasjen for Nordea er vel et av Norges billigste, hvilken bruker dere?
 2. er det noe annerledes med skatt på amerikanske aksjer?
 3. Dere som har utenlandske aksjer, primært amerikanske. Hvorfor har dere valgt å eie utenlandske aksjer nå? Og hva tenker dere om den norske kronen akkurat nå? forventes det at kronen blir sterkere fremover? nå som covid forhåpentligvis går mot slutten, og hva tenker dere om nok vs dollar si det neste året?
 4. Hvis jeg har kjøpt meg inn i et selskap og har 100 aksjer til en verdi på 1000 kr. Hvordan vil en emisjon påvirke mine aksjer? Verdien samlet sett vil jo fortsatt være 1000 kr? noen som kan gi meg en forklaring ?
 5. Riktig, er ute etter å gjøre noe annet. Ja å begynne på nytt er ingen dum ide, problemet er å finne noe annet som jeg har lyst å studere.
 6. Noen som kjenner til denne masteren ved universitetet i Stavanger, evt lignende utdanninger? Hvilke jobber får dere og trivdes dere på studiet?
 7. Hei Noen av dere som vet hvilke jobbmuligheter en har om en har en utdanning innen etterretning i privat sektor ? Da tenker jeg på jobber utenfor politiet og forsvaret. Er veldig lite info om dette på nettet og jeg håper på noen svar om dette temaet.
 8. Jeg vurderer å studere i England ettersom det frister å både studere i England, samt å gjennomføre en mastergrad på 12 mnd i stedet for 2 år. Jeg ønsker å høre fra dere som tidligere eller som studerer i England om deres erfaringer med oppholdet og studiet. Hvordan er studentopplevelsen? Blir en 1 årig master fra England godkjent i Norge? Får dere jobb i Norge med en utdanning fra England? Hvordan bor dere? er det på campus eller på det private markedet? Hvordan er studentøkonomien når en studerer? Er det verdt det? Takker på forhånd for alle svar
 9. Noen som har noen erfaringer med denne utdanningen? hvilke jobber har dere i dag? hvilke jobber er man kvalifisert til? Hva kan men jobbe med? Hvordan er hverdagen? Som dere skjønner så har jeg mange spørsmål og jeg blir glad hvis noen kan dele sine erfaringer.
 10. Lurer på om noen kan dele sine erfaringer rundt dette studiet. Er dette noe å anbefale? Jeg er da interessert i hvordan hverdagen er under utdanningen, hvordan mulighetene er etter endt utdanning både i forsvaret og i det sivile arbeidsliv, osv. Takker for alle svar
 11. Noen som har noen erfaringer med denne mastern som de ønsker å dele? Ser BI tilbyr dette da på deltid over 3 år.
 12. Takker for gode innspill Noen som har noen erfaringer med f. eks master i samfunnssikkerhet ?
 13. Hvilke muligheter finnes det dersom en har en bachelorgrad som politi utenfor politiet? Er det muligheter i forsvaret f eks uten at man må bo nord for polarsirkelen? finnes det noen masterutdanninger en kan bygge videre på som ikke krever x antall års erfaring? er det noen relevante yrker som en stiller sterkt til osv. kom med forslag eller ideer dersom noen vet noe.
×
×
 • Create New...