Gå til innhold

xrays

Medlemmer
  • Innlegg

    513
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av xrays

  1. Og du tror at mennesker besitter kunnskap om dette tema at all?? 😁
  2. Kan noen gi inside info om det blir krig i Norge, send nn pm dm evt. Må få mor ut av Troms i så fall.
  3. 6 politi kom i 2 anonyme bilder, så syns bare dette var litt voldsom utrykning og hadde ikke trodd at det skulle skje til denne naboen noe slikt i det hele tatt.
  4. Saken er at det var nabo politiet skulle til, så lurte jo på hvorfor de måtte ha skjold. Veldig forvirret.
  5. Så politi i grå drakter med 1 stort svart skjold det stod politi på. Hva betyr dette? Noen sa at det sorte er terror-politi-skjold? Er det riktig?
  6. Ja jeg har fortsatt eposten. Men byttet passord på pc og epost. Det kom inn forsøk på sms posten etterpå ++. Så etter 2 måneder begynte de å ringe igjen og jeg fikk nesten panikk så jeg har foreløpig bedt banken om å stenge kontoen min der jeg har mest penger og har littegrann penger på på brukskonto. Etter at jeg stengte ned konto med penger så tror jeg telefonene roet seg. Liker ikke dette og utsetter å ta en prat med banken. Kjenner at det har vært veldig slitsomt med alle disse telefonene, jeg kjente det med 2 mnd pause og når de plutselig var på igjen tenkte jeg de hadde funnet en ny plan. Ser banken skrev at noen har mitt personnr og og oversikt over innholdet i den banken der pengene forsvant og har kode brikke fortsatt knyttet til forrige bank og ikke min nye bank som jeg har bedt om å sperre inntil videre fordi jeg har en større sum der.
  7. Jeg lurer på om noen har kjennskap til verdistigning på boliger i Norge (Oslo og omeng) VS Spania? Hvor ville det for eksempel være lurest å investere om man hadde mulighet til det?
  8. Jeg har hatt mange epostsvindelforøk så jeg er litt usikker på hvorfor jeg gikk på denne, jeg var rett og slett uoppmerksom siden eposten virket litt ekte og fordi jeg mente å huske at skattesummen jeg skulle ha tilbake var riktig i epostsvindelen. Det er jo også rart.
  9. Det som er viktig å merke seg er at alle svindel telefonene jeg har hatt daglig i 5,5 år stoppet etter at jeg endret passord på email og pc. Jeg er lite datakyndig så skjønner dere andre sikkert har tradisjon på å gjøre det hyppig, sikkert.
  10. I følge banken så hadde de opprettet noe i mitt navn på forhånd slik at de hadde måttet ha passordet til bankid, på forhånd, om jeg forstod det rett. Men innrømmer jeg var dum og naiv for noen år siden der jeg ble svindlet for bitcoin og svindlere fikk tak i personnummer, men oppfattet av en bank at det ikke skulle ha betydning. Men kjenner det gjør meg litt nervøs fortsatt og banken har sagt til meg at svindelmetodene utvikles hele tiden slik at banken jobber på spreng for å klare å forhindre svindel digitalt. Så tørr ikke annet enn å bruke kodebrikke nå.
  11. I høst så frøs boligmarkedet noe og der media mente at det ble vanskelig i boligmarkedet i 2024. Plutselig så kan det virke som om boligmarkedet er oppe igjen i Oslo. Er det slik det er eller ? Ser at priser som ikke ble solgt i vinter 2023 som nå er lagt ut ligger ute til en høyere pris enn i 2023. Hvordan blir det fremover?
  12. Saken er at banken mente jeg måtte ha oppgitt passordet til noen fordi jeg slik jeg oppfattet det hadde noen opprettet en ny konto i mitt navn før det skjedde og de hadde dirigert bankid til et nytt fiktivt telefonnummer.
  13. Ja. Jeg får alltid noe restskatt. Så fikk tilbake i år derimot, så da jeg fikk meldning å hente skatt via lenken, så tenkte jeg meg ikke om. Det er også første gang jeg fikk en slik lenke, mener jeg. Virker nesten som om noen visste jeg skulle ha tilbake på skatten.
  14. Saken var at jeg ville ha hjelp til å hente noe ut av gamle harddisker, av Power, fordi jeg kan ikke kan slikt selv, så de tilbydde meg å kjøpe pakke med 2 års PC service eller betale for 4 enkle timer som ble samme pris.
  15. POWER.no installerte det på min PC, men jeg syns det poppet opp hele tiden i forbindelse med bank id nettsteder og blokkerte så jeg avinstallerte det etter kort tid. Så gikk jeg på en smell der jeg fikk en fake email fra skatte etaten og logget inn på bankid via lenken knyttet til denne emailen og da forsvant alle pengene fra vippse-kontoen min. Er dette noe som F secure ville forhindret? Banken mente at min email var hacket og etter at jeg skiftet passord pc, email , bankid så forsvant alle de svindelforsøks-telefonene jeg har mottatt daglig i 5 år. Det vil altså si at noen har forsøkt i mange år å lure meg fordi at de har hatt min pc hacket i mange år vil jeg tro og de ville jeg skulle åpne bank id for å åpne konto så de ANGIVELIG kunne sette tilbake penger på konto jeg ble svindlet for i 2018. Banken sa at svindlere hadde klart å få tak i bankid passordet mitt, noe som jeg liker lite fordi jeg har jo ikke oppgitt det til noen fordi banken sa noe hadde opprettet ett eller annet i mitt navn før selve svindelen fant sted der xx xxx,- nkr forsvant ut av konto og de hadde også dirigert bankid tuil et annet telefonnummer rett før jeg ble svindlet, men det oppdaget jeg senere at jeg hadde fått sms. På grunn av at jeg har forholdsvis lite penger på min vippse-konto som er min forrige bank så er jeg noe paranoid og har ikke bank id passord lenger fordi jeg skiftet bank i april - 23 og har betraktelig mer penger der og redd de også skal forsvinne ut plutselig OG jeg bruker kun kodebrikke og har ikke aktiv bankid lenger. Noen andre som har erfart lignende og erf. med f-secure?
  16. xrays

    Lipa faith

    Sikkert det. Tros-sprang. ?! Hører de sier det blir tatt / tar lipafaith. Så det betyr at man styrker troen på noe og tar et sprang ut i fra det.
  17. xrays

    Lipa faith

    Hva betyr det egentlig?
  18. xrays

    Gjenoppta sak

    Noen som vet om det er lett eller vanskalig å få igjenopptatt sak i NPE dersom jeg ikke av forskjellige årsaker ikke rekker domstol dato ?
  19. Hvor lenge tror dere at dette vil vare ?
  20. Inni hodet mitt så har jeg tanker om å oppholde mg mer i varmere strøk etterhvert og det evt å korttidsutleie ut egen leilighet. Men jeg har en andelsleilighet. Så jeg vet jeg kan leie ut et rom uten samtykke fra brl så vidt jeg har forstått om jeg bor det selv. Usbl leilighet. Ser det står noe om airbnb. Og 30 x 3 dager I året. Noen som vet om det er fleksibilitet ia slikt?
  21. RLE operasjon - linsebytte - ble du fornøyd? Gi gjerne tilbakemeldinger.
  22. Som jeg ble forklart så vil den enkelte strålen bli en fare, den så lenge det den er splittet oppi biter med speil blir den ikke 3b lenger. Når jeg holder hånden foran strålene så utgir den bittelitt varme, men brenner ikke. Jeg tror når jeg ser på rene laserbokser at det kan virke vanlig med kraftig laser som splittes opp i flere stråler. Jeg vet ikke om det er noe instrument man kan måle den utgående oppsplittede laseren med?
×
×
  • Opprett ny...