Jump to content

Tabby

Medlemmer
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 :)

Recent Profile Visitors

1660 profile views
 1. Tabby

  Hente ut filer

  Jeg prøvde å bruke Onedrive en stund, men det laget bare kaos for meg. Når jeg hadde ryddet/slettet i filene mine og var vel fornøyd så "oppdaterte" Onedrive for meg og alt var tilbake - noen ganger dobbelt. Vet ikke helt hvordan jeg klønet det til 🤔, men sluttet med Onedrive. Jeg ser så absolutt fordelen med skylagringer - særlig nå - men føler at jeg mister kontrollen. SKAL bruke min eksterne harddisk aktivt framover! Har lovet meg selv det. Og skal også lagre de mest verdifulle filene (familiebilder ol) på annen ekstern harddisk i tillegg og oppbevare den hos noen andre i familien. Det har vært planen lenge - ny ekstern harddisk er innkjøpt, men ligger ubrukt i en skuff. Nå slapp jeg heldigvis med skrekken og fikk et "solid spark bak" for å komme i gang!
 2. Tabby

  Hente ut filer

  Fantastisk!!! Jeg fulgte en av linkene til MKap og ved å klikke/lese videre fant jeg at tydeligvis flere enn meg har hatt samme problem. Blant kommentarer fant jeg et forslag til hvordan gjennopplive Surface-book - og det fungerte! Bruker Surface nå - deilig følelse - og skal kopiere alle data over på ekstern harddisk straks jeg er ferdig med dette svaret! Tusen takk for alt engasjement og forslag!
 3. Tabby

  Hente ut filer

  Du mener å si at det ikke går an å hente ut data via kabel? (Mitt halmstrå-håp 😥) Forsto det slik fra Microsoft at "reparasjonen" besto i å bytte ut "nettbrett-delen" og da er filene tapt når den kommer tilbake.
 4. Tabby

  Hente ut filer

  Skulle ønske jeg kunne mer om PCer! Det skulle ikke vært lov å lage noe som er så vanskelig/umulig å reparere. Ikke særlig miljøvennlig. Skal uansett forsøke å koble den sammen med en fungerende PC og se hva som skjer. Må bare kjøpe en USB til USB kabel... tror jeg. Er det en slik jeg må bruke?
 5. Tabby

  Hente ut filer

  Auda. Jeg ser ikke snurten av skruer på "avdøde". Har ingen anelse om hvordan den kan åpnes. Det gjelder en Microsoft desktop surfacebook. (Reparasjon hos Microsoft svindyrt og mister antagelig data.)
 6. Min PC døde brått og uventet - og jeg har selvfølgelig ikke back-up av alle filer. Lar det seg gjøre å koble den døde PC'en til en fungerende PC ved hjelp av USBkabel og hente ut data?
 7. Tabby

  Trygt salg

  Hei Vi vurderer å selge en relativt verdifull ting; en campingvogn til omkring 30.000 - 50.000. Kjøper vil bli en vi ikke kjenner så vi vet jo ikke hvor ærlig vedkommende er. Han/hun/de vil ha samme usikkerhet om oss. Hvordan ordnes slike private salg slik at begge parter kan føle seg rimelig trygge på at alt går i orden? (Jeg tenker nå kun økonomisk/juridisk - den tekniske tilstanden på campingvogna holdt utenom i denne sammenheng.)
 8. Det er vanskelig å si hva som er riktig for andre 😃 Selv er jeg enebarn. Som barn savnet jeg ikke søsken, men nå som voksen er det blitt et savn. Blant annet derfor valgte jeg selv å få flere barn og håper at de får et godt søskenforhold og kan støtte hverandre.
 9. Det er riktig kamera. (Tenkte det kunne være greit som et begynner og øve kamera.) Det tar faktisk opp ganske bra videoer. Dumt at det ikke fins mulighet til å slette noen filer og beholde andre! Vil det være en mulighet på mer påkostede aktionkameraer? Takk for tipset om formatering. Den muligheten hadde jeg ikke tenkt på. Det hjelper - hvis jeg ikke får et interessant opptak aller først da, noe som hadde vært typisk!
 10. Jeg skal ikke engang prøve å late som om jeg forstår hva dere snakker om... 😳 Det går langt over min tekniske forstand - eller mangel på sådan. De gamle håndvarmerene er kastet på korrekt vis og nye innkjøpt. På de nye (av nesten samme type) står det at de bør lades ca hver 3dje måned. Det skal jeg sørge for blir gjort. Jeg har også et nettbrett som plutselig nektet å ta til seg lading. Det hadde vært i regelmessig bruk før det streiket. Antar at det også bare er å kaste? Da bør vel også lap-topper, telefoner, kameraer og annet oppladbart, lades sånn av og til når det blir liggende ubrukt en stund?
 11. OK Takk for svar med fremgangsmåte. Det der overgår imidlertid hva jeg får til/tør prøve meg på. 😃 Ser ut til at jeg må kjøpe nye håndvarmere ...
 12. Det høres guffent ut. (Det er forsåvidt ikke meg som har latt de ligge, men ...) Lar det seg gjøre å "få liv i de" igjen?
 13. Se type jeg linket til. https://www.coolstuff.no/Oppladbar-Handvarmer og https://www.kjell.com/no/produkter/hjem-fritid/varmere/rubicson-oppladbar-handvarmer-p48136
×
×
 • Create New...