Gå til innhold

fotonisse

Medlemmer
  • Innlegg

    1 336
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. fotonisse's innlegg in [Løst] Feil "mottaker navn" i Mail ble markert som svaret   
    Du må inn i innstillingene for din mailkonto for å bytte navn.
     
    Du vil nok kunne få mange forslag og tips til hvordan du konkret gjør dette om du opplyser hvilken type mailkonto (f.eks. Google, Outlock etc) du benytter, for fremgangsmåtene for å forandre på dette kan jo være litt forskjellig.
     
     
     
    EDIT:
     
    Jeg leste innlegget ditt litt for fort, og svaret mitt ble ikke helt konkret. Gir deg et nytt og utfyllende svar her.
     
    Jeg benytter gmail og har Mac, og om jeg skal bytte navn på min konto så gjør jeg det på følgende måte;
     
    Åpne mailen Trykk på Mail (øverst til venstre) Trykk så på kontoer Da åpner det seg en ny rute, hvor du må velge (trykke på) den kontoen du benytter Når du så har trykket på den kontoen du bruker, så trykker du på detaljer til høyre for mailadressen din. Den er også synlig i den ruten som har åpnet seg Når detaljene kommer frem, så kan du skifte navn og trykke OK når du har gjort det.
  2. fotonisse's innlegg in Volkswagen Golf stasjonsvogn ble markert som svaret   
    Kanskje litt lettere for noen som har bedre kunnskaper om dette, om du sier noe om hvilken (års)modell du har, uten at jeg helt vet noe helt sikkert om akkurat det.
     
    Hva har du i for dekk str. i dag, og hvor brede dekk har du egentlig ønske om?
     
     
    Selv har jeg en Golf st.vogn 2014, og når jeg kjøpte den, så var den bredeste løsningen i VW sin katalog 225mm dekk.
     
    Altså,
    225/45-17" 225/40-18" men det er jo ikke dermed sagt at det er det bredeste som er lovlig.
     
     
    Jeg ønsket 17" hjul og da ble det 225/45-17", men i tillegg så måtte jeg da også velge sportsunderstell så lenge jeg bestillte bilen ny, det samme gjelder for 18" versjonen (ny fra fabrikk).
     
    Med denne profilen jeg har (45 profil) så er den bra å kjøre med, personlig så synes jeg at kombinasjonen med sportsunderstell og 40 profil, ble for hard og ukomfortabel å kjøre med på gjennomsnittlige norske veger.
     
    Bredere enn dette, så blir også profilen lavere og enda hardere å kjøre på, enda mer "sporing" vil en da også få, men det er det jo ikke sikkert at du reagerer på.
    Jeg for min del ønsker heller noe som kan brukes i praksis når en har familie og barn som også skal være med, enn noe som skal være et "utstillings objekt", men det er det garantert mange forskjellige meninger og løsninger.
  3. fotonisse's innlegg in [Løst] Appstørrelse, lommelykt ble markert som svaret   
    Bare litt nysjerrig, er det noen spesiell grunn til at du benytter en egen app til dette, så lenge det er et eget lommelykt-ikon klar til bruk på kontrollsenteret, som ikke tar noe av internminnet i det hele tatt......?
     
     

  4. fotonisse's innlegg in [Løst] Kan vi som ARBEIDSGIVER bestemme når en delvis sykemeldt person skal jobbe? ble markert som svaret   
    Kreve er kanskje et sterkt krav for en som er sykemeldt, men å komme å gå som han vil, er ikke noe en bør akseptere.
     
    Det beste er jo å komme til en avtale som dere begge har mulighet til å oppfylle.
    Jeg vet ikke hvilket type arbeid dette er snakk om, ei heller hva som feiler den ansatte. Så å komme med et fasitsvar er helt umulig.
     
    Slik jeg har vært enig med arb.giver de gangene jeg har vært 50% sykemeldt eller hatt gradert sykemelding, så har det vært at jeg jobbet enten.
     
    2 og 3 ganger i uka med 100% innsats 5 dager i uka med 50% innsats Det finnes jo mange måter å løse dette på, men å sette krav er vel kanskje ikke helt veien å gå synes jeg, uten at jeg kjenner detaljene til hverken arb.giver/plass eller den ansattes arb.oppgaver.
     
    Det fungerer heller ikke at den sykemeldte bare skal kunne komme å gå som han vil, han skal selvfølgelig også oppfylle sin del av en avtale. For han er tross alt 50% frisk, og den perioden skal han også jobbe.
  5. fotonisse's innlegg in Iphone Mail ble markert som svaret   
    Hvilken mail konto har du?
     
    Selv har jeg en Exchange konto (arb.giver), en gmail konto og en online konto, og alle disse tre kommer det automatisk varsler på når jeg mottar en ny mail.
    Men det må du inn på mail-innstillingene for å aktivere, og det kan settes opp på flere måter.
     
    Pushvarsler, da kommer det automatisk, om du er tilkoblet wifi og/eller har datatrafikk på iPhonen aktivert, men da tilkommer det også kostnader for datatrafikk og jo oftere det synkroniseres, jo mer koster det. Her kan du selv bestemme hvor ofte mailen skal synkroniseres. At nye mailer kun blir synkronisert når du er tilkoblet wifi, ingen ekstra kostnader. Eller som du selv nevner, at du selv manuellt går inn å søker etter nye mailer.  
    Uansett så må du som nevnt inn på mail-innstillingene for å i hverksette dette, så bestemmer du selv hvordan du vil sette dette opp.
  6. fotonisse's innlegg in Mistet førerkort i 3mnd ble markert som svaret   
    Dette får du nok ikke et skikkelig svar på før sperrefristen din er over, og du fysisk drar ned til din lokale trafikkstasjon for å forsøke å få utlevert ditt førerkort igjen, det meste annet ser bare ut til å skape mer forvirring.
     
    Er enig i at du mest sannsynlig må ta både teoriprøve og oppkjøring på nytt, etter at du mistet førerkortet i prøveperioden din, det kommer jo klart frem i lovverket.
    Men når det står på vegvesen.no sine sider at du allerede har førerkort og ikke kommer videre, så kan det hende at de bare har tatt fra deg førerretten for en gitt periode, og at du da kan få tilbake førerkortet etter en "karantene" i et gitt tidsrom.
     
    Men dette er selvfølgelig bare spekulasjoner fra min side.....
     
    Tror nok jeg hadde ventet til sperrefristen har utløpt, og så tatt turen til den nærmeste trafikkstasjonen og forsøkt å få tilbake førerkortet da. Du kan være heldig, om du ikke er mer aktiv rundt dette nå, for da er det ikke sikkert at de gjør noe mer utav dette. Slik har en kamerat av meg opplevet dette, men det er riktignok flere år siden, men omstendighetene for tap av førerretten var lik din.
     
    Etter hva han forstod så var det den gangen forskjell på beslag av førerkort og miste førerrett, selv om begge tilfeller gjør at de fysisk tar fra deg førerkortet.
     
    Du ble nok ikke klokere av dette innlegget heller, men tydeligvis så må du måte opp selv, sålenge du ikke kommer videre på nettet. Og da hadde jeg som sagt ventet til etter at datoen har passert, og så forsøkt å bare få det tilbake uten å spørre så mye mer i første omgang.......
×
×
  • Opprett ny...