Jump to content

Peccable

Medlemmer
 • Content Count

  20
 • Joined

Community Reputation

17 :)
 1. Kunne gjerne vært like strenge med alt industri som produserer farlig avfall (olje, vind, gruvedrift etc), ikke bare gå helt bananas hver gang skumle ord som "stråling" og "kjerne" er involvert..
 2. "Angrepene utføres ved at bakmennene først oppretter en Telegram-konto og en Telegram-bot. Boter er for ordens skyld datastyrte kontoer som brukere kan interagere med, og som byr på ulike typer tjenester på plattformen." "Bakmennenes teknikk innebærer å bygge koden til disse botene inn i skadevare-koden, og på den måten vil ofre som installerer skadevaren kunne angripes via Telegram-kontoen som bakmennene opprettet. Kontoen brukes til å kommunisere med C&C-serveren (command and control) og til å hente ut data fra ofrene." Mangler det ikke noe mellom disse avsnittene? 1) Opprett falsk konto 2) ????? 3) Brukeren har installert skadevaren 4) Onde ting
 3. [sitat] According to estimates by the US Oak Ridge National Laboratory, the world’s coal-fired power stations currently generate waste containing around 5,000 tonnes of uranium and 15,000 tonnes of thorium. Collectively, that’s over 100 times more radiation dumped into the environment than that released by nuclear power stations.[/sitat] Ikke at det er noen unnskyldning for at kjernekraften sine utslipp, men å bytte ut fossil med kjerne vil gi lavere utslipp av radioaktivitet.
 4. Er ikke definisjonen på Pai publisert? Kan vel tenkes at Garmin og andre benytter lignende modeller i sine mål på kondisjonsalder?
 5. Vel, det blir ikke gitt bort, de betaler da 1,6 milliarder for denne infoen. Men ja, ganske hull i hodet.
 6. Veldig spennende. Men strengt tatt må jo vannet også transporteres, er det tatt med i energitetthetsberegningen?
 7. Skal vi tro på BP's statistical review for world energy er det en "viss treghet" i overgangen fra fossil til fornybar (og eventuelt kjerne) kraft også Ref side 10 her: https://www.bp.com/content/dam/bp/business-sites/en/global/corporate/pdfs/energy-economics/statistical-review/bp-stats-review-2020-full-report.pdf Ikke så mye nytt her. Eneste som ser ut til å kanskje avta noe er kull, som jo er en bra ting. En ting som er litt interessant er at det ser ut som Sør og Sentral-Amerika ligger i forkant når det gjelder ikke-fossile energikilder.
×
×
 • Create New...