Jump to content

syar2003

Medlemmer
 • Content Count

  23280
 • Joined

 • Days Won

  2

syar2003 last won the day on October 4 2015

syar2003 had the most liked content!

Community Reputation

2844 :)

About syar2003

 • Birthday February 6

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

20419 profile views
 1. Er du innenfor angreretten (om netthandel) kan man jo angre på hovedkortvalget. Det er jo en brukerfeil (uvørenhet) å dra av cpu-kjøler med cpu som følger etter. Det er ikke slik at det følger standard montasjeanvisnng av kjøler og cpu som skal behandles med omhu.
 2. Du har nok fått skadet prosessorsokkelen og/eller cpu . Om eneste endring er en kjøler til en annen er det eneste plausible forklaring.
 3. Vet ikke om denne er postet tidligere : https://www.tv2.no/broom/11646682/?fbclid=IwAR1yFwECGoROYsLYle8ORzghyIcSiFU8sxaIooABWDVYQ36PyOPAedev5j4 Men er mye positivt i oppsummeringen. Det er garantert ingen pre-produksjons bil broom har fått låne heller . Men kun innstegsmodellen.
 4. Så mener du fremdeles testen AMS skriver om er utført i Mars ? (se på alle bildene)
 5. Jeg bare registrerte at det ble skrevet av Motor igår. Og det henvises til bla AMS 9.September https://www.auto-motor-und-sport.de/elektroauto/vw-id-3-qualitaetsprobleme-test-verarbeitung-elektronik/ Hvordan er koblingen din til Cleantecnica og "lenge siden" ?
 6. Tyske bileksperter er ikke helt fornøyd virker det som (for å si det mildt) : https://motor.no/auto-motor-und-sport-elbil-handelsblatt/feller-knusende-dom-over-vws-nye-elbil-id3/180666?fbclid=IwAR1nAC4dBOZl61bm1x40Fk5dlCZAZ12O-NvTGNhx6_cvZvUV3XBoiTM9oaA
 7. Bruker Protect & Restore VM Copy Tool fra Paragon til å exportere og importere komplette VMs i lab øyemed. (Available free of charge for non-profit usage inside a company only) https://www.paragon-software.com/technologies/backup-solutions/vm-copy-tool/?utm_source=VMCopyTool&utm_campaign=VMWare_CT_20.01&utm_medium=Blog
 8. Ganske sykt - BMW har laget en 600hk 2.0 liter som kan dra til over 9500rpm . Dette er dog til M4 race/touring. Den må komplett serves/vedlikeholdes etter 5-6000km .
 9. Har du prøvd explorer med tabs ? Kanskje det løser noe. https://www.raymond.cc/blog/how-to-have-tabs-in-your-windows-explorer/
 10. Datatilsynet har tidligere uttalt seg om sentry mode til Tek.no. Men tilsynet har siden endret tolkning, blant annet etter et nytt vedtak i Personvernrådet som kom denne uka. Alle datatilsynene i Europa vedtok nye retningslinjer for kameraovervåking, som også gjelder for kjøretøy.
 11. Skal ikke si takk i like måte. Rapportert. Jeg jobber og har bakgrunn i IT, data og elektronikk og det er begrunnelsen . Det er stråmenn å komme med at jeg påstår en mekaniker ikke kan noe om elektronikk. En blir hele tiden bedt om kilder her inne om man kommer med en påstand her og derfor underbygget det med disse lenkene om PD og usb-c.
 12. Det betyr akkurat det jeg sa og at jeg har bevitnet ødelagte enheter. Påstår du at PD og beskyttelses promblemet for enkelte billige kabler og adaptere ikke eksisterer? Samt at enkelte mobil produsenter har egen ille standardisert implementering av usb-c/kabel/lader ?
 13. Det betyr at jeg kan uttale meg som jeg gjør med bakgrunn i erfaring vedrørende blåste USB device porter medført av ukyndige «knowit-all» folk som kopler sammen USB-A med USB-C med ymse uorginale billige kabler og adaptere kjøpt fra useriøse tredjeparter. Jeg har sett samme utfall som Benson Lueng. Om du ikke velger å ta det jeg sier seriøst kan jeg anbefale at du leser dette: https://www.computerworld.com/article/3002159/usb-c-benson-leung-laughingman-google-amazon-itbwcw.html
 14. Hvorfor skal man kjøpe et dyrt USB-c adapter til en iPad 2019 når man har 220v stick i Enyaq og powerbricken allerede. Jeg jobber innenfor IT og kjøper selvsagt ikke noname ladere og kabler på Kjell & Company eller liknende. Ja jeg mente mikro-USB som jeg allerede bekreftet til bshagen. Og når det gjelder risiko for frying USB ports med ukjente USB-C koplinger og kabler/overganger er den reell. https://www.howtogeek.com/353410/3-problems-with-usb-c-you-need-to-know/ https://www.theverge.com/2016/2/4/10916264/usb-c-russian-roulette-power-cords
×
×
 • Create New...