Jump to content

mybox

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 :)

Recent Profile Visitors

317 profile views
 1. Det er en Zowie Divinia S1 Kan godt anbefales! https://www.elkjop.no/product/gaming/gamingmus/47031/zowie-s1-divina-gamingmus-til-e-sport-rosa
 2. Norges første NON-OC ASUS STRIX 3080? Endelig 😍, bestilt 17. september kl 14:58 fra Komplett
 3. Min gikk fra 16 januar til så 3 februar til nå bekreftet 20 januar. Får håpe at det er sant da!
 4. Fikk også meldingen om at kortet mitt som var bekreftet på dato 16. Januar nå ble gjort om til ubekreftet dato 3 februar. Dette er ikke engang at jeg er sur på komplett, jeg bare skjønner ikke hvordan det funker med kontakt mellom Komplett og asus. Sender Asus bare en email 3 dager før komplett forventer et produkt at "Oh sorry, looks like we wont be shipping anything actually, sorry hehe false alarm." Er jo mildt sagt frustrerende, har ventet siden 17. september 14:57..
 5. Ikke OC? Jeg trodde ikke Norge hadde fått et eneste av disse kortene, bortsett fra nå da
 6. Jeg er ikke sikker skal jeg være ærlig. Alt jeg vet er at Komplett Sverige kom ut med en erklæring at de hadde fikset det tilbudet til sine kunder, men når jeg sendte mail til norske Komplett så sa de at de skulle ta det med videre og se hva de kunne gjøre. Men de kom aldri tilbake med noe slikt tilbud.
 7. Veldig sant, vil egentlig ikke tro det før det er inni PCen min til og med haha
 8. Endelig!!! Bestilt 17. september, 14:57. Kan nesten ikke tro det.
 9. Svenske komplett har latt ASUS NON-OC kunder fått stå i køen til OC kortene også, så de får oppgraderingen gratis om det kortet kommer før NON-OC kortet. Men selvfølgelig, de havnet bakerst i OC køen, så NON-OC folka sniker ikke i køen. Det finnes ikke noe tilbud for norske kunder så vidt jeg vet.
 10. Nei ikke jeg heller. Virker som at så mange andre nettbutikker har åpne samtaler med sine kunder der de prøver å gi så mye info og hjelp som mulig, mens Komplett.no har bare en dato på ordrestatusen som blir skyvet tilbake hver måned. Sånn det føles ut i hvert fall.
 11. 3070 Kilde: https://www.overclockers.co.uk/forums/threads/ocuk-nvidia-rtx-30xx-series-update-thread-on-deliveries-how-to-cancel-your-order.18899277/page-5 Jeg har også vært på Sweclockers og vet at Komplett Sverige har fikset det samme tilbudet for kunder som bestilte 3080 TUF. Eller i hvert fall at de får lov til å stå i både køen til non-OC og OC så får de det kortet som kommer først.
 12. Nå har de på OverClockers UK byttet ut ordrene til alle de som bestilte Asus 3070 TUF NON-OC til OC versjoner og de kommer til å få kortet sitt i løpet av uka. Har noen peiling om Komplett kommer til å gjøre det samme? Blir litt irritert på Komplett som bare er helt stille på det og bare flytter datoen lenger og lenger bak. Kan si noe i hvert fall tenker jeg.
 13. I følge Proshop.dk så har nå kunder som bestilte ASUS 3080 ROG STRIX OC en måned etter kortet ble lansert fått kortet sitt. Mens absolutt INGEN, ikke engang de som bestilte nøyaktig 15:00 på lanseringsdagen, har fått sitt ASUS 3080 ROG STRIX NON-OC kort. Ikke for å overreagere, men kan det i det hele tatt være lovlig? Å lansere et produkt som ikke finnes, mens de har sendt ut flere 1000 OC kort. Virker jo helt absurd.
 14. Nå har Komplett.se kommet med et tilbud der de som bestilte TUF 3080 Non-OC kan stå i både køen for non-OC og i køen for OC der de får det kortet som kommer først. Jeg syntes dette burder gjøres med STRIX 3080 Non-OC ettersom at Komplett har fått i total 0 av disse kortene. Men tid skal Komplett.no komme med noe lignende? Føler de er mye mer stille enn den svenske avdelingen, begynner å gå litt lei av å vente på et kort som ikke blir produsert. Må Komplett.no kontaktes for å få dem til å vurdere det samme?
×
×
 • Create New...