Jump to content

Thalidomide

Medlemmer
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 :)
 1. Samme tenkte jeg! 😀 Alley Cat var det forrige (og eneste) kattespillet jeg har prøvd. Da med 4 deilige CGA-farger og en ivrig PC-speaker, heldigvis skjedd litt siden den gang.. Det hadde sin sjarm, selv om jeg husker det kunne bli en viss frustrasjon.. 😋
 2. Mulig jeg misforstår, men hvordan mener du folk bør tenke ift. ytelse? Om man prioriterer ytelse/krone, ytelse/watt, ytelse/watt/krone eller kun er opptatt av ytelse, koste hva det koste vil, bør vel være opp til hver enkelt? Folk er forskjellige, har ulike budsjett og grad av interesse. Det er vel ikke en tankegang som passer for alle, hver enkelt må vel kunne gå for det som gir de mest glede?
 3. Så jævlig kjipt å høre!! Krangelen rundt AMD vs Intel blir rimelig banal sammenlignet med de viktige tingene i livet. Håper du får masse kvalitetstid med sønn og familie, og at det går over alle forventninger i kampen mot sykdommen. Stay strong!!
 4. Kjenner til det..! Frustrerende med "x stykk forventes sendingsklare" innen relativt kort tid, bare for å skyve datoen ~2 uker hver gang det nærmer seg. Ordlyden gir forhåpninger om at den datoen kan det være kort tilgjengelige dersom man bestiller nå, men det stemmer jo ikke i det hele tatt. Selv bestilte jeg X Trio i slutten av september, må nok vente lenge på den. Håper folk som får kort informerer i denne tråden og legger til når de bestilte, det kan gi et hint om progresjonen
 5. Nei, forskjellen er at du får forsinkelse på alt du gjør og ikke bare på hvordan spillverden rundt deg reagerer på det du gjør. Dersom du f.eks. spiller skytespill vil forsinkelsen fra nettverket ditt gjøre at du får etterslep på all input og det blir fort forstyrrende. Kjøpte en gang en PC monitor som hadde HØY input lag og forsinkelsen fra jeg flyttet musen til kameraet fulgte etter på skjermen gjorde skytespill helt håpløst. Mener å huske skjermen hadde rundt 80 ms input lag, heldigvis vil nok en slik spilltjeneste være langt bedre enn dette på et greit nett. Likevel spent på hvor bra man kan få det og hvor merkbart det blir.
 6. Til mange typer spill vil det sikkert fungere greit. Men hovedproblemet er latency og det er begrenset hvor lav man kan få den, uten å ha serveren i nærheten. Skal ikke ha høy input lag før det kan bli veldig plagsomt, spesielt i spill som f.eks. FPS. Det blir sikkert populært når det kommer, men for min del virker det foreløpig ikke veldig interessant.
 7. Snodig, testet nettopp selv og det funker på min Android-mobil. Hva med denne: spotify:track:3Kl4FdQT6wfuq27qNU8wxN Er forøvrig denne det gjelder:
 8. Digget dette spillet og ikke minst den fantastiske musikken! Fins en cover versjon finnes på Spotify, om noen skulle være interessert: https://open.spotify.com/track/3Kl4FdQT6wfuq27qNU8wxN?si=e-LaznoyTg-UxEmYMCW0lQ
 9. En av mine favoritter en den store, orginale Xbox controlleren (Duke), til venstre på bildet under. Følte den passet hendene mine perfekt, mens den lille til høyre var helt grusom i forhold!
 10. Jeg synes det virker som du har feiltolket hva Øystein mente med utvikleren og har hengt deg for mye opp i det. I mine øyne var det klart at han mente at utvikleren (og ikke systemutviklerene som kodet) som tydeligvis har lagt ned mye ressurser i det visuelle burde brukt noe mer tid på historiedelen. For meg var det et godt eksempel og jeg skjønner ikke kritikken din.
 11. Kanskje før det tar kvelden, men degradering av panelet kan sikkert oppfattes som et problem for noen? Eller har du noen kilder på at den problematikken er løst? Synes OLED er veldig spennende og har flere store fordeler, men foreløpig litt skeptisk til å kjøpe før jeg vet hvor godt bildet holder over tid. Ingen kilder utenom egen erfaring med LCD, LED og Plasma. Kun en gang har jeg opplevd at selve panelet gav seg, på en Samsung LE40M87 lcd. Eller teknisk sett var det vel ikke panelet, men baklyset. Fikk enormt med clouding. Da er ikke du en god kilde når det gjelder OLED? Degradering av panel har ikke vært et tema for LCD/LED (gjaldt visstnok Plasma, men vet ikke hvordan det var ift. OLED). Håper problemet er mindre enn jeg frykter, derfor jeg GJERNE vil se kilder på at dette ikke lenger er noe å tenke på.
 12. Kanskje før det tar kvelden, men degradering av panelet kan sikkert oppfattes som et problem for noen? Eller har du noen kilder på at den problematikken er løst? Synes OLED er veldig spennende og har flere store fordeler, men foreløpig litt skeptisk til å kjøpe før jeg vet hvor godt bildet holder over tid.
 13. De siste tallene jeg har sett (2015?) er at de blå subpikslene halverer lysstyrken sin etter ca 12.000 timer. Med 8 timer tv om dagen er det litt over 4 år, men bildekvaliteten vil antagelig bli merkbart dårligere en god stund før lysstyrken er halvvert. Har du noen kilder på dine tall vil jeg gjerne se det, også interessant å vite hvordan levetiden regnes. Anses f.eks. panelet som "i live" så lenge det kommer lys, selv om det er 5% av opprinnelig lysstyrke?
 14. LCD har ikke problemer med innbrenning eller paneler som degraderes over tid. Det er en problemstilling for OLED, men igjen er jeg usikker på hvor stort problem det er i praksis. Godt mulig at det er helt ubetydelig for folk flest.
×
×
 • Create New...