Gå til innhold

Straits

Medlemmer
  • Innlegg

    596
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Straits

  • Bursdag 11. januar

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

8 571 profilvisninger

Straits sine prestasjoner

29

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har ikke tilgang til diagnoseverktøy. 👎
  2. Det hadde ingen effekt å skru ut forsterkeren og rense kontaktflater 😑
  3. Dette fungerte ikke her. Bilen stod uten tilkoblet batteri i en halvtime uten at det fikset noe som helst Jeg har koblet den ut nå i kveld og tittet på kretskortet. Så ikke noe som så brent eller kortsluttet ut. Men sprayet kontakten og tilkoblingen på forsterkeren med elektro rens, så får det stå frakoblet over natta Her fungerer radioen helt utmerket, heldigvis.
  4. Hei og takk for svar Jeg har forsøkt å tilbakestille infotainment til fabrikkinstillinger. Fungerte ikke. Har også prøvd BT uten å ha i kabel. Fungerte ikke. Det virker for meg som BT, Carplay og Navi er deaktivert.
  5. Jeg har problemer med min Skoda Superb mk3. Merket at navigasjonen hang seg under en kjøretur og tenkte ikke mer over det før jeg skulle spille av musikk noen dager senere, Fikk ikke kontakt med telefonen og brukt carplay via ledning, men telefonen ladet. Prøvde så å koble til via blåtann, men BT er borte fra menyen. Når jeg trykker på Navi knappen på skjermen så står den bare å jobber en stund, før den så varsler om at det er noe feil med navigasjonsdatabasen i infotainmentsystemet. (eller noe i den duren) Jeg har forsøkt å restarte infotainmentsystemet ved å holde inne av/på knappen i 10 sek, jeg har koblet fra batteriet i en halvtime ish for å forsøke å resette annen elektronikk, jeg finner ikke BT modul noe sted, under førersetet er det kun en forsterker, jeg har oppdatert firmware til nyeste på infotainmentsystemet. Men ingenting får det til å virke. Noen kloke hoder som har forslag til hva annet jeg kan prøve? Å ta kontakt med merkeverksted er jo en start, men får ikke verksted time før i september kan jeg tenke meg...
×
×
  • Opprett ny...