Jump to content

Regx

Medlemmer
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)
 1. Og der var mitt strix 3080 på komplett flyttet fra forventet 3. Mars til 3. April😂 big oof
 2. Ja en får jo bare håpe. Venter på mitt 3080 strix fra launch😂 men tar det ikke så tungt. Blir vell egentlig mer komisk nå.
 3. Derfor skal ikke leveranser komme før etter sommeren? Kinesisk nyttår betyr ikke at det blir forsinkelser så lenge. Greit at covid og produksjon er alt bak, men det virker snodig at det ikke skal komme NOE som helst.
 4. Source? Og gjelder dette alle? Eller kun komplett. Feks. Del av meg nekter å tro det kan ta så lang tid?
 5. Noe betyr det jo, men om det er noe av relevans kan man diskutere.
 6. Kanskke bekreftelse på levering? Evt. Bare endring av datoer. Hvem vet
 7. Bestilling hos komplett på asus strix 3080 non OC har i dag hatt "endret bestilling 19/02/21 09:46. Kanskje dette indikerer en leveranse på 3080 strix kort? Sist bestillingen viste noe ordre endring var når folk mottok sine kort.
 8. Rett før jeg bare hopper på strix 3090 toget. Har 3080 i bestilling fra launch, har vannblokk liggende og men ikke tolmodighet liggende😂 huff... kms
 9. Listene til proshop viser vertfall mye høyere antall bestillinger på 3080 strix OC en strix non oc. Så vet ikke jeg. TUF tror jeg det er laaang ventetid på pga. Det er et billigere kort, mer populært.
 10. Vi får se nå 3. Mars. Jeg har samme ubekreftet dato og min ordre gikk ikke gjennom før så seint som 30-40min etter jeg bestilte. Har fått inn et par batches ser det ut som. Sist i februar? Virker og som folk flest bestilte OC versjonen.
×
×
 • Create New...