Jump to content

Muncie

Medlemmer
 • Content Count

  92
 • Joined

Community Reputation

44 :)

Recent Profile Visitors

1505 profile views
 1. Har du mulighet for å teste i ett annet hus? Spørsmålet høres sikkert merkelig ut men jeg opplevde akkurat det samme for mange år siden med 20-30 PC,er og alle var av samme merke, dvs. noen ganger fikk jeg bilde på skjermen etter uttalige av og på, i andre hus gikk det helt fint. Jeg hadde også elektriker og strømleverandør her som målte men de fant ingen feil.
 2. Muncie

  Polestar vs tesla?

  Jeg har ikke egen erfaring en min bror bestilte Polestar etter at han fikk audiens hos forhandler og fikk prøve en bil en drøy halvtime, jeg satt på en tur og vi fant iallfall ut at om man er over 160-165 så er ikke dette rett bil, vi er begge under 180 og vi satt nesten på gulvet men likevel måtte vi bøye hodet hvis vi skulle se ut av sidevinduene. Bilens høyde virker jo grei men da skulle bakkeklaringen vært mindre, vi fant også ut at det var svært dårlig plass til bena hvis man skulle ha passasjerer og av en eller annen grunn virket det som det gikk ei stang tvers over begge forsetene som gjorde at det var vanskelig og finne en god sittestilling uten at man fikk vondt i halebeinet. En annen ting var at pga. dårlig dekning i parkeringshuset der han bor sleit han med dekning. Han solgte bilen etter 4 måneder og 160 mil, en av hans arbeidskollegaer solgte sin etter bare 100 mil så moralen er, kjøp ikke bil etter bare en kort prøvetur og etter å ha lest noen tester.
 3. For de som ikke har fått det med seg så har Ethermine endret payout-policy fra 1 juli.
 4. Det du kjøper på Biiltema er stort sett varer som kategoriseres som "Private Label" og jeg regner med de vil forhindre det. Om det er lovlig eller ikke er en annen sak, det kan f.eks. bli problemer med garanti siden en del leverandører gir garanti kun til første eier.
 5. Jeg har 0% rejected og rundt 0,6% incorrect shares, kjører på +1500 og ligger på 63,7 Mh/s.
 6. Med gjennomsnittet for siste 24 timer ligger jeg på cirka 9300 i året med 3070 så 50000 på 3090 høres helt vilt ut.
 7. Jeg tror ikke man kan vente ett ras i prisene på GPU,er, skal man lage GPU,er trenger man halvledere og det er det mangel på fordi det brukes i flere og flere produkter, det er ikke snakk om bare skjermkort men også i moderne biler, telefoner, smart-hus osv. så vi må nok vente til fabrikkene får utvidet produksjonskapasiten og det er ikke så enkelt, de kan ikke bare øke produksjonen uten videre for maskinene går for fullt, frst må de lage nye produksjonslinjer og da må det først lages maskiner for det er ikke noe man bare kjøper over disk.
 8. Det er egentlig ikke hos grafikkortprodusentene det er en flaskehals, det er en global mangel på halvledere eller semi-conductors som det heter på fremmedlandsk, den rammer også bilindustrien og mange andre bransjer hardt.
 9. Det er forskjellige adresser og så langt har de bare 6 forskjellige "valutaer".
 10. Miraiex startet med 8 personer og nå er de 16, jelv om de har litt høyere avgifter bruker jeg dem fordi jeg ALDRI sender kopi av pass til Malta, Singapore, Kina eller noe lignende, på Miraiex opprettet jeg konto med BankId og logger meg på med Vipps, jeg føler at det er mye tryggere.
 11. Har du høy inntjening får du nok hver uke men ikke hvis du har en PC med ett kort som drar inn under 0,05, da får du hver annen uke.
 12. Ethermine har nok fjernet grensen på 0,05 ETH, nå tror jeg de betaler ut hver annen weekend uansett.
×
×
 • Create New...