Jump to content

tshansen

Medlemmer
 • Content Count

  211
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1116 profile views
 1. Jeg må si at jeg er ekstremt skuffet over MP til halo. Dette var rett og slett triste greier. Det kan være at jeg er litt farget av Destiny MP, men fy flate så stivt og tregt det føltes. Nei, dette er jeg glad jeg fikk prøve å kan styre langt unna.
 2. Kjenner jeg ble litt irritert over hvor dårlig Halo Multiplayeren var. Blir nok å kjøre gjennom spillet når det kommer, men multiplayeren styrer jeg fint unna.
 3. Dæven han steike for en knupp du er. Det funket. Skiftet også språk på boksen til engelsk slik at jeg slipper slik i framtiden.
 4. Har samme problemet selv. Hadde det i hele går og hele dag. Ikke snakk om å få logge på et game?
 5. Er det noen andre som får spilt nye Halo multiplayer? Jeg får gjort alt inne i menyene men får ikke trykke play?
 6. Jeg har et par spørsmål angående oppløsning på PS5. Jeg har ikke tv som støtter 120, men i destiny 2 ser jeg helt klart forskjell på bildet. Mest i form av at det lagger, eller hakker litt... sånn micro så man ser det ikke så godt, men det ser ut som stor forskjell i kvalitet. sammenlignet med xbox X som er silkemykt med akkurat samme settingene. Kan det være at ps5 faktisk kjører 4k og xbox x kjører 1440p? Noen som vet mer om dette? Andre spill jeg har prøvd har ikke dette problemet, det er bare destiny 2? 🤔
 7. Jeg har vært stor fan av både xbox og playstation siden de kom begge to. Men jeg har alltid tatt meg i å spille mest på xbox pga kontrolleren. Forrige generasjon playstation kontroller var direkte dårlig å holde i hendene og et mareritt å spille med over lengre tid. Spesielt skytespill. Men det gledes noe helt enormt at den nye kontrolleren til PS5 er blitt så mye bedre. Jeg vil fortsatt si at xbox kontrolleren er bedre (XL hender) men nå er racet langt tettere.
 8. Da var pakken ankommet «butikken» her i Bergen, så da ble det omsider ps5 på meg også, spørs bare om den får plass ved siden av Xbox x 😇
 9. Fikk melding fra posten klokken 14 i dag... hvor de kunne meddele at PS5 var kommet til Oslo. Den er videresent til Bergen klokken 19 så da har jeg den på ettermiddagen i morgen 🙏🏻
 10. Jeg fikk mail i går, å nå står det at den er underveis, så jeg vet ikke hvor lang tid det tar enda. Håper jeg har den før helgen.
 11. Jeg håper det kommer et ras av ps5 snart så de tullingene på finn må selge med tap.... det er god karma!
×
×
 • Create New...