Gå til innhold

Viewety

Medlemmer
  • Innlegg

    425
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Viewety

  1. Norge er et bitte bitte lite marked.

    Bare i sitt hjemland Kina har Lenovo 1.4 mrd kunder.

    Hvis de selger i Inida også, ca 1.2 mrd kunder.

    Det er alltid dyrt å ekspandere, og når markedet er så smått og utgiftene så høye sier det seg selv at det ikke blir noe av.

    For de som vil ha det er det ganske enkelt å kjøpe fra Ebay og lignende. Problemet blir evt retur og slikt.

     

    Regner du lenovos kunder som befolkningstallet i landene her? Hadde vært interessant å se reelle salgstall fra produsenter som både er populære i Kina/India og Norge.

  2. 10 GB? Høy databruk?

    Hello tilbyr 20 GB for 400 kroner.

    Det er heller ikke spesiellt høyt.

    Sjekk Telias tilbud i Danmark!

    https://www.telia.dk/privat/abonnementer/mobiltelefoni/

     

    Vennligst ikke omtal disse puslete abonnementene som store.

     

    Kanskje en idé å skaffe dansk mobilt bredbånd. Disse skal jo fungere i Norden uten ekstra kostnad.

    Telia Danmark: 399,- mnd for 500GB.

    Telia Norge: 799,- for 200GB...

    • Liker 2
  3.  

    Er de ikke ferdig med det tullet med buede tv'er enda?

    Jeg tror ikke buede TVer vil forsvinne, med tanke på at de fortsatt har dem. Det betyr at folk kjøper dem, og liker dem. De lager jo ikke buede Tver i flere generasjoner fordi de er overbevist om at folk kommer nok til å like det engang. De gjør det jo bare hvis folk liker det. Og det viktigste er jo at folk liker det i butikken.

     

    Dessuten med alt VR fokuset og slikt i det siste, så ser jeg ikke hvorfor det er så gale? Verden er jo tross alt ikke flat. Det fant vi ut for lenge siden. Den er rund. Så hvorfor skal verden vises på noe som er flatt, og ikke rundt? Det finnes absolutt mange tilfeller der det er bedre med buet.

     

    Dessuten så kommer jo 8-serien i flatt format, så du kan jo bare kjøpe de om du ikke liker dem buet. Så ser ikke problemet med at de også tilbyr buede? 

     

     

    Jeg tror buede TVer hadde forsvunnet ganske raskt dersom toppmodellene hadde vært tilgjengelige som flate tver. Ser kun fordel av å ha en buet TV om man også har en buet vegg, kanskje også om man alltid ser på TVen alene. Enda verre enn buede TVer, er det at lydplankene i toppsjiktet også gjerne er buede nå..

  4. Hvis prisen er 300 000 kr med rekkevidde 300km, i Norge, så er den vel konkurransedyktig, men ikke revolusjonerende. Zoë har vel for eksempel rekkevidde 240km for 210 000 kr. Og det er flere andre som snakker om å øke rekkevidden på nye modeller, noen er vel allerede kommet (i tillegg til Zoë).

     

    Jeg er heller ikke overbevist om at Bolt (Opel?) kan ta en høyere pris enn Model /// på det norske markedet. Da har jeg større tro på at de holder seg unna markedet her.

     

    Min personlige erfaring er at Tesla har den eneste bilen der det går nogenlunde å stole på rekkevidden. Leaf, golf etc går det gjerne 2-3 km per km oppgitt når man er på motorvei, 1.5 ved vanlig kjøring.

  5.  

    Dette er en av grunnene til at Tesla er så kult. Når funksjoner som Spotify og autopilot kommer som software-updates begynner det virkelig å bli kult! På tide at resten av bilindustrien tar seg sammen. Skulle bare ønske nettleseren ikke var så forbanna treg.

     

    Hva er så spesielt med dette? Har jo telefonen min koblet opp mot anlegget i bilen min og trenger ikke spesialtilpassede apper for å få den musikken jeg vil.

     

     

    Avhengig av hvordan det blir implementert, kan det gi bedre lydkvalitet enn hva en bluetooth-stream klarer. Det som er spesielt er at ingen andre bilprodusenter tilbyr dette til kunder som allerede eier, og nye kunder. 

  6.  

    Du tror ikke barn får skremt livsskitten ut av seg når det ramler inn to, for dem, rare mennesker inn i barnehagen?

    Hvorfor er dette, for dem, rare mennesker?

     

    Det er andre voksne som gjør disse til "rare mennesker" - ikke barna!

     

    Hverdagsrasismen står sterkt ser eg.

     

     

    Som etnisk norsk, uten noen form for tilhørighet til barnehagen, antar jeg at også jeg ville bli sett på som "rar" av barna dersom jeg gikk rundt inne i barnehagen.

     

    At du antar Capitalist/Minimalist kaller dem rare fordi disse ikke var etnisk norske, anser jeg som rasistisk. Ikke meldingen du svarte på.

  7. Savner som de andre nøytralitet og objektivitet. Norske journalister heller VELDIG lengt mot venstre. De bedriver selvsensur og fungerer som løpegutt for politisk korrekte sosialdemokratiske meninger snarere enn å oppfylle sin samfunnsrolle, som er regimekritikk og vaktbikkje for det norske folk. Istedet er mediene vår HELT ute av takt med folket. Det er et demokratisk problem.

     

     

    "Journalister og redaktører – rødere enn noensinne."

    "Gir AP og SV rent flertall."

     

    http://www.hegnar.no/okonomi/politikk/artikkel547379.ece

     

    Ingen fare, det jobbes jo for å få folket HELT i takt med mediene...

     

    Savner forøvrig balanse, objektivitet og mer fokus på kilder samt hvor troverdige kildene er. Optimalt sett vil jeg bli levert faktaopplysninger øverst i en artikkel, så kan journalistens synsinger leveres under en "Mine subjektive meninger" overskrift, og dersom det er tatt med en "subjektiv mening" gjerne også en subjektiv mening fra motsatt hold.

     

    Angående tema - Selvkritikk.

    Mediene bør sette mer søkelys på seg selv og om det produserers redelige og sannferdige artikler der leseren ikke forsøkes trukket i en retning.

  8. Har dere noen målinger på strømforbruket(idle/load) for denne?

     

    Er det noen som sitter på informasjon om når Skylake kommer til miniHTPC? Vurderer å kjøpe en slik, men kjipt hvis de allerede i neste uke er utdatert.

     

    Ryktene sier denne måneden eller neste. Da skal også compute stick i en (i følge ryktene) kraftig oppgradert versjon lansers.

    • Liker 1
  9. Kjøpte akuratt retina 15" versjonen for å gjøre det samme som deg. Trengte en kraftig bærbar som samtidig var "tynn".

     

    La inn Windows 8.1 via bootcamp, og det fungerer tilfredstillende. Det var noe problemer med å få lagt det inn via bootcamp, da bootcamp assistenten i OS X ikke "bare fungerer", den klarte ikke å opprette windows partisjonen riktig, så måtte gjøre det manuelt.

     

    Etter jeg hadde lagt inn windows, la jeg inn en annen driver for trackpaden, trackpad++, som gir deg "full" kontroll over hvordan trackpaden fungerer i windows.

     

    Har ikke fått testet batteritid nok, men er ganske sikker på at hvilemodus er mer effektivt ved bruk av OS X enn windows.

     

    Tastatur layouten er også noe anderledes enn de fleste laptoper. Mangler blant annet "home", "end" og "delete", 3 knapper jeg benytter ofte. I OS X fungerer pil venstre og pil høyre som hhv home og end, men ikke på en fullgod måte. Antar det samme kan gjøres i windows, men har foreløpig ikke gjort noe stort arbeid på pcen, kun lagt inn programmer som trengs og lekt meg med andre programmer.

     

    Får ikke testet knappene når jeg skriver her. Er i OS X nå for å teste det ut, noe som foreløpig ikke imponerer voldsomt. Tipper OS X kun vil bli brukt til å se film og enkel nettsurfing dersom batteritiden viser seg å være bedre i OS X for min del.

  10. Så tilfeldigvis i forumet:

    "Snakket med Samsung Norge vedrørende GDR2 til Ativ S, de hopper over denne oppdateringen, og går rett på GDR3. Denne ventes Q4 i år."

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1457562&page=66&do=findComment&comment=21031093

     

    Kjekk info :-) Da er jeg litt usikker på om jeg flasher eller ikke. Er ikke så tålmodig når det kommer til venting på nye OS versjoner.

     

    Men merkelig at serpentbane har fått gdr2 på sin da? Med mindre den ble kjøpt utenfor Norge.

  11. Min telefon er fortsatt bare på 8.0.10211.204, men den finner ikke noen tilgjengelig oppdatering. Rart.

     

    Samme som min. Har antatt at problemet ligger i at den er operatørlåst til telenor. Er din bundlet til telenor, evnt et annet teleselskap?

     

    Ser for meg at Telenor aldri kommer til å få ut fingern, så tenkte å flashe til en annen rom på telefonen for å se om det fungerer senere i dag.

  12. Kjøper du alt som kommer ut av munnen på politikkerne du?

    Og er det riktig av den nykommende regjeringen å selge sine statlige selskap som Statoil, Telenor og slikt?

    De stjeler faktisk våre fremtidige penger.

     

    Nå er det en gang slik at de ikke ønsker å selge seg helt ut. De ønsker at staten skal sitte med 51% av disse selskapene, slik at de fremdeles både får utbytte, og i realiteten bestemmer over selskapene.

     

    De ønsker derimot å selge alle aksjer i SAS, Cermaq, Entra og Mesta.

    • Liker 3
  13. Tror nok mange vil bli anmeldt i nærmeste framtid. Tipper det blir bra rabalder av det her om en måneds tid. Skal vell ikke akuratt hjelpe rødgrønt mot en ny seier det tenker jeg.

     

    Du må laste ned en fil eller mer(kanskje en sesong av en TV serie) først. Så kommer de etter deg.

     

     

    Btw, lasta ned Dexter i dag :)

     

    Noen som vet om det er mulig å se siste episode av dexter lovlig noe sted btw?

  14. Dama mi gjorde det akuratt slutt med meg og, så er i litt av den samme situasjonen.

     

    Noen tips som hjelper meg er:

    - Ikke vis følelser til ho whatsoever, det gjør ting alltid verre i lengden. Start helst med det med en gang ho sier ho ikke vil mer.

    - Hør på hard musikk som gjør at du kan overlumpe de kjipe følelsene med sinne eller jeg er best typ følelser.

    - Tren som pokker.

    - hvis du føler deg sentimental og blir hypp på å kontakte ho, drit i det. Ta deg heller en ronk hvis du ikke har noe annet på lur. Menn blir som regel mindre følsomme etter det.

     

    Du har enda han grunn til å gi faen i ho. Ho behandler deg som en dritt. Husk at det er ho som oppfører seg som en hore, og at du er for god for dritten hennes.

     

    Du kommer deg over ho fort når du distanserer deg fra ho. Skulle ho ta kontakt med deg så husk å være følelsesløs. Kommer ikke noe godt ut av forholdet deres uansett. Bestem deg for at ho er du ferdig med.

    • Liker 1
  15. Dere skriver at android konkurrenter er svært mye kraftigere og:

    "Legger du på en femhundrelapp får du en Huawei Ascend P1, som er en skikkelig kraftpakke i forhold til prisen."

     

    Men jeg er ikke så sikker på at den er vesentlig kraftigere. Tror prosessoren i Lumia 620 er vesentlig kraftigere per klokkeslag. Adreno 305 legger seg vell ikke så langt etter adreno 225 heller, så vil gjerne at dere backer opp påstanden om at den har lav ytelse med tester.

     

    I følge qualcomm er:

    Adreno 305 6 x raskere enn adreno 205

    Adreno 225 8 x raskere enn adreno 205

    Det bør jo gi at 305 har ca 75% av ytelsen til 225, eller at 225 er 1/3 raskere enn 305

     

    Annet enn det var det en bra test. Synes det ser ut som en god telefon tatt prisen i betraktning.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...