Jump to content

overwatch

Medlemmer
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

51 :)
 1. overwatch

  Nyheter og vær

  Er det bare jeg som blir mildt sagt irritert når avisene publiserer artikler om hvor varmt og godt vær vi får? Mens når det blir regn er det dårlig nytt og katastrofe? Jeg foretrekker kaldt vær og overskyet/regn. Har aldri sett en positiv nyhet om at: "Nå blir det regn". Det er bare syting og klaging så fort det skyer over og regner litt. Kanskje mediene hadde hatt godt av å publisere flere objektive artikler når det kommer til vær? Jeg er drittlei av å sitte og svette hele sommeren, og at dette er det glorifiserte været alle vil ha.
 2. At folk betaler så sykt mye for BMW, det forstår jeg ikke. BMW er ikke så bra som folk skal ha det til, bare statusjag hele greia.
 3. Sjekk den videoen her rundt 5:50 Som han sier er det turboen. Så denne videoen for noen dager siden, og lyden hos deg ligner.
 4. Hehe, er nok ikke det. Men skulle gjerne gjort det. Rimelig frustrert bruker av finn til tider.
 5. Typisk folk dette her. Ser dette ofte på finn.no at folk er interessert i ting og avtaler å kjøpe, så plutselig slutter de bare å svare. Er nok et syndrom som ikke kun finnes innenfor dating. Kan man ikke heller bare være ærlig å si at "nei det funker ikke/nei jeg vil ikke allikevel". Er visst meget vanskelig. Tydeligvis er visst det å slutte og svare, det man kan forvente fra folk generelt den dag idag. Bare ta det som et usynlig nei.
 6. Har vurdert noe av det samme sjæl, men jeg kan på død og liv ikke forstå meg på javascript... Det gir absolutt ingen mening for hodet mitt.
 7. Hei, har absolutt null peiling på headset. Har for tiden en logitech g933, men ser meg nå lei av knirkinga i plastikken. Lyden er genial, men byggekvaliteten på dette er idiotisk dårlig. Det er så sinnsykt mange headset i alle mulige prisklasser der ute, hvis noen har noen anbefalinger er det bare å slenge det ut.
 8. Selger bruker store ord, ville vært varsom. Er vel gjerne på denne kilometerstanden deler begynner å ryke også Etter min mening, overpriset.
 9. Hvis du har dry socket så vet du om du har det. Det er helt jævlig og unner ingen det. Satt med dry socket en hel helg på vakt på LAN for ungdommer. Verste påsken noen gang.
 10. Er det en grunn til at jeg hatet å jobbe i servicebransjen så er det saker som dette her som høres ut som dommedag for enkelte på grunn av noen få kroner. Kan nevne det at sist jeg var på kino, glemte damen i kassa å registrere kinopluss. Verden går ikke under av den grunn. Jeg sa at det går helt fint og det er ingen grunn til å beklage seg, sånt skjer. Suck it up? Lag maten din sjæl så får du flere bonuspoeng og penger tilbake i form av egen innsats. Får vel et par poser chips for prisen av en stor hos "mc donnals"?
 11. Skjedde på min focus 2.0tdci også. EGR og partikkelfilter relatert problem. Fungerte ikke å bytte sensor på partikkelfilter. Unngå å kjør med det, da min bil fortsatte å regenerere og diesel gikk rett i olja... Måtte bytte bunnpannepakning pågrunn av dette, heldigvis ikke noe mer. Eneste permanente løsningen på dette er å fjerne dpf, å blokkere EGR.
 12. Virker som du bare er uheldig. Selv har jeg mistet både servicebok og motordeksel hos verksted. Vanskelig å få dem til å "ta ansvar".
 13. Hadde dårlige lys på min focus. Fikk skiftet reflektorer og lysa ble som nye igjen.
 14. Word. Hadde jeg hatt muligheten og tålmodigheten skulle jeg ha mekket selv. Men det er ikke for alle.
×
×
 • Create New...