Jump to content

overwatch

Medlemmer
 • Content Count

  166
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

129 :)

Recent Profile Visitors

2396 profile views
 1. https://www.dagbladet.no/nyheter/kokaos-folk-besvimer/74269285 Sier ikke mer.
 2. overwatch

  Innvilget ufør?

  Tviler på at selvstendig næring er det som står på lista hos de fleste uføre.
 3. overwatch

  Innvilget ufør?

  Bra mange som jobber 100% og ikke har i nærheten av dette. Om uføre skal få det, er det et hån mot arbeidslivet
 4. overwatch

  Innvilget ufør?

  Kvalitet er subjektivt. Du klarer deg helt fint på denne mengden penger.
 5. overwatch

  Innvilget ufør?

  Selvfølgelig. Men dette er det kun nav som har oversikt over, og da ville det være naturlig å la NAV ordne den prosessen, ikke et forum på nett, der ingen saker nødvendigvis er like eller har likt hendelsesforløp.
 6. overwatch

  Innvilget ufør?

  TS oppfattes som bortskjemt, når han begynner å klage når han allerede har fått innvilget ufør. Buhu, det er ikke nok, jeg vil ha ung ufør tillegget også, pronto. Nav har nok full kontroll på om han får dette eller ikke, og forumet her vil ikke speede opp prosessen. Det er et forsøk på å klage til omverdenen, fordi han ikke får det han vil ha raskt nok, når han allerede har fått mer enn nok. Og det er alltid sutring i slike tråder om at uføre er fattige, blablabla, fattige resten av livet. Disponer pengene riktig, og ikke lev med en forventning om at man kan gjøre alt som alle andre gjør, så kommer man langt. Jeg er så drittlei å høre at uføre får lite penger. Når jeg jobbet 100% hadde jeg tilsvarende utbetalt det uføre har utbetalt, det er så latterlig at de våger å klage.
 7. overwatch

  Innvilget ufør?

  Hvis dere ikke fatter hva jeg mener, så får det bare være. Hvis man faktisk disponerer pengene sine som man får resten av livet ordentlig, og lever nøysomt, så er det ingen problem å være ufør. Å si noe annet er å være ekstrem og lite takknemlig ovenfor situasjonen man har fått. Ja gud for en sutring fra meg som slenger inn en rasjonell og fornuftig tankegang. Man trenger å få høre det når man kan oppfattes som litt borskjemt.
 8. overwatch

  Innvilget ufør?

  Vær glad du har garantert inntekt for resten av livet. Sykt mye sutring selv om man er sikret resten av livet.
 9. Du tar poenget mitt helt ut av kontekst. Hvis man har lite kunnskap om aksjer/fond, og hopper rett ut i kryptoverden. Da har man gått den gærne veien. Jeg har aldri sagt at de som kjøper krypto er idioter/dumme, slik du påstår. De er vel like dumme som de som kjøpte aksjer/fond rett etter koronakrisa kom for fullt (?). Krypto er ren gambling. Det er ingen reelle verdier annet enn navnet og teknologien. Prisen er det den er, fordi folk er enige om å kjøpe til den prisen. Aksjer er mer realistisk. Du investerer i faktiske verdier. Med forbehold om idiotiske vekstselskaper og overprisede selskaper. Du kan ihvertfall i de fleste tilfeller lese regnskapet og se an hvordan en bedrift vil gjøre det i fremtiden. Derfor, det å begynne i kryptoverden, det er ikke sunn fornuft. Aksepterer du at jeg har min mening, så skal jeg akseptere din mening.
 10. Du kan lite om fond/aksjer, men allikevel investert 50k i krypto. Jaja dagens generasjon. Hvis du skal bruke alle pengene på leilighet i nærmeste fremtid er det liten vits å sette pengene i aksjer/fond. Det skal være en langsiktig investering, min 5 år varighet. Maks bsu du, og kjøp leilighet.
 11. Til 659kr forventer man ganske mye..
 12. Du vil deg selv vondt om du går fra 2010 volvo til en 15 år gammel BMW.
 13. Du hører jo faen ikke etter på noe som helst som jeg skriver. Jeg blir kvalm fordi noen mener det de har er noe de klarer seg på, og de tror kanskje det er normalen. Jeg blir kvalm av DET. Hvis det er å være frekk, så ok, du har rett i alt. Jeg klager ikke over at jeg har mindre. Hvordan kan man noen gang forklare noen at det de har er luksus, hvis det å si det automatisk tilsvarer at jeg er en misunnelig liten gnom som ikke aksepterer at andre har noe mer her i livet? Faen ass. Ikke alle kan jobbe i en 100% jobb. Så takk for den. Ikke alle kan fullføre utdanning eller skaffe en jobb som man tjener mye i. Noen må ta til takke med det de får. Utrolig at samfunnet er slikt, hva?
 14. Jeg gir meg av den grunn at du provoserer meg noe voldsomt. Du har rett i alt du sier. Takk for idag.
×
×
 • Create New...