Jump to content

overwatch

Medlemmer
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 :)

Recent Profile Visitors

1333 profile views
 1. Jeg ville vært dobbeltmoralsk hvis jeg mente noe annet. Man velger det skriftspråket man føler er naturlig, så skriver man det. Så slipper man å lære to forskjellige skriftspråk. Å tvinge folk som allerede sliter med å skrive ett skriftspråk, til å skrive to, er idiotisk. Vi har ikke trengt å lære oss svensk for å forstå det. Vi trenger heller ikke kunne å skrive nynorsk for å lese det. Jeg blir smålig irritert av å lese det, men jeg forstår det, men jeg kan ikke skrive det. Det kan jeg leve med. Dansk og norsk er såpass forskjellige skriftlig og i uttalelse at det blir dumt å sammenligne disse to språkene den dag idag. De har utviklet seg såpass forskjellig, at norsk uttalelse er norsk og dansk uttalelse er dansk. Vi kan verken skrive begge språkene om vi kun har lært en av dem, derfor er de unike, og det er heller ikke et behov for å lære begge.
 2. Problemet er at nynorsk blir pushet på bokmålbrukere. Det er fryktelig vanskelig for mange å begynne og skrive to forskjellige morsmål, som skriftspråk. Jeg fikk 2 på eksamen i nynorsk på videregående, og jeg kunne ikke brydd meg mindre. Det gir meg absolutt null mening å lære meg å skrive nynorsk, derav karakteren jeg fikk fordi jeg ikke klarte å bry meg. Nynorsk burde kun undervises for de som vil ha det frivillig, da det ikke tjener noe praktisk formål for folk flest, å lære dette skriftspråket. Det virker som om nynorsk blir pushet på ren sentimental nostalgi. Og noen sitter med mye konservativ makt på hva vi skal lære, og kan fortsette å pushe det på oss.
 3. Det er ikke gitt at du SKAL få hjelp på et forum. Snakker om å tro du er så priviligert. Folk hjelper av egen godvilje. Får du ikke hjelp drar du på verksted.
 4. Hvis du absolutt vil ha bmw på grunn av statusen, go ahead! Fikser du problemene selv er det vel ikke noe problem? Om ikke, styr unna pengesluket. Gå heller for en annen type suv. Eldre BMW, uansett slag koster, fort mer enn man tror.
 5. overwatch

  Økende oljenivå

  Ja stemmer dette. Har vært borti det. Det skal være løst. Vil ikke tro motorstyringen begynner med dette uten at noe har vært tilkoblet for å endre igjen. Det skal ikke være kjølevæske lekkasje inn i motor. Olja er svart, og ingen tegn til misfarging fra kjølevæsken. Fikk æren tidligere i fjor å kikke ned i en motor med sprekt toppakning, så ikke bra ut.
 6. overwatch

  Økende oljenivå

  Var en tur/retur kristiansand i helga (6timer kjøretur totalt). På vei ned merket jeg bilen var litt sløv i oppoverbakker og akselerasjon på motorveien generelt. I lav fart går den fint. Peilet olja på vei ned og alt så fint ut. Når jeg kom hjem peilet jeg olja og det er for mye olje på motoren. Ca 1cm over max merket. Merket også at jeg ga på så kom det blålig eksos og på vei hjem var den knallsvart. Kan utelukke problemer fra EGR, DPF. Bilen fikk oljeskift en uke før turen. Bilen skal på verksted på grunn av dette om en uke, De var usikre på årsak. Hvis noen har noen forslag å komme med hadde det vært fint. Bilen er en Focus 2008 2.0tdci 136hk. Km stand 170 000km.
 7. overwatch

  Mini eller BMW?

  Kjøp noe annet enn BMW og mini er mitt forslag. 140 000kr for en 10 år gammel bmw. Jeg ler litt av den 😛 Se om du liker andre bilmerker bedre, hvis ikke du absolutt må ha statusen som kommer med bmw.
 8. Noen som har vært borti lignende? Ulelyd oppstår når man igangsetter etter å ha bremset ned. Forsvinner når man får mer fart. Kunne kjenne litt vibrasjon i bilen, selv passasjer merket det, men ikke hver gang. Hadde bilen på service idag og de sjekket, men fant ingenting. Begge hjullager foran er byttet, bremser er rimelig nye. Kan det være caliper?
 9. overwatch

  Nyheter og vær

  Er det bare jeg som blir mildt sagt irritert når avisene publiserer artikler om hvor varmt og godt vær vi får? Mens når det blir regn er det dårlig nytt og katastrofe? Jeg foretrekker kaldt vær og overskyet/regn. Har aldri sett en positiv nyhet om at: "Nå blir det regn". Det er bare syting og klaging så fort det skyer over og regner litt. Kanskje mediene hadde hatt godt av å publisere flere objektive artikler når det kommer til vær? Jeg er drittlei av å sitte og svette hele sommeren, og at dette er det glorifiserte været alle vil ha.
 10. At folk betaler så sykt mye for BMW, det forstår jeg ikke. BMW er ikke så bra som folk skal ha det til, bare statusjag hele greia.
 11. Sjekk den videoen her rundt 5:50 Som han sier er det turboen. Så denne videoen for noen dager siden, og lyden hos deg ligner.
 12. Hehe, er nok ikke det. Men skulle gjerne gjort det. Rimelig frustrert bruker av finn til tider.
 13. Typisk folk dette her. Ser dette ofte på finn.no at folk er interessert i ting og avtaler å kjøpe, så plutselig slutter de bare å svare. Er nok et syndrom som ikke kun finnes innenfor dating. Kan man ikke heller bare være ærlig å si at "nei det funker ikke/nei jeg vil ikke allikevel". Er visst meget vanskelig. Tydeligvis er visst det å slutte og svare, det man kan forvente fra folk generelt den dag idag. Bare ta det som et usynlig nei.
 14. Har vurdert noe av det samme sjæl, men jeg kan på død og liv ikke forstå meg på javascript... Det gir absolutt ingen mening for hodet mitt.
×
×
 • Create New...