Jump to content

Djevlen90

Medlemmer
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

57 :)

Recent Profile Visitors

1009 profile views
 1. Nvidia gikk heldigvis tilbake på dette i kveld. Bra det i det minste:
 2. Det er fra twitch, ja. En rekke streamere som har fått early access.
 3. Det er jo en smule interessant at CD Project Red fikk Tom's Hardware til å ned grafene fra den artikkelen jeg linket til tidligere. Grunnen er at de mener presseversjonen av Cyberpunk 2077 sin ytelse ikke er sammenlignbart med den ferdige versjonen. Det kommer jo en stor patch på lanseringsdagen, samt at presseversjonen har DRM (Denuvo) som jo er kjent for å svekke CPU-ytelse i spill med den implementert. Retailutgaven vil ikke ha noe DRM så vidt jeg har skjønt. I tillegg så kommer jo Nvidia med en optimalisert driver snart vel, så det blir jo interessant å sammenligne. Nvidia sine egne slides: https://videocardz.com/newz/nvidia-official-cyberpunk-2077-rtx-3090-and-rtx-3080-performance-leaks-out
 4. Da har Tom's Hardware fått testet hvordan en preview build av Cyberpunk 2077 yter på PC med diverse hardware. Du må ha et RTX 3090 for å ha over 60 fps i snitt i 1440p med DLSS satt til Quality. https://www.tomshardware.com/news/cyberpunk-2077-performance-preview
 5. DF er (endelig) ute med sin take på 3080/3070 vs RDNA2.
 6. Dette er en AMD-sponset tittel, og med det i bakhodet er det jo interessant å se hvor svak RDNA2 gjør det på RT-fronten sammenlignet med 30-serien.
 7. Man skal ha på seg ganske komfortable AMD-tøfler for ikke å kalle det her en papirlaunch, gitt.
 8. EVGA Overclocking Invitational 2! - YouTube Noe for overklokkingsentusiastene her. 3090 Kingpin hybrid scorer rundt 14000-14300 i Port Royal med LN2 Bios og vifter på 100%.
 9. Er vel en kombinasjon av tre ting: Begrenset implementasjon av Ray Tracing i Dirt 5. Er en AMD-sponset tittel. Ditt poeng med at mange av dagens titler med Ray Tracing er sponset av/optimalisert for Nvidia sin arkitektur.
 10. Mange som kjøper brukt hardware og det var de jeg siktet til. Burde ha nevnt det i mitt innlegg.
 11. Hehe, si det. Blir interessant å se hva de gjør når Nvidia kommer med 3080Ti eller noe i den duren, ja. Lover godt for fremtiden det her.😀
 12. Ser jo ut som vi her oppe i Norge faktisk fikk en del RDNA2-kort inn i motsetning til en del andre land, det er jo litt interessant.
 13. De har absolutt innfridd etter hypen, og det det blir hyperinteressant å se hvordan det hele utvikler seg ved neste korsvei. Endelig har Nvidia fått god konkurranse fra AMD, så det skal bli artig å se hva slags forbedringer både AMD og Nvidia kommer med i fremtiden.
 14. De fleste kjøper neppe nåværende generasjon, men heller forrige generasjon. Ergo så er det nok mange som kommer til å kjøpe RTX20-serien og kanskje 5700XT eller lignende når de faller i pris som følge av at det har kommet ny hardware. Blir veldig overrasket dersom vi nå ser RTX3060/3050, 6500XT/6600XT og lignende toppe listene hos Steam. Av alle kortene vi har sett hittil av RTX30 og RDNA2 så er det RX6800 som står frem som det klart mest interessante kortet, etterfulgt av RTX 3070. Poenget med bildet mitt var å vise hva slags GPU'er majoriteten av spillerne besitter(Ikke hvilket merke, men ytelsesnivået), ikke påpeke at vi har per nå et tilnærmet Nvidia-monopol nå, situasjonen vil så klart ikke endre seg om AMD tilriver seg et monopol. AMD vil spise til seg markedsdeler fra Nvidia med RDNA2 og det er bra for oss brukere men Nvidia har en kompetitiv arktitektur (som er bedre på noen områder, og svakere på andre) så jeg ser ikke for meg at AMD til tilrive seg et monopol med det første. Så tilbake til det med optimalisering: Ja, noen AAA-spill vil garantert fungere bedre på RDNA2 enn Ampere, og noen vil fungere bedre på Ampere(fordi Nvidia kommer til å sponse utviklere og hjelpe de med å få opp ytelsen på Ampere). Jeg tror ikke vi får se så store forskjeller som vi ser i Valhalla ofte.
×
×
 • Create New...