Jump to content

oddeh

Medlemmer
 • Content Count

  769
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

374 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9631 profile views
 1. TS: Du slenger rundt deg om volt, amper, watt, MB, Mbit, osv. Du blander og forveksler. Vær så snill å lær deg grunnleggende IT og EL. Gang på gang skal du koble å kjøpe uten og egentlig vite hva noe gjør.
 2. Du må gjerne hacke en startkabel... Selger har gjort alt rett her etter min mening. Om du vil sjekke om et produkt er bra eller ikke, så bruk og test det riktig.
 3. Jo, de vil ikke ha negative tilbakemeldinger, så de godtar de fleste reklamasjoner. Her er det åpenbart brukerfeil som nevt flere ganger. Om du kjøper en Macbook, forventer du at den kjører Windows?
 4. Det er vel på grensen til svindel.
 5. Hvorfor tror du det? Du stigmatiserer måker også ber du meg ikke stigmatisere?
 6. Merkelig, det samme gjelder mange brukere på dette forumet.
 7. Ja, selvsagt, men det gjelder jo alle batterier. Et BMS vil hindre at et batteri utlades så mye at det tar skade, ergo kan bilbatteri benyttes.
 8. Som nevt neders på bildet så vil trolig statens del bli holdt tilbake, men den private gjelden må gå gjennom namsmannen, altså den kan bli utbetalt om det ikke er begjært lønnstrekk.
 9. Med et habilt battery management system så vil batteriet beskyttes mot overlading og utlading, kortslutting, m.m.
 10. Hvorfor ikke installere appen med samme task på begge telefonene som er registrert i bomsystemet?. Én av de vil trolig alltid være tilgjengelig, ergo redundanse og gratis (appen koster).
 11. oddeh

  Møte med U.P

  Er denne bekjente av deg en kjenning av politiet? Vet du om han bruker rusmiddler? Trolig er vedkommende og bilen som du nevner i politiets søkelys når de målrettet går frem som beskrevet.
 12. 50-100K rentefritt/lav rente uten sikkerhet? Som nevnt usannsynlig. Mulighet til å ta refinansiere evt. boliglån?
×
×
 • Create New...