Gå til innhold

Thomie

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Thomie

  • Bursdag 30. jan. 1983

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Thomie sine prestasjoner

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg er på utkikk etter en ny håndholdt GPS til bruk i fjellet. Det er viktig at enheten støtter hundepeiler og at enheten har knapper (kan godt være touch i tillegg). Min erfaring med håndholdte GPSer er at de er umenneskelig treige. Akkurat som prosessorkjernen er tatt fra en gammel x286. Dette er for meg veldig pussig, ettersom alt annet blir bare raskere og raskere. Er det noen grunn for dette? Drømmen min er å finne en enhet som er på høyde med en smarttelefon hva gjelder hurtighet og kraft. Finnes dette??
  2. En en noe spesiell forespørsel kanskje, men jeg etterlyser en YouTube-video som ble lagt ut for mange år siden som en respons på den klassiske «hvem sprøyta vindusvisker på meg»-videoen. (Link til originalvideo) I responsvideoen som jeg etterlyser, ser man en kar komme kjørende med en liten rød bil som stopper opp og forteller at det var han som hadde «sprøyta vindusvisker». Deretter kaster karen en haug med vindusviskerblad ut av vinduet før han legger avgårde i en skikkelig svartrøyk. Priceless video!😅 Dersom noen tilfeldigvis skulle sitte på en link eller ha videoen lagret, please del! 👌🏻
  3. Liten oppdatering for de som syns det interessant 😅 Da jeg hentet bilen idag pratet jeg med verksmesteren. Han forklarte at stempelpakninga hadde røket da de skulle presse stempelet tilbake for å få satt inn de nye klossene. På spørsmål om dette var en normal feil på en såpass ny bil/lav km, så sa han at det var slikt som kunne skje fra tid til annen. Jeg har med andre ord ingen sak, og kan selvfølgelig heller ikke bevise om de har skjøvet inn stempelet skjevt slik at pakninga røk. Videre fikk jeg ikke med meg den gamle kalipperen, fordi verkstedet snakket om at det forelå pant i delen og at den skulle sendes inn en plass for å bli reparert. Etter det ville den bli solgt igjen. Er dette riktig praksis? Kan ikke jeg kreve rett på den gamle kalipperen, reparere den selv og legge den på Finn.no?
  4. De nevnte noe om stempelet pr telefon. Skal undersøke nærmere imorgen når jeg skal hente bilen….
  5. Takk for gode innspill. Bilen vaskes jevnlig hjemme. Ingen av kaliprene er rusta. Kan jeg forresten kreve å få tilbakelevert den ødelagte kaliperen når jeg skal hente bilen??
  6. Hei. Jeg har en VW Caddy 2017 (kjøpt ny i slutten av november 2016), som har gått rett over 80.000km. Idag hadde jeg den på service hvor jeg først fikk en telefon fra verkstedet om at de var nødt til å bytte begge skivene/klossene foran. Dette var forventet, da det ble påpekt på eu-kontroll i fjor. Etter en times tid ringer verkstedet på nytt. Da opplyses det at den ene kaliperen var gått i stykker ifm skifte av klosser/skive. Ifølge verkstedet var det oppstått en lekkasje, som gjorde at denne måtte skiftes. Dette medfører selvsagt av verkstedsregningen blir noen lapper dyrere. Spørsmålet er derfor om noen bilkyndige på forumet kunne komme med synspunkter omkring hva man kan anta som normal varighet på en kalliper, om det er normalt at en slik skade kan oppstå under skifte av bremseklosser/skiver og om dette er en kostnad verkstedet burde bære. For ordens skyld så har jeg aldri hatt problemer med bremsene, og jeg gjennomførte en garantiutløpstest hos naf i oktober i fjor. Det ble da heller ikke påpekt noe feil, annet enn at skivene/klossene snart var modne for utskifting. Jeg har sikkert ingen sak, men setter stor pris på innspill :)
×
×
  • Opprett ny...