Jump to content

Melonskall

Medlemmer
 • Content Count

  16797
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  140

Melonskall last won the day on February 2 2018

Melonskall had the most liked content!

Community Reputation

13492 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

81108 profile views
 1. Fordi jeg tror denne situasjonen trenger noe vesentlig mer enn innsamlinger til flyktningorganisasjoner som i beste fall gir dem mat et par uker. Hadde muligens hjulpet mer å brukt disse pengene på advokater. Jeg er 90% sikker på at det er mye bedre måter å bruke penger på for å hjelpe Palestinere enn å dumpe det i flyktninghjelp som alikevel blir finansiert av FN. Om det utgjør noen forskjell? Antagelig ikke, men det er jo lov å håpe at min synsing kanskje stemmer og at noen kanskje er enige. Om folk er uenige så er jo det også bra da diskusjon hjelper denne saken uansett. Om det høres ille ut får bare være, den situasjonen nedi der er verre enn mine ord.
 2. Jeg skjønner tanken bak, men jeg kan ikke fatte at det gikk forbi alle ledd i en utviklingsprosess og endte med å bli en ting. I disse dager med fokus på sikkerhet så er det også nærliggende å tro at produktet muligens også vil slaktes til et nivå der det blir vanskelig å få solgt så det er jo ikke bare sikkerhet direkte som gjør dette snodig.
 3. Komplett har fått inn masse https://www.komplett.no/category/10412/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort?nlevel=10000§28003§10412&stockStatus=InStock&sort=PriceDesc%3ADESCENDING&hits=48 Alt fra 3090, noen få AMD, 2060, 1660 og 1650.
 4. Så hvis barnet dør før den egentlige datoen så er man mer opptatt av at en hundrelapp eller to i gaver per person "går tapt"? Henger jo ikke på greip. Slik jeg forstår det så er det pga. at barnet skal få en bursdagsfest med de i klassen og da er det mer fornuftig å feire før siden klasser og elever kan forandre seg til høsten.
 5. Du snakker om en løsning som er vesentlig anerledes enn den som er tiltenkt i artikkelen så klager du når jeg viser til en eksisterende løsning som er bedre. Eneste direkte alternativ er å ha en skjerm og kommunikasjon satt opp på en vegg eller et vindu i en eller annen gate. Det har blitt gjort før. Forskjellen her er at det i tillegg til å være en artig måte å kommunisere med andre er litt kunst i det som forsåvidt er bra tenker jeg.
 6. Du snakker om å sitte med et hodesett på et bibliotek så man vi dermed sitte og se på en annen person med et hodesett på... For min del høres Omegle ut som en vesentlig bedre løsning enn din.
 7. Det finnes et mye billigere alternativ enn ditt alerede, Omegle.com Her jeg bor så har det blitt brukt flere millioner på diverse kunst som går fra et eller annet kulturbudsjett og jeg tviler på at jeg bor i den eneste byen i verden som setter av penger til kunst og kultur. En innstallasjon som i artikkelen er kunst, kultur og funksjonabel og jeg vil anta at de aller fleste som bor her kunne sagt seg enig med at det er bedre å bruke penger på installasjonen i artikkelen enn å betale for masse merkelige steinskulpturer ingen egentlig bryr seg om.
 8. Hamas har ved fler anledninger brukt ressurser gitt til FN. Tror du misforsto poenget, jeg undret over prisen på raketter som i all hovedsak ikke gjør veldig mye og kanskje de pengene kunne bli brukt bedre. Helt fint med innsamlinger, men jeg synes det er en dårlig løsning i denne situasjonen.
 9. Og det er der du blir lurt. Man leter aldri etter en lovnad til lavest mulig pris, man leter etter et gitt sett med spesifikasjoner til en grei pris samtidig som man siler ut dårlige selgere ved å utelukke folk uten anmeldelser eller selgere som akkurat startet og har usannsynlig lave priser. Dette er ikke rakettvitenskap.
 10. Lurer på hvor mye de rundt 4000 rakettene kostet og om kostnaden for disse ville utgjort en forskjell for Palestinske sivile.
 11. Uten å vite nøyaktig hva alle delene er så ser det ut til at den fra Power er verdt de 3000 ekstra kronene og er valget jeg ville falt på hvis jeg ikke bygget maskiner selv. Fler kjerner på CPU, en aning bedre GPU, mer RAM og kraftigere PSU. Bare GPU hoppet skal jo koste et par tusen hvis det hadde vært kort å få tak i. Om noe så tilsier jo det at Multicom maskinen er overpriset
 12. Ikkesant Jeg tenker at "flygende tallerken" sier mer og det er jo også en ting som alltid er sett opp mot UFO i den sammenhengen.
 13. Hva er egentlig "UFO-lignende"? Ganske tafatt fyllstoff type artikkel. Men, joa, jeg leste det jeg så det var jo greit nok på en ellers lite spennende søndagskveld
 14. Spennende, men dette vil vel bare fungere på alerede rene materialer? Mye av problemet med resirkulering er jo nettopp at det er en salig blanding som først må raffineres før man kan bruke eventuelle metaller eller andre stoffer.
 15. Søkte nå og antok at det var lite sannsynlig, men er visst vanlig'ish https://www.huseierne.no/hus-bolig/tema/skadedyr/ufarlige-flaggermus?gclid=Cj0KCQjw5PGFBhC2ARIsAIFIMNdmBay2BqWrMmhR_mFxiXeKyH-n74KV9Awc-w6-nEXogL6vFqlY910aAjHXEALw_wcB Man kan også få veps og humler i veggene og de vibrerer for å generere varme. Uansett så er det et problem som bør sjekkes så det ikke oppstår skade på huset/leiligheten.
×
×
 • Create New...